Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

A sta sam ti je preporucio... :P Auto Tim - Landi Renzo...

Cvik je postelao moj serijski c20let, auto je isao bolje nego na bengu... trosio je u prosjeku oko 12 litara gradske voznje... ti ces imati puno otvorene ceste pa ce ti biti blize 10...

I naravno mora biti plave boje auto... :lol:

Edited by dcrnic
Posted

al kupujes od mene auto i stavljas plin hehehehe :P otvorene ceste z20let trosi oko 8-9 litara tako da ako imas normalnu nogu na gasu i netriba ti plin,meni po gradu trosi sa 240ks 10litara

Posted

nek netko od admina ubaci poll ... samo im navedite marke...

u poll treba staviti jednu kategoriju za one koje nemaju pojma, samo gledaju... :lol:

Posted

Cvik je postelao moj serijski c20let, auto je isao bolje nego na bengu... trosio je u prosjeku oko 12 litara gradske voznje... ti ces imati puno otvorene ceste pa ce ti biti blize 10...

Neke su se stvari promijenile odkad si otišel ;) koliko sam ja čuo auto tim je za kurac postao... Ja nebi landirenzo jer nema potrebe..Nekad je bio dobar...Danas je dobar al je skup...

Posted (edited)

Auto Tim nema više licencu za Landi Renzo nažalost.

Ja bio zadovoljan sa njima. Radili su mi LR LPG na E36 325i supercharged i na Subaru Forester 2.0 Turbaku.

Moj savjet je da je svaki normalni sustav dobar, samo je do onoga koji ga ugrađuje da ga kvaliteno podesi i mapira.

Edited by ZaX
Posted

Moj savjet je da je svaki normalni sustav dobar, samo je to onoga koji ga ugrađuje da ga kvaliteno podesi i mapira.

Kako bi se prevario s ovom izjavom.

Posted

za početak se odluči zeliš li malo platit ili želiš sistem koji je pouzdan i jeftin za održavanje (LPG tech)

sve se može ugradit u jednom danu iako ne preferiram takve ugradnje,najbolja opcija je da ugradi netko preko vikenda recimo,da si odvoji vrijeme da se sve stavi kako je najbolje za tebe a ne kako je najpraktičnije njima...

Posted (edited)

ja ugradio u Mazdu u četvrtak LPGTech u Auto timu....2 dana ugradnja...sve radi odlično...nisam uzimo OBD konekciju jer iskreno ne znam kolko bi imo koristi od nje...

Landi Renzo ne bi preporučio isključivo zbog nepouzdanosti injektora koji se vole kvarit(to je pitanje sreće - a 100 EUR je komad), dok su ostale komponente dobre ...AutoTim nije već neko vrijeme zastupnik za Landi Renzo(to je sad Cepelin)...

Edited by dar-mar
Posted
fušer će sfušat bio kod njega auto 1 dan ili 4 dana..

ima dečki iz auto tima l+koji ce ugradit lpg tech bez da sfušaju...

Posted
ja ugradio u Mazdu u četvrtak LPGTech u Auto timu....2 dana ugradnja...sve radi odlično...nisam uzimo OBD konekciju jer iskreno ne znam kolko bi imo koristi od nje...

Landi Renzo ne bi preporučio isključivo zbog nepouzdanosti injektora koji se vole kvarit(to je pitanje sreće - a 100 EUR je komad), dok su ostale komponente dobre ...AutoTim nije već neko vrijeme zastupnik za Landi Renzo(to je sad Cepelin)...

Dobra stvar je obd, zbog samomapiranja.

Meni su landi injektori bili dosta pouzvdani(mislim da je prvi na cca 120000km riknuo). Jedino zivcira sto su glasni i veliki. Sada imam 8x lpg tech koji se ne cuju.

Posted
ima dečki iz auto tima l+koji ce ugradit lpg tech bez da sfušaju...

ma ne kažem za auto tim nego općenito. za njih sam čuo samo pozitivno

Posted

na mom sistemu s mjenjana 4 injektora u nepravilnim intervalima a sistem ima nekih 400 000 km i oko 3000 radnih sati što je čist korektno ali da nervira koliko su glasni

ubrzo ce morat i kod mene novi sistem,također lpg tech

Posted

trazim kvalitetu i nist drugo. pitam zbog posla al ak treba mogu ostavit auto petak popodne subota

flash lube su mi rekli da netreba za taj motor

Posted

Ne znam dali ista ekipa radi u auto timu kao i prije... ali mogu samo reci da je jedna od rijetkih firmi gdje je musterija na prvom mjestu... stvarno kad god sam dosao tamo osjecao sam se kao doma...

Sjecam se kada sam isao okolo i trazio ponude za ugradnju (izmedu ostalog cepelin), bili su u k...c niti ponudu ti ne mogu dati... dobijes ju nakon sat vremena molitve... :lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...