t.m. Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Ovo je koristim Iron X, ali meni rijetko treba jer su mi felge zaštićene i iznutra i izvana....ali to je baš namjenjeno za takve stvari... Iron X u kombinacija sa Tar X-om skine sve, i ljepilo od starih utega....samo trebaš biti uporan. Ali po slikama ti sa Iron X-om skineš 99% ovih crnih naslaga. Edited January 6, 2015 by t.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 jer su mi felge zaštićene i iznutra i izvana.... čime? znakovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 nano vjerovatno...on ne špara,nije ko mi još da doda druge novosti u topic od vwa i neki video Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ako ti polirani rub bude u doticaju sa dimmerom i sl. Sredstvima... pripremi se za poliranje To me je kostalo mamu mu yebem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 barem si ih malo obnovio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 nano vjerovatno...on ne špara,nije ko mi još da doda druge novosti u topic od vwa i neki video nije opce skup nano za felge ,a mozes ga sam stavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 dimen NE skida masnocu od homokinetickog on nije namjenjen za skidanje MASNOCE nego za cađu i ta sranja mislim, oprat ce, ali ako peres 7 puta BENZIN najbolje otapa masnocu (u tvom slucaju). penzlom sve operes dole da se rastopi, onda ivasolom sve skines i nakon svega toga dimer. naravno bez miniwasha si banana svaki dan perem dijelove i sve pisem na bazi iskustva. evo i danas prao blok od smarta, ono zapeceno sranje od taloga od ulja. bnzin, ivasol pa dimer. to je sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 nije opce skup nano za felge ,a mozes ga sam stavit Pa nije, 250 kn max.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Pa nije, 250 kn max.. s tom bocicom mozes proc 5-8 felgi ,tako da je stvarno isplativo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 s tom bocicom mozes proc 5-8 felgi ,tako da je stvarno isplativo Ma jedn felge prodjes 2-3 puta i traje sezonu i to je super.. Ja cu na svoje stavit cim namontiram bbs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ne prljaju se onda jako ili? Ja imam nano za sad samo na laku, ali felge i koza mi je isto zanimljivo... iako sonax extreme rjesava sve bez muke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Ja felge isperem sa jakim mlazom i 90% sam skinuo, s tim da prije toga auto stavim snow foam na 8 minuta (Autobrite magi foam) [video=youtube;qfmUV-1N-7s]https://www.youtube.com/watch?v=qfmUV-1N-7s Po ljetu ako ne operem auto 2 tjedna, onda idem sa blagim APC-om i EZ detail četkom iznutra, a izvana sa kistom od Autobrite..plus ovo... Na felgama je CQuartz Dlux nano zaštita....:thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 jel ima netko da je prao motor i getribu? motor i getriba stari 50god, nikad prani, ima taloga ulja i masti, onak fino zapečeno ko grah na tavi ,s čim najbolje tome obezbediti čistoću? neko sredstvo + vruća voda i minivaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ivasol ili permetal.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 sam stavi rukavice kad radis s permetalom i po mogucnosti na otvorenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 BMF čistač i ne treba nikakve zaštitne opreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Ja felge isperem sa jakim mlazom i 90% sam skinuo, s tim da prije toga auto stavim snow foam na 8 minuta (Autobrite magi foam) [video=youtube;qfmUV-1N-7s]https://www.youtube.com/watch?v=qfmUV-1N-7s Po ljetu ako ne operem auto 2 tjedna, onda idem sa blagim APC-om i EZ detail četkom iznutra, a izvana sa kistom od Autobrite..plus ovo... Na felgama je CQuartz Dlux nano zaštita....:thumbsup::thumbsup: daj mi reci da li kad ovako pospricas auto sa pjenom, da li onda sa spuzvom/rukavicom prodjes kroz pjenu, ili saperes miniwashem i onda posebno rukavica+sampon? ujedno, ako moze neke linkove za taj snowfoam pistolj i koje proizvode koristis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Nista ha? Nego, sad mene zanima s cime.ovo skinuti s unutarnje strane felge, nekakvo kao zutilo Probao sa engine degreaserom.koji je skinuo svo crnilo, iacetkalo se sve dolje, i onda ostao ovaj zuti sloj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Glina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 solna kiselina za domačinstvo gledaj da bude oko 15% možda i do 20% pa malo sa vodom oslabiš prije nego ide na felgu, ako ne skida onda probaj sa 20% pa da vidiš....trebalo bi ići Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Probaj sa glinom/Iron-X i/ili polir pastom. Čini mi se da ti je to metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 wd40 čisti maščobu i to dobro....barem meni s alu felge na motoru kaj se od lanca zašprica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 (edited) nece glinom, ovo je nesto kao neki bezbojni lak se zalijepilo.... ko neki premaz... probat cu nabavit solne i sa wd40 kao da je netko nekada s necimnamazao felge pa se zapeklo... mozda vulkanizer.. Edited August 18, 2015 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 KH7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 19, 2015 Share Posted August 19, 2015 nece glinom, ovo je nesto kao neki bezbojni lak se zalijepilo.... ko neki premaz... probat cu nabavit solne i sa wd40 kao da je netko nekada s necimnamazao felge pa se zapeklo... mozda vulkanizer.. WD40 onda zaboravi, možda sa solnom ode dolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now