Ivan_Gs Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 siber mi ne treba, rns imam, iako sam zaboravio sifru pa slusam milltek i forge :lol: , polu koza, koji ce mi racku, a za tvoju guzicu treba hlađenje a ne grijanje :whistling:, klimu imam vrhunsku, hladi u januaru, krije u oktobru :rofl: Celicne ce opet gore, samo da nađem 17 pa idemo na SR ... sad sam i lep i brz, ti nit si lep, a niti brz :lamo: Ocemo sad da ja nabrajam umjesto klime, sibera itd koji ti dijelovi trebaju s mog auta da ne moras na semaforu gasit auto da ti ne nabija na 4000 okretaja :rofl:... Di su ti gewinde, di ti je usis, di ti jeee.... ma nista, necu nabrajat ... budi i dalje lep i brz :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Siber ti ne treba kad ga nemas.. :lol: nemas rns nego kineski rcd. Pa kako bi nas prijatelj n0p rekao moras svaki put ukucat pin prije nego upalis, kao na bankomatu.. Koji to dijelovi trebaju? Pcv ventil? Ti ne smijes naglo zakocit jer ti se ugasi.. Bit ce sve, polako.. Usis je narucen.. Aj aj, nabroji malo.. ubaci i osnovnu opremu, da vise zbrojis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Gs Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 neeee, nisam mislio na PCV, jebo ga i PCV...malo te zajebavam... oprema me ne dira, to znas, treba mi volan, gas i nekad kocnica da jebi ga, eto koliko znam i koliko me muci oprema kad ne znam koji radio imam u autu :frusty: A n0p ce sjest natrag i nema mu van do Velebnog, pa makar mi zadnje bilo... e da, zaboravio ti rec, meni pcv dosao, al nema Miro svjecice jos koje sam mu rekao pa cekam jos to da dode pa sve odjednom radim... e da, samo cekam tvoj oglas, imam slike kao dokaz, i ako napises u oglasu da je auto garaziran dat cu u 24 sata da si prevarant :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Nece moj u oglas, da nebi rekli da je los pa da ga se hocu rijesit.. Il da mi puno trosi.. :lol: Garaziran je pod vedrim nebom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Gs Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 ja samo kad stavim na njuskalo u oglas vise gti vs ED30 ... cijena jos gore ide 1500 eura :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now