cyberphere Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Pošto sam definitivno odustao od prodaje auta jer za njega mogu dobiti kikiriki odlučio sam se dovesti ga u savršeno stanje, jedno od je i getriba. Da se razumijemo getriba radi dobro ali nekad šalta savršeno glatko i mekano, a nekad zapinju prve dvije brzine što me užasno nervira i htio bi to (probati) riješiti. Postoji li u hrvatskoj itko kome sa sigurnošću mogu odvesti auto i da to pogleda/popravi? Jer planiram mijenjati lamelu i zamašnjak pa kad se već skida getriba da se i to šaltanje proba riješiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 ja bi rekao onak na prvu da je problem do korpe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Pošto sam definitivno odustao od prodaje auta jer za njega mogu dobiti kikiriki odlučio sam se dovesti ga u savršeno stanje, jedno od je i getriba. Da se razumijemo getriba radi dobro ali nekad šalta savršeno glatko i mekano, a nekad zapinju prve dvije brzine što me užasno nervira i htio bi to (probati) riješiti.Postoji li u hrvatskoj itko kome sa sigurnošću mogu odvesti auto i da to pogleda/popravi? Jer planiram mijenjati lamelu i zamašnjak pa kad se već skida getriba da se i to šaltanje proba riješiti. kak zapinju? birac ne uleti kak spada u H mehanizmu il bas u getribi ? kupuj zamasnjak izvana, kod nas su retardirano skupi. motor? mjenjac? raspisi se malo da ti mozemo lakse pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 A da prvo promje is ulje u getribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 kak zapinju? birac ne uleti kak spada u H mehanizmu il bas u getribi ? kupuj zamasnjak izvana, kod nas su retardirano skupi. motor? mjenjac? raspisi se malo da ti mozemo lakse pomoc Kada ubacujem u prvu nekad zapne odmah na početku, nekad na pola, a nekad uđe ko putar. Isto tako i druga brzina, a sve druge su ok. Motor je 2.0 benzinac, 5 brzinski ručni mjenjač. I da, preko ljeta se vrlo rijetko to događa, a čim malo zahladi češće se pojavljuje. A da prvo promje is ulje u getribi Mijenjao sam ulje krajem prošle godine, to je prvo što sam probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Jesi prao motor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 Jesi prao motor? Bio sam jednom na nekakvom "tretmanu" ali davno je to bilo. Zašto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Ja sam prao nedavno pa su počeli isti problemi kao kod tebe. Posprejao silikonskim sprejem i sad šalta kao i prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Jos jedan kolega sa Fabiom je imao slicne simptome nakon pranja motora i rijesio sve sa podmazivanjem. Ne mogu se sad sjetit koji clan tocno :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 Ja sam prao nedavno pa su počeli isti problemi kao kod tebe. Posprejao silikonskim sprejem i sad šalta kao i prije. Šta točno da posprejam? Ako je stvarno to problem upucat ću se Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Poluge šaltunga: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 Baš ću probati to sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Pošto sam definitivno odustao od prodaje auta jer za njega mogu dobiti kikiriki Čist inf. me zanima koliko takav auto realno vrijedi, ispod koje cijene ti nikako ne ideš, koje je god. i kilometraža te koja motorizacija? Btw koliko te nov uopće ispao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 (edited) na getribi imas jedne male mehanizme za stelanje pozicije buzira u odnosu na sajlu, mozda tu treba postelat. Da bi dosao do toga svega skines akumulator , one plastike koje drze akumulator i desni nosac motora. nisi mi odgovorio jer zapne gore u H biracu , znaci udari na tvrdo. ili unutra u getribi, znaci osjetis elasticnost sajli od biraca al neide unutra brzina. edit: http://s941.photobucket.com/user/patrickd_21_2009/media/IMG_0079.jpg stelanje na ovoj naranđastoj kockici na gornjem kablu. Edited November 16, 2014 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 (edited) Čist inf. me zanima koliko takav auto realno vrijedi, ispod koje cijene ti nikako ne ideš, koje je god. i kilometraža te koja motorizacija? Btw koliko te nov uopće ispao? A takvog ko mog nema po oglasnicima, svi su uglavnom socijala i cijene su smiješne, ja sam svog držao 6 mjeseci u oglasu za 14000€ iz zajebancije jer nisam očekivao da će se itko javiti i pred par dana me čak čovjek i zove za auto raspituje se, da bi došao pogledati ovo ono. I onda sam krenuo tražiti koji auto kupiti za neke normalne novce i u tom rangu shvatio sam da ne mogu ništa pametno kupiti bez dizanja kredita što mi ne pada na pamet jer sam ga se tek riješio, a rabljeni auto u stanju kakav je moj neću nikad naći tako da radije uložim par tisuća kuna još u auto, da bude savršen i vozim se ko čovjek. Novi je koštao 34000€ odnosno ja sam ga platio 29000€ jer sam dobio dobar popust. Godina je 2008. i ima nešto više od 70000 km. nisi mi odgovorio jer zapne gore u H biracu , znaci udari na tvrdo. ili unutra u getribi, znaci osjetis elasticnost sajli od biraca al neide unutra brzina. Zapne u H biraču, baš to što si rekao, kao da udari u nešto tvrdo i ne mrda. I onda 2. pa 1. i sve je ok Edited November 16, 2014 by cyberphere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 postelaj sajle onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Danas mi je pak propalo kvačilo. To pretpostavljam nije dobar znak Nakon toga je sve opet ok ali zašto se to dogodilo? Šta trebam mijenjati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Cilindar kvačila, provjeri jel ti nestaje ulja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 imam ja tu jednog frenda majstora za mjenjače pa ako te znaima pošalji pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Pa jbte odvezi auto u servis ris ili nilson i rješi ili orginalnim dijelovima ili zamjenskim, ono daš 29 kila za auto i sad nauka oko kuplunga ... bez ljutnje, ali ne shvačam oko čega brineš i stvaraš sam sebi problem, auto daš u servis uzmeš zamjenski i bok, i u Nilsonu se sa Tomicom sve dogovoriš (Števa ti bu pogledal kaj je ) a i u Risu ti bude Darko dal da pogledaju kaj je, i svi ti odmah ponude najbolje rješenje, originalno ili zamjensko .... ja svoje volvače , XC-a od 1 dana servisiram u RIS-u a s80 u Nilsonu, neke stvari nisam radio kod njih, npr slaganje reduktora na xc-u ...auto bio kod njih ali sam reuduktor dao na slaganje gdje je meni bilo povoljnije ... uglavnom sa svime se sve dogovoriš ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Pa jbte odvezi auto u servis ris ili nilson i rješi ili orginalnim dijelovima ili zamjenskim, ono daš 29 kila za auto i sad nauka oko kuplunga ... bez ljutnje, ali ne shvačam oko čega brineš i stvaraš sam sebi problem, auto daš u servis uzmeš zamjenski i bok, i u Nilsonu se sa Tomicom sve dogovoriš (Števa ti bu pogledal kaj je ) a i u Risu ti bude Darko dal da pogledaju kaj je, i svi ti odmah ponude najbolje rješenje, originalno ili zamjensko .... ja svoje volvače , XC-a od 1 dana servisiram u RIS-u a s80 u Nilsonu, neke stvari nisam radio kod njih, npr slaganje reduktora na xc-u ...auto bio kod njih ali sam reuduktor dao na slaganje gdje je meni bilo povoljnije ... uglavnom sa svime se sve dogovoriš ... Zato što je već x puta bio i u risu i u nilsonu i nitko nikad ništa nije napravio po tom pitanju, a svaki put sam rekao. I nemoj mene pozivati na red jer auto uvijek redovno sesvisiram i nikad nije problem platiti šta god treba ali su očito svi sposobni samo zamijeniti ulje i to im je vrhunac posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Ne pozivam te ne nikakav red, ali ovo što si sad napisao naprosto ne vjerujem, čini mi se da je tu posrijedi nešto drugo a ne da ti nitko nikad ništa nije napravio po tom pitanju u servisu ako si im spomenuo kako i sam veliš dok auto dovezeš na servis pa kad te pitaju jel još šta treba, jeste li još šta primjetili da ne valja ili sl ..., ako si im rekao za to, ako su zapisali što imaš na svom servisnom nalogu kojeg sam potpisuješ, nejde mi u glavu da nebi ako sam im već spomenuo da nešto ne valja ili da nije u redu da vide to s da nebi provjerili i da si podigao auto u bilo koja od ta dva servisa i da nisu to pogledali, e to ti ne vjerujem stvarno ... ne branim ni jedan servis, ali sa oba imam dobra iskustva a već recimo u ris hodam 10 god, a nilsson od kad postoji u ZG ... Svea, uglavnom kad god sam im bilo kaj rekao kaj treba pogledfati, ili provjeriti, da mi se čini čudnop ili bilo što takvoga - pogledali su, tak da zaista ne vjerujem ovo što pišeš ... eto ništa drugo, eto prijedloga, ako želiš, reci koji dan želiš da se nadjemo u jednom od dva servisa, ja ču se najaviti najprije kad bi došao, dođeš blizu servisa i ja odvezem auto da ga želim kupiti ali da mi kuplung čudan i da mi pogledaju što je , pa da vidiš kak neće pogledati ... ne pogledati, već i raskopati ako želiš i napraviti defektažu i ponudu popravka ako je potrebno to .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 U risu su mi urednu na dva servisa mijenjali svjećice nakon 15000 km, tamo me redovni servis nikad nije koštao ispod 3000 kn, za nilsson nemam šta loše za reci, bio sam tamo par puta i svaki put spomenuo da pogledaju šta je s mjenjačem i zašto zapinje i neka naprave šta god treba pa su mi i u jednom i u drugom samo zamijenili ulje u getribi i naravno nije pomoglo. Zato sam tu i pitao tako da odem u servis i kazem mijenjaj to i to i mir. Baš u utorak ide auto na servis pa neka mijenjaju šta treba ali ovaj put idem u Neostar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Jbga vidi onda nek ti oni pogledaju napomeni im da nekaj nije u redu pa češ ćuti kaj dalje onda, nema druge, iako kažem, da su mi mjenjali ulje ko tebi i da nije i dalje dobro, zvao bi i rekao da nije dobro opet i nek rješe to kako znaju, nek dodju po auto bilo šta ... iako si mogao otić u njihov centar Volvo HR u Zavrtnicu sa primjedbom na mjenjač i KIKI bi ti 100% pogledao ti u radioni i da si truda da ti rješi to profesionalno i povoljno ... očito imamo drugačiji pristup servisreima, da mene to tak hebe ko tebe, nebi se auto maknuo od tamo dok nebi to rješili, a do tada bi koristio njihov for free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Jbga vidi onda nek ti oni pogledaju napomeni im da nekaj nije u redu pa češ ćuti kaj dalje onda, nema druge, iako kažem, da su mi mjenjali ulje ko tebi i da nije i dalje dobro, zvao bi i rekao da nije dobro opet i nek rješe to kako znaju, nek dodju po auto bilo šta ... iako si mogao otić u njihov centar Volvo HR u Zavrtnicu sa primjedbom na mjenjač i KIKI bi ti 100% pogledao ti u radioni i da si truda da ti rješi to profesionalno i povoljno ... očito imamo drugačiji pristup servisreima, da mene to tak hebe ko tebe, nebi se auto maknuo od tamo dok nebi to rješili, a do tada bi koristio njihov for free. Najgore je to što se nije uvijek događalo pogotovo po ljetu kad je toplije i kad je auto bio na servisu. A Kiki mi je već puno pomogao pa mi je bed opet ga gnjaviti. Ali sad se situacija pogoršala pa će valjda biti lakše naći u čemu je problem. Pogotovo sto je sad kvačilo puno puno mekše, treba to pod hitno popraviti koliko god mi paše ovo mekano kvačilo jer je inače tvrdo za popizditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now