DaDo Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Decki (i cure) kaj treba na serijskom FWD autu napravit da bi se mogel batit vozit po Svetoj Nedjelji? roll bar, vatrogbasni aparat, sicevi i pojasevi. Sus pleh je opcija ali obavezno ga stavi
Zeljko_M Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 roll bar, vatrogbasni aparat, sicevi i pojasevi. Sus pleh je opcija ali obavezno ga stavi Koliko bi kostao kavez da se napravi po mjeri za auto i tko to radi kod nas? Da li to treba biti OEM oprema ili se netko specijalizirao za izradu pa daje atest za to?
DaDo Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Koliko bi kostao kavez da se napravi po mjeri za auto i tko to radi kod nas? Da li to treba biti OEM oprema ili se netko specijalizirao za izradu pa daje atest za to? Kresss ti radi super i po narudzbi. Probaj njega kontaktirat
Zeljko_M Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Kresss ti radi super i po narudzbi. Probaj njega kontaktirat Hvala na informaciji! :thumbup:
DaDo Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Hvala na informaciji! :thumbup: ako bilo kaj trebas, samo vici
Zeljko_M Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 ako bilo kaj trebas, samo vici Trebam nekog da me odgovori od pizdarija i da me uzme pit da zaboravim na fixne idje Imam neko korito koje sam zamislio za Track Day ali Sveta Nedjelja mi je napetija od toga pa... a imamo i staru pjescanu bacu u blizini gdhe bi mozda mogli... Tko zna. Mozda je dan dan. Tko se javlja da idemo pit?
Nicol Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Kill ili netko vec. Ak ces samnom ili Dadom pit nebu dobro :-)
Zeljko_M Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Kill ili netko vec.Ak ces samnom ili Dadom pit nebu dobro :-) Imate iznenađujuće kapacitete? Ja se napijem već od druge pive pa bi vam mogal bit dosadan kad se zrušim nakon pete pive
Japanac Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 roll bar, vatrogbasni aparat, sicevi i pojasevi. Sus pleh je opcija ali obavezno ga stavi I sklopka
Nicol Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Imate iznenađujuće kapacitete? istrenirane upravo na utrkama
DaDo Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 (edited) I sklopka Ne ne dlakavi moj prijatelju Edited December 5, 2014 by DaDo
DaDo Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Imate iznenađujuće kapacitete? Ja se napijem već od druge pive pa bi vam mogal bit dosadan kad se zrušim nakon pete pive Nemoj ic pit s nama jer ces onda definitivo slagat nekaj Zezam se, pm ni me iduci tj pa popijemo koju
Raptor6767 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Tko se javlja da idemo pit? Idemo radije pojest nekaj.
DaDo Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 Idemo radije pojest nekaj. Svidja mi se kako razmisljas buckasti moj prijatelju
GT Boca Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Nije kak killer prica za tehnicki jer su neki auti i vraceni doma... tak da vjerujem da je u cilju citati provjerene info a ne baka rekla kazala info. po "stručnjakovoj" priči ispada da su nastupale krame iz smeća sa "rolbarom" od vodovodnih cijevi a vozači su vozili u kroksicama i dojkić/vw/audi radnim mandurama u kakvima se idu pregledavat rabljeni auti pa taj frend koji ima tu manduru radi u dojkiću.... :rofl::rofl: evo npr jedan "motorsport" primjerak koji je pokušao nastupiti :rofl::rofl:
Raptor6767 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Boca, ne možeš tak linkove sa KRtuninga stavljat.
Nicol Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Nemoj ic pit s nama jer ces onda definitivo slagat nekaj Zezam se, pm ni me iduci tj pa popijemo koju Pa zato sam i napisala da ne pije s nama jer bu inace odmah slozio auto i vozio Idemo radije pojest nekaj. Nemojte me zaboraviti, nekaj masno molim lijepo :-)
Raptor6767 Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Nemojte me zaboraviti, nekaj masno molim lijepo :-) A da...baš ćeš dijetno kraj mene jest. Bumo se organizirali...
Zeljko_M Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Nemoj ic pit s nama jer ces onda definitivo slagat nekaj Zezam se, pm ni me iduci tj pa popijemo koju Drugi tjedan idem do Zagreb nekaj opalit pa ću se javit!
Raptor6767 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 nego kaj trebam copyright :rofl: Ne, blesane, ne vide ih oni koji nisu članovi foruma.
GT Boca Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Ne, blesane, ne vide ih oni koji nisu članovi foruma. jbg nisam znao :doh: evo slika, daj editiraj tam u mojem postu na prethodnoj stranici
GT Boca Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 si snimil kak je stručno krov stavljen drugi :rofl::rofl::rofl: inače ovo na slikama ne dočarava ni 30% stvarnog stanja :drink:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now