Boky Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Gdje se isplati i tko najbolje ugraduje neke multilock sisteme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Mislim da ti je to sad Defendlock pa tak googlaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Kolnoa ja sam kod njih ugrađivao i bio super zadovoljan. Doduse 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Nemoj trošiti novce na to smeće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 ^^ Ovo je najbolji argument do sada. :doh: Ajde,sad cekam da popljujes ovo i hitis u nebesa svoj proizvod. Dam se kladit da nisam daleko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 taj drek se otvori za 10 sekundi a većinu puta ćeš ga zaboraviti i zaključati jer je tlaka. da ne pričamo kako ti neće spasiti stvari iz auta. auto sa tim sranjem ce prije ukrasti nego auto sa bilo kojim alarmom bilo i onim kineskim za 200kn. da ne pričamo kako si umanjujes cijenu auta zbog busenja plastika kože itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 a sto predlazes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Kasko serijska oprema na autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 a sto predlazes? ako se zeli izbjec placanje bilo cega........dobar stari salter u kabini i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 taj drek se otvori za 10 sekundi a većinu puta ćeš ga zaboraviti i zaključati jer je tlaka.da ne pričamo kako ti neće spasiti stvari iz auta. auto sa tim sranjem ce prije ukrasti nego auto sa bilo kojim alarmom bilo i onim kineskim za 200kn. da ne pričamo kako si umanjujes cijenu auta zbog busenja plastika kože itd. Pa iz vlastitog iskustva...ako vec das 2500 kn za to (takva je bila cijena) onda ces ga i zakljucavati. Mislim da se vecina ovih i zakljucava bez kljuca. Vrijednost auta moze bit samo veca zbog toga a rupa u plastici...ko da je bitno kad je u njoj brava. Stvari iz auta ti nece spasit nit mu je to namjena. A meni je i dodatno bilo super jer je to bilo na dsg mjenjacu, dakle auto se nije mogao pomaknut jer je bio u P s blokiranom rucicom mjenjaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 (edited) Kolnoa ja sam kod njih ugrađivao i bio super zadovoljan. Doduse 2006 za njih sam jedino i znao, tu na ilici, rekao ako mozda nekto ima neka iskustva da kaze, tak da tnx na inf auto sa tim sranjem ce prije ukrasti nego auto sa bilo kojim alarmom bilo i onim kineskim za 200kn. da ne pričamo kako si umanjujes cijenu auta zbog busenja plastika kože itd. ma ne znam bas da ce se prije ukrasti auto s multilock blokadom mjenjača vs neki alarm. i ne kuzim kako ti alarm moze bolje pomoc spasiti stvari iz unutrasnjosti?? dok lik s 6 kata, dode do parkinga auta, uzeci u obzir da ga tulenje alarma uopće probudi, ukrade se zivo i ne zivo iz auta. nadalje, multilock mu je preporucio inspektor koji je radio ocevid na autu na kojem je bio pokušaj krađe te koji iskljucivo se bavi krađama auta, i kaze iz iskustva da auti s alarmom idu jednako brzo kao i auti bez, dok s multilockom se isto kradu, no puno manje. a sad koja solucija je najbolja je vjerovatno i alarm i multilock i sve, ali zasad covjek zeli multilock pa eto zanimalo dali tko ima iskustva i gdje bi preporucio ici na ugradnju Edited October 15, 2014 by Boky Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 ma nije istina. ja sam vidio ukradeni auto sa multilock i kineskim alarmom zajedno u autu. lijepo klikni na link u mom potpisu pa se malo informiraj. kao prvo lopovi izbjegavaju raditi bilo što u buci. Znači neće dirati tvoj auto sa alarmom. a još k tome moj alarm će ti dojaviti na mobitel. i da ne pričamo o mogućnosti dodatnog komfora daljinskog paljenja auta pa do mogućnosti korištenja mobilne aplikacije kao ključa od auta i mogućnost praćenja auta kad nekome daš ključ da se vozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 ma nije istina. ja sam vidio ukradeni auto sa multilock i kineskim alarmom zajedno u autu. lijepo klikni na link u mom potpisu pa se malo informiraj. kao prvo lopovi izbjegavaju raditi bilo što u buci. Znači neće dirati tvoj auto sa alarmom. a još k tome moj alarm će ti dojaviti na mobitel. i da ne pričamo o mogućnosti dodatnog komfora daljinskog paljenja auta pa do mogućnosti korištenja mobilne aplikacije kao ključa od auta i mogućnost praćenja auta kad nekome daš ključ da se vozi. vec sam ja to sve covjeku preporucio, ali on zeli na preporuku policije za početak uzet multilock. smartphone nema, tako da mogućnosti praćenja vozila i aplikacije mu nebi ni koristile, jedina eventualna prednost bi mu bila dojava na mobitel, koji mu je vise iskljucen, nego ukljucen i opet 0 bodova. i sad, inf za mene ..dali zac u tnt securus ugrađuje sms commander alarm? i dali se moze nadograditi na advanced gore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Radi Zac samo ćeš dobiti jeftinije preko mene. Još jedan koji vjeruje policiji i neće biti prvi koji ga nakon 2 mjeseca više neće niti zakljucavati. moj alarm je spriječio dvije krađe auta. jednog golfa koji je bio parkiran i jednog novog slk kad se tek pojavio i to tako da je lika izvukao iz auta na semaforu i odvezao auto. jedino sms commander spašava auto u tom slučaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 ja sam stavil u golfa multilock i nije ukraden u 7 god po zg i svugdje a minimalno se buši srednji tunel i to je sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Znači ja znam za jednog a4 koji je ukraden kako sam gore naveo i meni je to dovoljno. i znam 2 slucaja gdje je moj alarm spasio auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) taj drek se otvori za 10 sekundi a većinu puta ćeš ga zaboraviti i zaključati jer je tlaka.da ne pričamo kako ti neće spasiti stvari iz auta. auto sa tim sranjem ce prije ukrasti nego auto sa bilo kojim alarmom bilo i onim kineskim za 200kn. da ne pričamo kako si umanjujes cijenu auta zbog busenja plastika kože itd. to je bedastoca,kakvih 10 sekundi...kupio auto za dijelove s multlockom gore zaključanim pa je bila isusova nauka za skinut dolje isto u golfu imam,plastike nisu bušene,brava je u čošku u koži mjenjača...i automatikom ga zaključavaš,stvar navike razlika između alarma i multlocka je što netko tko želi odvest auto s alarmom ce ga i odvest,dok s multlockom auto bez šlepe fizički ne može e da golfa s alarmom su nam ukrali a ovaj s multlockom evo tu četvrtu godinu... Edited October 16, 2014 by Vucko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 ^^mene osobno nervira zakljucavat taj multilock, nepraktican je.. Bar ovaj koji je u mom autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 bilo kakva zastita je bolja od nikakve. konkretan slucaj prije par godina,stric imao golfa sa multilockom a njegov susjed u golfu nikakve zastite nije imao. bili oba u istoj ulici parkirani u razmaku od 10-15m,pogodite kojeg golfa su ukrali.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 pa kaj nemreš napred izbacit u npr drugu brzinu i vozit tako ako je sustav na sajle kao u npr mk4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 meni multlock zaključava u rikvercu i nije fakat nauka zaključat,nekad izađem iz auta i ne znam jesam zaključao,vratim se nazad i vidim da jesam,automatikom praktički nesvjesno pošto imam nekih iskustava preko poznanika iz policije/osiguranja/druge strane mogu rec da ako dođe naruđba za određeni auto određene boje sa nekom specifičnom opremom taj auto ode pa da je zavezan i lokotom na svakom kotaču ako se krade samo određeni model auta bez da treba točno određeni bit ukraden ce bit onaj koji je najjednostavnije uzet i koji najmanji rizik predstavlja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 ^^mene osobno nervira zakljucavat taj multilock, nepraktican je.. Bar ovaj koji je u mom autu. Meni je praktičan. U svemu to ide u naviku. Naviknuo sam i prođe skoro dva mjeseca. Multlock na mjenjaču, alarm. Ali moram priznati da jako tuli ko blesav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 to je bedastoca,kakvih 10 sekundi...kupio auto za dijelove s multlockom gore zaključanim pa je bila isusova nauka za skinut dolje isto u golfu imam,plastike nisu bušene,brava je u čošku u koži mjenjača...i automatikom ga zaključavaš,stvar navike razlika između alarma i multlocka je što netko tko želi odvest auto s alarmom ce ga i odvest,dok s multlockom auto bez šlepe fizički ne može e da golfa s alarmom su nam ukrali a ovaj s multlockom evo tu četvrtu godinu... To samo znači da niste lopovi. Imao sam čak i filmiće negdje gdje ljudi otvaraju taj multilock defendlock i ostala sranja za 10 sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 nije sve baš na filmicu kako izgleda,frend bravar je probavao razvalit jednog zaklučanog na autu isto za dijelove pa nije baš išlo bez da se uništi masa toga uz čitavu radijonu pored sebe... lopov se nece zajebavat s time dok god postoji za njega jednostavnija opcija,a ato je drugi takav isti auto sto metara dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Moj kolega je imao multi lock kojeg je samo jednom zaboravio zakljucati. Sad ga više nema, ni auta, ukrali mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now