tolt Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 170k ne vjerujem da je to ... sve ok u voznji, samo kad stanes i kad upalis auto .... nekad i dimi prvih par minuta i onda prestane ...
Lovrek Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 170k ne vjerujem da je to ... sve ok u voznji, samo kad stanes i kad upalis auto .... nekad i dimi prvih par minuta i onda prestane ... To i ja imao na 2.0tdi bkd.... brijem da su dizne.... 1
x3m Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 6 hours ago, tolt said: 170k ne vjerujem da je to ... sve ok u voznji, samo kad stanes i kad upalis auto .... nekad i dimi prvih par minuta i onda prestane ... dizne 1
Dottore Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 https://streamable.com/7akhe rješenje mogu zajebavat dizne, AGR ili je DPF zastopan po meni .... lampica nikakva ne svijetli ima li tko kakve ideje jos? U leru trebaju biti 900 okretaja. A ako primjetiš 1000-1100 okretaja i radi regeneraciju DPF. Osjetis kao da netko stisnuo gasa u leru, onako po zvuku.Ovi okretaji što skaču je čudno. Dizne može biti.Отправлено через SM-G935F
Willy Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Imao sam iste simptome na 77kw 2010. sa cca 200kkm i nije bilo do dizni, ispitali smo ih na testeru i bile su potrosene ali nije do njih jer smo ih za probu zamjenili sa drugima. Isto je znao dimiti na malim okretajima ali tresnja nema veze sa regeneracijom jer kad digne okretaje (npr. hladan pod "cokom" ili kad regenerira dpf) prestane tresti.Na kraju nisam nikad rjesio problem nego sam ga tako prodao ali ima puno slucajeva po netu a gotovo nikakvih solucija.Koliko sam uspio iskopati, najizgledniji kvar je senzor temperature goriva ali kazem...nisam probao pa ne mogu tvrditi sa sigurnoscu ali smatram da je neki way to go...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk 1
ruscic Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 a koje sve gluposti ode imamo NAJMANJA KOLICINA UBRZGAVANJA JE PROBLEM I RJESI SE ADAPTACIJOM BEZ MINJANJA ICEGA pcr2.1 1.6tdi samo!!!!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now