Vucko Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 kad daš 100k eura za auto koji izgleda ko da su ga pijana djeca u šupi lakirala (kao i večina novih auta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 tebe baš muči ta narančina kora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Jel znas da je "narancina kora" pozeljna kod serijskih daily auta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 nešto je tu fulano. kakva je to "narančina kora" na autu koji je plave boje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 Frend jučer slao mi slike iz minčena kako novi m5 brusi pa sam se sjetio tu stavit Da jebeno mi se gadi ta naranđina kora koja je nusprodukt vodenih lakova na svim novim autima...bilo kakav pacjent to tesko podnosi i na starom autu a kamo ne na novom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 nešto je tu fulano. kakva je to "narančina kora" na autu koji je plave boje? svaki auto novi lakiran na vodenoj bazi ima "naranđinu koru",ne vrijedi više ono akril boja bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 ma jasno, gledam neki dan X5 na semaforu, ima ogromna vrata i lijepo se vidi svaka neravnina u laku.. danak ekologiji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 da si bolje gledao x5 skužio bi da su dvije ili na nekima i tri vrste naranđine kore stari od kolege koji je lakirao moj auto ima X5 i bas sam se čudio tome pa onda on krenuo pokazivat sve greške,strašno na tako skupom autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 da si bolje gledao x5 skužio bi da su dvije ili na nekima i tri vrste naranđine kore stari od kolege koji je lakirao moj auto ima X5 i bas sam se čudio tome pa onda on krenuo pokazivat sve greške,strašno na tako skupom autu Ovo sam i ja skužio...neznam sad koji je auto bio...ali nije bio baš kanta neka. Jedna vrata jedan uzorak adruga drugi uzorak...pa sam mislio da je to naknadno farbano! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 sva vrat bi trebala isti uzorak imat...ma bmwu od frendovog starog kojeg je novog uzeo vrata su ejdan uzorak,zadnji bokovi i krov drugi uzorak a prednja limarija treci uzorak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 A vic je u tome da su vodeni lakovi štetniji od akrila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 davno bil s hrustićem na grobničkoj prezentaciji SLS-a gledam SLS-a i ne vjerujem , čak i ja koji nisam picajzla vidim da je žešće loše pofarban, ne samo kora koja je normala već hrpa drugih stvari citiram njega " mene bi netko strelil da tak pofarbam auto " Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 jesu bar ti X5 i SLS narančaste boje kad već pričamo o toj kori ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 to : josipzg neznam jel trollas ili fakat ozbiljno mislis to kaj si napiso :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Kora je nusprodukt nedovoljnog laka, a ne vodenih boja Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 to : josipzg neznam jel trollas ili fakat ozbiljno mislis to kaj si napiso :doh: ma trollam malo jer više se nesmije po forumu ozbiljno pisat, možeš lako na sudu završit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now