Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovo je koristim Iron X, ali meni rijetko treba jer su mi felge zaštićene i iznutra i izvana....ali to je baš namjenjeno za takve stvari...

Iron X u kombinacija sa Tar X-om skine sve, i ljepilo od starih utega....samo trebaš biti uporan.

Ali po slikama ti sa Iron X-om skineš 99% ovih crnih naslaga.

Edited by t.m.
  • Replies 51
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
nano vjerovatno...on ne špara,nije ko mi :D

još da doda druge novosti u topic od vwa :P i neki video

nije opce skup nano za felge ,a mozes ga sam stavit

Posted

dimen NE skida masnocu od homokinetickog

on nije namjenjen za skidanje MASNOCE nego za cađu i ta sranja

mislim, oprat ce, ali ako peres 7 puta

BENZIN najbolje otapa masnocu (u tvom slucaju). penzlom sve operes dole da se rastopi, onda ivasolom sve skines i nakon svega toga dimer. naravno bez miniwasha si banana

svaki dan perem dijelove i sve pisem na bazi iskustva. evo i danas prao blok od smarta, ono zapeceno sranje od taloga od ulja. bnzin, ivasol pa dimer. to je sve.

Posted
s tom bocicom mozes proc 5-8 felgi ,tako da je stvarno isplativo

Ma jedn felge prodjes 2-3 puta i traje sezonu i to je super..

Ja cu na svoje stavit cim namontiram bbs.. :D

Posted

Ja felge isperem sa jakim mlazom i 90% sam skinuo, s tim da prije toga auto stavim snow foam na 8 minuta (Autobrite magi foam)

[video=youtube;qfmUV-1N-7s]https://www.youtube.com/watch?v=qfmUV-1N-7s

Po ljetu ako ne operem auto 2 tjedna, onda idem sa blagim APC-om i EZ detail četkom iznutra, a izvana sa kistom od Autobrite..plus ovo...

image_1_.jpeg

997Turbo021.jpg

Na felgama je CQuartz Dlux nano zaštita....:thumbsup::thumbsup:

• 3 weeks later...
Posted

jel ima netko da je prao motor i getribu?

motor i getriba stari 50god, nikad prani, ima taloga ulja i masti, onak fino zapečeno ko grah na tavi :D ,s čim najbolje tome obezbediti čistoću? neko sredstvo + vruća voda i minivaš?

Posted
Ja felge isperem sa jakim mlazom i 90% sam skinuo, s tim da prije toga auto stavim snow foam na 8 minuta (Autobrite magi foam)

[video=youtube;qfmUV-1N-7s]https://www.youtube.com/watch?v=qfmUV-1N-7s

Po ljetu ako ne operem auto 2 tjedna, onda idem sa blagim APC-om i EZ detail četkom iznutra, a izvana sa kistom od Autobrite..plus ovo...

image_1_.jpeg

997Turbo021.jpg

Na felgama je CQuartz Dlux nano zaštita....:thumbsup::thumbsup:

daj mi reci da li kad ovako pospricas auto sa pjenom, da li onda sa spuzvom/rukavicom prodjes kroz pjenu, ili saperes miniwashem i onda posebno rukavica+sampon?

ujedno, ako moze neke linkove za taj snowfoam pistolj i koje proizvode koristis?

• 6 months later...
Posted

Nista ha?

Nego, sad mene zanima s cime.ovo skinuti s unutarnje strane felge, nekakvo kao zutilo

d5cda2a03f35ac8ced3bfd4162d18b8d.jpg

Probao sa engine degreaserom.koji je skinuo svo crnilo, iacetkalo se sve dolje, i onda ostao ovaj zuti sloj..

Posted

solna kiselina za domačinstvo

gledaj da bude oko 15% možda i do 20% pa malo sa vodom oslabiš prije nego ide na felgu, ako ne skida onda probaj sa 20% pa da vidiš....trebalo bi ići

Posted (edited)

nece glinom, ovo je nesto kao neki bezbojni lak se zalijepilo.... ko neki premaz...

probat cu nabavit solne i sa wd40

kao da je netko nekada s necimnamazao felge pa se zapeklo... mozda vulkanizer..

Edited by Gabre
Posted
nece glinom, ovo je nesto kao neki bezbojni lak se zalijepilo.... ko neki premaz...

probat cu nabavit solne i sa wd40

kao da je netko nekada s necimnamazao felge pa se zapeklo... mozda vulkanizer..

WD40 onda zaboravi, možda sa solnom ode dolje.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...