_DEX_ Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 (edited) Imam Seat Alhambru 2004 sa Sport opremom koja je kao nesto niza od serijske. Da li mi se isplati uzimati opruge za spustanje cca 3 cm (odnosno pitanje je da li ce one spustiti malo vise) jer je kao Sport paket 1,5 cm niza. Glupo mi je uzimati orpuge za taj 1,5 cm osim ako ipak one ne spuste vise od tih deklariranih 3 cm. I kako ce se te opruge ponasat na autu od cca 1700 kg? Drugi dio pitanja, ako ostanu serijske opruge od Sport paketa, zadnja desna je pukla (ne veliki komad nego pola kruga) znaci auto ne visi nego samo komadic opruge. E sad, mene zanima da li se u Seatu (ovlastenom servisu ili kod nekog od forumasa Reneko, IC i slicni) moze naruciti SAMO ta zadnja desna orpuga i koliko je to para ako netko zna informaciju? Hvala na odgovorima. Edited November 10, 2014 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Kad je meni pukla na Hyundaiu stražnja opruga, rekli su mi da se mijenja u paru jer je nova opruga uvijek tvrđa od rabljene i da bi auto visio da se promijeni samo jedna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Znaci iskamatario si starog.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 (edited) On je odlucio poslije nove godine sebi uvest nesto novije izvana, a ja preuzimam Alhambru, da. Neda deda da se unuk/unuka vozi u Twingu. :rofl: S time da ce vjerojatno uvest nesto sa zdrobljenim motorom, a ja cu platit novi motor. Takav je dogovor. na kraju krajeva, Alhambra je ionako moja jer glasi na mene i ja mu je regam svake godine, moze se stari jebat. Edited November 10, 2014 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Možeš kupiti i samo jednu oprugu. Ne preporuča se, ali možeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Ako se preporuca obje onda cu uzet obje. Samo me zanima kolko dođu zadnje dvije opruge za Sport model ili cak sve 4 orpuge za spustanje 3-4 cm ako ima kaj pametno za vozilo te tezine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Pošalji mi podatke na PM uključujući i broj šasije jer postoje 4 varijante zadnjih opruga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Seat Alhambra Sport 1,9 TDI 96 kW 2004. godina, br. sašije ti javim kad dođem doma. Jbt, gdje su nasli 4 varijante osim ako tu nije i 4motion sto moj nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 (edited) Uglavnom, oko 400kn/kom sa popustom KYB. Edited November 10, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 I jesu te "sport" opruge nize od onih iz slabijeg paketa opreme? Jer kolko sam po googlu nasao trebale bi kao bit 1,5 cm nize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 takodjer tu se otvara novo poglavlje, tj recimo izrada custom opruga... visine, tvrdoce i sl... a cijena... pa recimo ko 2 nove... Ali naravno, misljenja su podijeljena po tom pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 (edited) Ovo ti pišem okvirno jer te "ojačane" je drama nabavit. Staviš obje "klasične" i bok...to ak bude iza malo viši auto nije bad. Edited November 10, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Ovo ti pišem okvirno jer te "ojačane" je drama nabavit. Ma ok za cijenu, samo sam pitao dal imas kakav info jel su one zbilja 1,5 cm nize. Dal mi se uopce isplati uzet neke aftermarket opruge za -3/4 cm i dal ima kaj pametno da mi bas taj trajekt ne skace po cesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Eibach i bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Kad posaljem broj sasije vidi i za Eibach ak imas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Cekaj, vas dva se bas morate na forumu dopisivat, ne poznate se uzivo i nemate brojeve moba jedan od drugog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Da, zaboravio sam da pisem o dijelovima za auto. Sorry, nece se ponovit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Da, zaboravio sam da pisem o dijelovima za auto. Sorry, nece se ponovit. Pa ne, nego mi izgledate ko glup i gluplji.. :lol: Pisete 10 postova umjesto da ga zovnes i u minuti sve znas.. al vi se volite dopisivat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 daj mu suplex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 da ne otvaram novu temu a siguran sam da cu tu dobit odgovor ( i da se nitko nece bunit). Koji prasak je najbolje koristit sa gace iz H&M-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 da ne otvaram novu temu a siguran sam da cu tu dobit odgovor ( i da se nitko nece bunit).Koji prasak je najbolje koristit sa gace iz H&M-a? Mislim da je najbolje persil ako su tatine ili bilo koji prasak od labuda ako ima za audija karavan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Mislim da je najbolje persil ako su tatine ili bilo koji prasak od labuda ako ima za audija karavan nije imao za karavan. A6 je sedan nisam ja iz uzorne obitelji ko J.J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 nije imao za karavan. A6 je sedan nisam ja iz uzorne obitelji ko J.J. Bitno da ima za audija karavan Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 end jesi dosao do opruga.... aj hev sejm alhambru... a opruge su mjenjane u ovlastenom na 100tkm... (bitche pukla jedna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 On je odlucio poslije nove godine sebi uvest nesto novije izvana, a ja preuzimam Alhambru, da. Neda deda da se unuk/unuka vozi u Twingu. :rofl:S time da ce vjerojatno uvest nesto sa zdrobljenim motorom, a ja cu platit novi motor. Takav je dogovor. na kraju krajeva, Alhambra je ionako moja jer glasi na mene i ja mu je regam svake godine, moze se stari jebat. Aj pozdravi dedu I možeš kupit samo jednu oprugu, ofkors :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now