francuz Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Zna li netko koji bi to kvar mogao biti? Auto je bio u ovlaštenom servisu gdje, pa ajmo reći to tako, da ne znaju kako otkloniti kvar osim da se kupi sve novo. Opis kvara: - prilikom paljenja ujutro, auto radi mrvicu nemirno, i osjeti se miris benzina - kada se ugrije - radi normalno - kaže čovjek koji ga posjeduje od prvog dana (sada ima npr. 200.000km) da nije osjetio nekakav gubitak snage U servisu su rekli da zamjeni sve injektore (prije toga su ih ultrazvučno počistili), pa sada kablove mjenjati, pa usisnu granu, pa ovo, pa ono itd.. Da li se netko susreo s time ili poznaje mehaničara koji bi mogao otkloniti taj kvar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Neostar servis i pregled za 1kn pa nek dijagnosticiraju sta mu je http://www.neostar.hr :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Ma već mu 3 mjeseca rade dijagnostike i samo uzimaju pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Mogao bi biti katalizator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Neostar servis i pregled za 1kn pa nek dijagnosticiraju sta mu je http://www.neostar.hr :thumbsup: Bačen novac, jebeno svaštarenje na kvadrat, da ne velim kurac od posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Mogao bi biti katalizator. A lambda sonde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 A lambda sonde? Meni je to prvo palo na pamet. Meni je Alfa 156 2,0 TS na hladno zeru "grublje" pocela radit i osjetio se benzin, a na toplo sve 5. Cak mi se znao prvi put ugasit na paljenju na hladno. Promijenio lambda sondu i sve 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Ako ćeš trebat pravog električara, ima jedan u Zaprešiću. Jedino je sranje kaj je uvijek u gužvi pa bi moglo potrajat par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 A koje greske zapamti kada mi se upali to Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 @ Dex > i meni, ali uvijek ispadne da nije tako hahah @ Zivac > A nemam pojma koje greške jer je cijelo vrijeme u ovlaštenom, a tipovi su tajnoviti i sve bi mjenjali. Ma cijeli motor bi promjenili da se njih pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 (edited) Jel na kraju promijenio sondu ili ne? Da ne zaboriavim, u Inter Carsu sam po modelu moje Alfe kupio BOSCH lambda sondu i ona je po dijagnostici radila i nije bacala gresku, ali po grafu (ima dijagnostika tu opciju) su vrijednosti divljale i desavalo mi se isto kao i sa pokvarenom sondom. Dobro je bilo tek kad sam kupio original lambdu (ja sam uzeo polovnu za 150 kn) i tek je tada radilo kako spada. Edited October 2, 2014 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 @ Dex > i meni, ali uvijek ispadne da nije tako hahah @ Zivac > A nemam pojma koje greške jer je cijelo vrijeme u ovlaštenom, a tipovi su tajnoviti i sve bi mjenjali. Ma cijeli motor bi promjenili da se njih pita. ovak na coravo tesko je reci uzrok, ja sam imao slucaj na jednom francuzu da pali check emission zbog lose instalacije i bsi-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Opis kvara: - prilikom paljenja ujutro, auto radi mrvicu nemirno, i osjeti se miris benzina u nekom od cilindara ne izgara benzin... svjecice? neka bobina zajebava? ugasit motor kad radi nemirno i pogledat svjecice da se vidi koji cilindar ne izgara... krivi zazor na nekoj od svijecica? - kada se ugrije - radi normalno - kaže čovjek koji ga posjeduje od prvog dana (sada ima npr. 200.000km) da nije osjetio nekakav gubitak snage U servisu su rekli da zamjeni sve injektore (prije toga su ih ultrazvučno počistili), pa sada kablove mjenjati, pa usisnu granu, pa ovo, pa ono itd.. Da li se netko susreo s time ili poznaje mehaničara koji bi mogao otkloniti taj kvar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted October 2, 2014 Author Share Posted October 2, 2014 Jel ima ovdje mehaničara koji bi to znao otkloniti ili netko poznaje nekog majstora za Renault? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 pitam gazdu kada mozemo to pogledat pa ti javim, radiona je u sesvetama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Jel ima ovdje mehaničara koji bi to znao otkloniti ili netko poznaje nekog majstora za Renault? Belinići ti znaju sve na renolima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 rihtaric u sesvetama ti radi renault. ja mogu spojit na komp i vidjet kakve su sonde, kakve su korekcije, ali ako samo na hladno radi tak,bilo bi dobro da ostane preko noci pa se ujutro pregleda smjesa. ja imao par puta slucaj da su sonde. doduse sve to na bmwima. moze bit vise stvari koje utjecu na smjesu, al kad se pregleda izbor se ubrzo suzava Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Ili ides mjeriti temp svakog runnera na ispusnoj grani, odma se vidi koji zeza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 A lambda sonde? moguce,obratit pozor na drugu lambda sondu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 senzor temperature motora...isti problem na gro laguna v6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 druga LS bi trebala biti dijagnosticka, a prva za regulaciju smjese, na drugoj lambda sondi bi parametri trebali biti puno stabilniji. a s obzirom da je v6 postoji mogucnost da ima BANK1 i BANK2 pa ima 4 lambda sonde Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 senzor temperature motora...isti problem na gro laguna v6 pa to je jedan od parametara koji se kontrolira među prvima i s obzirom na povijest servisiranja to su trebali uocit odma, em vidjet u live parametrima ili u freeze frameu kad baci gresku Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 tocno tako druga sonda je dijagnosticka,istu gresku je meni bacao kada sam maknuo katalizator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 ona kontrolira rad katalizatora i preko nje se moze otkrit jeli katalizator los,ili ga nema ili sl. na njoj bi signal trebao biti "speglan" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 crkli katalizatori na tolko km sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now