Jump to content

Slaganje/popravak getribe

cyberphere

Recommended Posts

Kažem nema ti druge sad nek ti to pogledaju u Neostaru kud ideš sad iovak na servis, nije kuplung nauka za nijedan servis, nemora biti nužno volvo servis za jebeni kuplung, uglavnom bolje popravi, promjeni ako treba sve da si miran ako planiraš auto zadržati, iako ruku na srce sa 70 tkm biti problem sa kuplungom nešto zadnje što bi te trebalo mučiti ...

• Replies 66
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Jos jedan kolega sa Fabiom je imao slicne simptome nakon pranja motora i rijesio sve sa podmazivanjem. Ne mogu se sad sjetit koji clan tocno :doh:

ja i sam fabiom i sa golfom.ali i čak nakon kaj podmažeš treba jedno dan dva da opet šalta ko prije.

nikad više nebum pral motor

Evo danas nakon raskapanja vidjeli su da se sve raspada. Tako da će uz redovni servis staviti novi kuplung set i prednje pločice i zamašnjak. Cijeli ovaj servis, bez zamašnjaka, me košta manje od "redovnog" servisa sa zamjenom svjećica u Risu.

Samo me strah cijene zamašnjaka.

Kaj se ne moze kupiti neki aftermarket čak i olakšani za manje para?

Ma za ovo govno nisam nikad ništa aftermarket mogao nabaviti. Zato više nikad volvo neću kupiti jer nitko ne proizvodi aftermarket dijelove. Možda se da nešto naći za T5 motore ali ostalo ništa. Ne da mi se ni zajebavati s traženjem dijelova, već je naručeno neka ga sklope i gas. Ne znam još koliko će me to koštati :lol:

Kuplung set sa hidrauličnim ležajem i zamašnjak, LUK - 4.995,75kn sa popustom i PDVom.

Uzeli su te svecki.

izuvanje hebacko:lol:

eto Srecko,rencika ti je dao super cijenu:thumbsup:

vidis da ima zamjenskih dijelova samo treba pitati na pravome mjestu.;)

Edited by GonzoT5

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...