Jump to content

5. Rally show Santa Domenica - 29.-30.11.2014.

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Nisam 100% siguran da idem jer sam u subotu (sutra) kum na krstenju...

Daj dodji da upoznamo micua i kozija :) + ja cu Obrijat bradu i ostavit dirty sanchez brkove sto je uvijek interesantno za vidjet :D

Posted
Daj dodji da upoznamo micua i kozija :) + ja cu Obrijat bradu i ostavit dirty sanchez brkove sto je uvijek interesantno za vidjet :D

:lol:

Ako budem mogao svakako dodjem...

Posted
Ko dodje u boks bez cokse, neke cuge - picka

ak nitko ne naleti s cugom naleti ti na okrijepu tam na onaj zavoj dolje koji je kod onih kuća blizu boksa i onog parkinga di se prikolice ostavljaju... :thumbsup::D

Posted
ak nitko ne naleti s cugom naleti ti na okrijepu tam na onaj zavoj dolje koji je kod onih kuća blizu boksa i onog parkinga di se prikolice ostavljaju... :thumbsup::D

Pa ak me medic zabije ili nam duplici ubiju auto, vidimo se :)

Posted
Pa ak me medic zabije ili nam duplici ubiju auto, vidimo se :)

tam di vidiš drveni stolić i stolce, tačke s naljepnicom santa domenica pune vina(crnog i bijelog), mineralne i cole, e tam smo mi ...

pa nebuš valjda žedan ostal :rofl:

Posted
neznam dal da idem ili ne,nočna sam a htel bi vidjeti malo rallyja :confused:

Ja cu ti rec iz svog iskustva. Stvarno nanpun k rallya sam isao u austriju, mađarsku, sloveniju, italiju itd. Ali rallya koji je veci gust za gledat ne posotji na ovom djelu europe.

Posted
Se isplati doć poslije cca 2? Isto sam noćna pa dok se otelim i pojedem nekaj.

Da... meni je popodnevni smjer cak i zanimljiviji. :)

Posted

10659060_908120029199789_7730501466015318302_o.jpg

Šoderica vam je ova elipsa ispod jezera u sredini slike, a ovo kaj GT Boca priča je malo ispod toga kružić di se dvije plave ceste spajaju.

Posted
Ajde da mi je to netko drugi rekao al TI....!!!! :cool:

Ja ti nemam pojma nis o tim trkama, ne znam kaj ti je to obilazak staze i te kerefeke :) ja baba :)

bitno da znaš se zaletavat po parkingu na billi i nabrijavat se na međugas.:drink:

Posted
bitno da znaš se zaletavat po parkingu na billi i nabrijavat se na međugas.:drink:

Ja se zaletavam na billi? S kojeg si ti planeta pao? :-D

I sorry kaj mi se auto gasi pa ga moram drzat na gasu u leru....ja se ispricavam... Hahahahahah koji lik.

Posted

Ja sam došel od Savrščaka i bil na super mjestu (mostić) prilazak s ravnice, dvije šikane i odlazak u dugom desnom zavoju...dobro su terali...Nissan terenac ima zvuk za usrat se :cool:

Posted

Dado tj decko s kojim smo dijelili auto potrgo kiler i ubili motor... super sve, staza, Medic(ako moj vozac koji me djirao) ukratko - vracamo se iduce godine jos jaci

Posted

Super je bilo, pogotovo ovi brzi auti, ne znam kak je zavrsio onaj tip sa plavom 3door imprezom ali lik je dolazio na ulaz u sljuncaru sa valjda 500kmh :D

Posted

Brzi auti bili zakon...a ovo ostalo...sorry neka se nitko ne uvrijedi, ali kramp 80%...valjda nitko nema ni ispravne amortizere...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...