meex-pu Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Znalci pomagajte.... Ovako frend ima Jettu 2009 god i na njuškalu je našao KW Var3 koje bi stavljao na svoj auto...stvar je šta su te gewinde bile na Golfu V GTI i kad je išao po onim šiframa tražiti i nisu za njegov auto a kaže da mu lik veli da odgovaraju i na Octaviu RS i na leona i jettu itd... Provjerili smo da mu je amortizer 55mm kao i ovaj na golfu tako da to je valjda okk ....Ali po kodu amortizera kaže da odgovara samo za golfa A3 i TT-a a ne jettu
Rallye VR6 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ako mu je 55mm prihvat, onda pase Samo sto ce mu zadnji kraj vise past nego ns gti radi tezine, ali valjda ima toliko navoja za izravnati
meex-pu Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Okk dali se gubi što na udobnosti? jer npr visinu će dobit odvrtanjem ali dali ce to utjecat na udobnost i recimo držanje zadnjeg kraja? Mislim da nebude zadnji kraj pre krut
Mexx Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 razlika u tezini zadnjeg kraja je zanemariva. ja imam 4motiona koji je od fwd tezi dosta u zadnjem kraju pa nemam probleme a uzeo sam gewinde od fwd-a.
Drag_steer Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Sta ako je prednja opruga 1150 kg a ide na auto koji treba oprugu 1000 kg? Oce bit pretvrdo? Nema stelanja tvrdoce na toj gewindi
robert Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Okk dali se gubi što na udobnosti? jer npr visinu će dobit odvrtanjem ali dali ce to utjecat na udobnost i recimo držanje zadnjeg kraja? Mislim da nebude zadnji kraj pre krut KW3 radi kako treba u mislim svega par cm....ostalo je vise estetika
meex-pu Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Sve ispricao frendu prenio vaša iskustva i mišljenja a sad je na njemu da se odluči.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now