Jump to content

s cime odmastiti felgu?

Recommended Posts

Ovo je koristim Iron X, ali meni rijetko treba jer su mi felge zaštićene i iznutra i izvana....ali to je baš namjenjeno za takve stvari...

Iron X u kombinacija sa Tar X-om skine sve, i ljepilo od starih utega....samo trebaš biti uporan.

Ali po slikama ti sa Iron X-om skineš 99% ovih crnih naslaga.

Edited by t.m.

• Replies 51
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

dimen NE skida masnocu od homokinetickog

on nije namjenjen za skidanje MASNOCE nego za cađu i ta sranja

mislim, oprat ce, ali ako peres 7 puta

BENZIN najbolje otapa masnocu (u tvom slucaju). penzlom sve operes dole da se rastopi, onda ivasolom sve skines i nakon svega toga dimer. naravno bez miniwasha si banana

svaki dan perem dijelove i sve pisem na bazi iskustva. evo i danas prao blok od smarta, ono zapeceno sranje od taloga od ulja. bnzin, ivasol pa dimer. to je sve.

Ja felge isperem sa jakim mlazom i 90% sam skinuo, s tim da prije toga auto stavim snow foam na 8 minuta (Autobrite magi foam)

[video=youtube;qfmUV-1N-7s]https://www.youtube.com/watch?v=qfmUV-1N-7s

Po ljetu ako ne operem auto 2 tjedna, onda idem sa blagim APC-om i EZ detail četkom iznutra, a izvana sa kistom od Autobrite..plus ovo...

image_1_.jpeg

997Turbo021.jpg

Na felgama je CQuartz Dlux nano zaštita....:thumbsup::thumbsup:

• 3 weeks later...

jel ima netko da je prao motor i getribu?

motor i getriba stari 50god, nikad prani, ima taloga ulja i masti, onak fino zapečeno ko grah na tavi :D ,s čim najbolje tome obezbediti čistoću? neko sredstvo + vruća voda i minivaš?

Ja felge isperem sa jakim mlazom i 90% sam skinuo, s tim da prije toga auto stavim snow foam na 8 minuta (Autobrite magi foam)

[video=youtube;qfmUV-1N-7s]https://www.youtube.com/watch?v=qfmUV-1N-7s

Po ljetu ako ne operem auto 2 tjedna, onda idem sa blagim APC-om i EZ detail četkom iznutra, a izvana sa kistom od Autobrite..plus ovo...

image_1_.jpeg

997Turbo021.jpg

Na felgama je CQuartz Dlux nano zaštita....:thumbsup::thumbsup:

daj mi reci da li kad ovako pospricas auto sa pjenom, da li onda sa spuzvom/rukavicom prodjes kroz pjenu, ili saperes miniwashem i onda posebno rukavica+sampon?

ujedno, ako moze neke linkove za taj snowfoam pistolj i koje proizvode koristis?

• 6 months later...

nece glinom, ovo je nesto kao neki bezbojni lak se zalijepilo.... ko neki premaz...

probat cu nabavit solne i sa wd40

kao da je netko nekada s necimnamazao felge pa se zapeklo... mozda vulkanizer..

Edited by Gabre

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...