Jump to content

Naranđina kora ukljanjanje Bmw E92 M3

Recommended Posts

Frend jučer slao mi slike iz minčena kako novi m5 brusi pa sam se sjetio tu stavit

Da jebeno mi se gadi ta naranđina kora koja je nusprodukt vodenih lakova na svim novim autima...bilo kakav pacjent to tesko podnosi i na starom autu a kamo ne na novom ;)

da si bolje gledao x5 skužio bi da su dvije ili na nekima i tri vrste naranđine kore :D

stari od kolege koji je lakirao moj auto ima X5 i bas sam se čudio tome pa onda on krenuo pokazivat sve greške,strašno na tako skupom autu :)

da si bolje gledao x5 skužio bi da su dvije ili na nekima i tri vrste naranđine kore :D

stari od kolege koji je lakirao moj auto ima X5 i bas sam se čudio tome pa onda on krenuo pokazivat sve greške,strašno na tako skupom autu :)

Ovo sam i ja skužio...neznam sad koji je auto bio...ali nije bio baš kanta neka.

Jedna vrata jedan uzorak adruga drugi uzorak...pa sam mislio da je to naknadno farbano!

davno bil s hrustićem na grobničkoj prezentaciji SLS-a

gledam SLS-a i ne vjerujem , čak i ja koji nisam picajzla vidim da je žešće loše pofarban, ne samo kora koja je normala već hrpa drugih stvari

citiram njega " mene bi netko strelil da tak pofarbam auto "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...