Unknown Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 da cujem preporuke, za sada mi je fire predlozio LPGTECH u autotimu 147kw je motor
goran86 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Stag je uvijek radio dobro sa turbacima... Roginić je stavio stag na 16vT fiat sa 4x4 pogona i radio savršeno... 6000kn ugradnja bila
dcrnic Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 (edited) A sta sam ti je preporucio... Auto Tim - Landi Renzo... Cvik je postelao moj serijski c20let, auto je isao bolje nego na bengu... trosio je u prosjeku oko 12 litara gradske voznje... ti ces imati puno otvorene ceste pa ce ti biti blize 10... I naravno mora biti plave boje auto... :lol: Edited March 4, 2015 by dcrnic
vrcy Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 al kupujes od mene auto i stavljas plin hehehehe otvorene ceste z20let trosi oko 8-9 litara tako da ako imas normalnu nogu na gasu i netriba ti plin,meni po gradu trosi sa 240ks 10litara
dcrnic Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 nek netko od admina ubaci poll ... samo im navedite marke... u poll treba staviti jednu kategoriju za one koje nemaju pojma, samo gledaju... :lol:
Tin Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 A sta sam ti je preporucio... Auto Tim - Landi Renzo... Cvik je postelao moj serijski c20let, auto je isao bolje nego na bengu... trosio je u prosjeku oko 12 litara gradske voznje... ti ces imati puno otvorene ceste pa ce ti biti blize 10... I naravno mora biti plave boje auto... :lol: Neke su se stvari promijenile odkad si otišel koliko sam ja čuo auto tim je za kurac postao... Ja nebi landirenzo jer nema potrebe..Nekad je bio dobar...Danas je dobar al je skup...
GonzoT5 Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 LPG TEC sa OBD komunikacijom. Auto tim je skroz oke.
Unknown Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 znaci lg tech bi trtebao biti ok mislim da je 7000kn sistem
JosipZG Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) ja se nadam da ću uskoro kupit lpgtech injektore u AT :blush: http://www.lpgshop.co.uk/lpgtech-dragon-bf-high-flow-4cyl-injectors-rail/#reviews Edited March 5, 2015 by JosipZG
fire Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 LPG TEC sa OBD komunikacijom. Auto tim je skroz oke. Da, to se za sada cini najbolje.
ZaX Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) A sta sam ti je preporucio... Auto Tim - Landi Renzo... Cvik je postelao moj serijski c20let, auto je isao bolje nego na bengu... trosio je u prosjeku oko 12 litara gradske voznje... ti ces imati puno otvorene ceste pa ce ti biti blize 10... I naravno mora biti plave boje auto... :lol: Auto Tim nema više licencu za Landi Renzo nažalost. Ja bio zadovoljan sa njima. Radili su mi LR LPG na E36 325i supercharged i na Subaru Forester 2.0 Turbaku. Moj savjet je da je svaki normalni sustav dobar, samo je do onoga koji ga ugrađuje da ga kvaliteno podesi i mapira. Edited March 5, 2015 by ZaX
fire Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Moj savjet je da je svaki normalni sustav dobar, samo je to onoga koji ga ugrađuje da ga kvaliteno podesi i mapira. Kako bi se prevario s ovom izjavom.
Logic Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ja imam lovato easy fast na 1.8t preko god dana ugrađen u istri kod Boyskog Za sada jako zadovoljan
Unknown Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 hvala svima na info, ako imate jos kog za preporucit za ugradnju u zgu zahvaljujem. ugradnja se rijesi u jednom danu?
Vucko Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 za početak se odluči zeliš li malo platit ili želiš sistem koji je pouzdan i jeftin za održavanje (LPG tech) sve se može ugradit u jednom danu iako ne preferiram takve ugradnje,najbolja opcija je da ugradi netko preko vikenda recimo,da si odvoji vrijeme da se sve stavi kako je najbolje za tebe a ne kako je najpraktičnije njima...
JosipZG Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 fušer će sfušat bio kod njega auto 1 dan ili 4 dana..
dar-mar Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 (edited) ja ugradio u Mazdu u četvrtak LPGTech u Auto timu....2 dana ugradnja...sve radi odlično...nisam uzimo OBD konekciju jer iskreno ne znam kolko bi imo koristi od nje... Landi Renzo ne bi preporučio isključivo zbog nepouzdanosti injektora koji se vole kvarit(to je pitanje sreće - a 100 EUR je komad), dok su ostale komponente dobre ...AutoTim nije već neko vrijeme zastupnik za Landi Renzo(to je sad Cepelin)... Edited March 5, 2015 by dar-mar
Vucko Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 fušer će sfušat bio kod njega auto 1 dan ili 4 dana.. ima dečki iz auto tima l+koji ce ugradit lpg tech bez da sfušaju...
fire Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 ja ugradio u Mazdu u četvrtak LPGTech u Auto timu....2 dana ugradnja...sve radi odlično...nisam uzimo OBD konekciju jer iskreno ne znam kolko bi imo koristi od nje... Landi Renzo ne bi preporučio isključivo zbog nepouzdanosti injektora koji se vole kvarit(to je pitanje sreće - a 100 EUR je komad), dok su ostale komponente dobre ...AutoTim nije već neko vrijeme zastupnik za Landi Renzo(to je sad Cepelin)... Dobra stvar je obd, zbog samomapiranja. Meni su landi injektori bili dosta pouzvdani(mislim da je prvi na cca 120000km riknuo). Jedino zivcira sto su glasni i veliki. Sada imam 8x lpg tech koji se ne cuju.
JosipZG Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 ima dečki iz auto tima l+koji ce ugradit lpg tech bez da sfušaju... ma ne kažem za auto tim nego općenito. za njih sam čuo samo pozitivno
Vucko Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 na mom sistemu s mjenjana 4 injektora u nepravilnim intervalima a sistem ima nekih 400 000 km i oko 3000 radnih sati što je čist korektno ali da nervira koliko su glasni ubrzo ce morat i kod mene novi sistem,također lpg tech
Unknown Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 trazim kvalitetu i nist drugo. pitam zbog posla al ak treba mogu ostavit auto petak popodne subota flash lube su mi rekli da netreba za taj motor
dcrnic Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ne znam dali ista ekipa radi u auto timu kao i prije... ali mogu samo reci da je jedna od rijetkih firmi gdje je musterija na prvom mjestu... stvarno kad god sam dosao tamo osjecao sam se kao doma... Sjecam se kada sam isao okolo i trazio ponude za ugradnju (izmedu ostalog cepelin), bili su u k...c niti ponudu ti ne mogu dati... dobijes ju nakon sat vremena molitve... :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now