Jump to content

pomoc hitno!: kvar na sprinteru 312d na Luckom


Recommended Posts

Dakle zapeli na luckom prije naplatnih sa zg strane, stari merc sprinter poceo zacukavat...malo gubio gas malo radio ispravno. I sad u leru radi ok...ali cim se nabije vas problemi...zacukava, ne ide. Sto radit, kom se obratit? Najbolje bi bilo po meni spojit dijagnostiku...kad bi ju imali...

Link to comment
Share on other sites

A morat cu...najbolje tako. Ma malo smo odspavali..da dodje neko normalno vrijeme i da ne budimo ljude bas usred noci. Cini mi se da bi mogao biti kakav banalan kvar..tipa koja vakum cijevcica ili slicno, ali ne mozemo nac nis. Mislio cak alfaludjaka zvati, ali koliko znam ivanja rijeka je dosta daleko?

Link to comment
Share on other sites

jesmo...sorry sto nije bilo updateova... Ispraznio mi se mob. Ma pokusavali par stvari, na kraju je tamo i jedan cestar malo pripomogao,odrzacili injektore, cackali po jackovima i tako to. Pokazivao je male znakove poboljsanja pa smo ipak krenuli na autocestu...ponasao se ko da ima 40 konja uvrh glave...na ravnici jos jos, svaki uspon jedva jednice. Ali dovukli smo se nekako. Pred Rijekom je vec lagano dosao u sebe, i poslje je isao relativno ok. Bitno da smo stigli doma. Bude vlasnik danas pogledao kod mehanicara tocno sto je...hvala svima!

 

Sto reci, dosli smo i prosli jug Srbije (Kopaonik) bez problema, palio je i vozio i na preko -20, i onda kad ga krenuli hvaliti na sva zvona, odlucio da nas pocne ljutiti..

Link to comment
Share on other sites

decko ima problema s tim sto mu se nakon 5-6000 km zastopaju filteri, zato je i imao jednog novog u rezervi, i promjenili smo ga...ali ocigledno ovaj put to nije bilo to. Ili je mozda rezervoar hitno za ocistiti,pa su necistoce usle u motor. Mada redovito tanka iskljucivo eurodizel

 

Msporis sjetio se i ja da imam oryx i bila je to opcija ali smo ipak krenuli. Mada nisam imao karticu kraj sebe, ali ne vjerujem da to igra ulogu..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...