Gabre Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 danasnji auti visih klasa su ionako opremljeni vise nego ikome treba, a onda jos na to ici doplacivati masne cifre... moras stvarno bit lud, ili jako puno viska novaca. a kad se prodaje ta dodatna oprema ti ne znaci nista. a proizvodjaci imaju nenormalne zarade na toj dodatnoj opremi. daj mi esp automatsku klimu putno racunalo i sto vise zracnih jastuka i vise mi ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Gledam malo mobile.de i stvarno 30k košta 330d e93 dobra oprema.Onda se više isplati uzeti bijelog kod nas jer kada se ovaj uveze biti ce skoro 40. http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-330d-cabrio-m-sportpaket-navi-prof-xenon-dab-altdorf-bei-n%C3%BCrnbe/203839423.html?lang=de&pageNumber=8&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&categories=Cabrio&noec=1 edit: ali ova mi je komba super http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-330d-cabrio-m-sportpaket-sonderausstattung-m%C3%BCnchen/206813009.html?lang=de&pageNumber=5&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&categories=Cabrio&noec=1 Al dat debelo preko 30 za model koji nije aktualan vise ? danasnji auti visih klasa su ionako opremljeni vise nego ikome treba, a onda jos na to ici doplacivati masne cifre... moras stvarno bit lud, ili jako puno viska novaca. a kad se prodaje ta dodatna oprema ti ne znaci nista. a proizvodjaci imaju nenormalne zarade na toj dodatnoj opremi. daj mi esp automatsku klimu putno racunalo i sto vise zracnih jastuka i vise mi ne treba Ja sam slicno mislio dok nisam probao sve blagodati novih autiju..zapravo ovisi koliko volis koristiti tehnologiju koja ti se nudi a koliko si tip koji nije toliko zahtjevan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 ne znam o kojim blagodatima mislis, mene ne impresioniraju. Mozda ce impresionirati nekoga tko je do jucer vozio skodu fabiu junior bez servo volana i ja sam probao masu skupih auta, i fora je igrati se s tim pizdarijicama prva 2 dana, nakon toga zaboravis da postoje. evo imam tu u firmi 2011 Audi S4 sa apsolutno svom opremom koja se mogla staviti. bas nista me ne impresionira ili da mi je ono, vau, bas jebeno. ono, senzori za mrtvi kut, kamera za rikverc, elektricni sicevi, kako se zove multimedisjki centar, velika navigacija, el rucna, osvjetljenje unutra, siber, mislim pizdarije.. i to su bas to, pizdarije bez kojih se moze bez problema i da ne bi ni skuzio da ih nemas. Kao sto masa kupaca takvih auta ni ne zna sto je kupila ni sto ima u autu. eno mi tetka, covjek zaradio pare u njeamckoj, svoj restoran hotel, uvijek vozi skupe aute, i jednom dolazi sa Jaguarom XK8... reko mozemo naprait krug... i ja vozikam polako, i vidim ima paddle shiftere na volanu... i ja tako spomenem, super da ste ovo dopaltili ili je doslo s autom za saltanje... a on: ne diraj to, tu se elektronika motora mjenja, nije to za brzine :doh: :doh: a takvih bisera sam se nagledao i naslusao tetka mi se dosla slavodobitno pohvalit kako joj novi peugeot pokazuje u kojoj brzini mora voziti... i ja, aj da vidim, kad ona meni pokazuje u okretomjer :doh: :doh: i jos mi veli da rijetko u 4oj vozi jer joj je prebrzo (dizel) srecom pa je to bilo odmah par tjedana nakon kupnje pa sam joj objasnio sto je okretomjer :lol: pa moj A6 ima opreme vise nego ikome treba, od korisne do beskorisne a 10god je star, grijanje koznih prednjih i zadnjih siceva, prednji sicevi na struju sa memorijama, osvjetljenja pod nogama naprijed nazad, u vratima za blato plus crvena bocno u vratima za sigurnost, sve na struju, board comp, bixenon, siber, ambijentalno svjetlo u sredini, bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Ja sam uzeo imprezu srednji model, jer top model ima kozu (mrzim kozu), ima paljenje na gumb (mrzim to)... jedino sto je bolje bilo je imao je boss zvucnike i 7" touch screen koji bi tako i tako zamijenio... BTW felge na tom modelu mi se ne svidaju... ostalo sve isto... za nevjerovatnih 8000 dolara vise... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 gabre, tebe nista ne impresionira ni od mobitela, ni auta, ni dodatne opreme, ti ces nac gresku u svemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 danasnji auti visih klasa su ionako opremljeni vise nego ikome treba, a onda jos na to ici doplacivati masne cifre... moras stvarno bit lud, ili jako puno viska novaca. a kad se prodaje ta dodatna oprema ti ne znaci nista. a proizvodjaci imaju nenormalne zarade na toj dodatnoj opremi. daj mi esp automatsku klimu putno racunalo i sto vise zracnih jastuka i vise mi ne treba Svatko ima svoje preferencije. Ja recimo više ne bi kupio auto bez tempomata (ako pare dozvoljavaju, ofkors). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Mislim da ti gabre baš ne bi trebao tupiti o takvim stvarima. Ti drkaš na to da ti mobitel snima fotke i video u rangu fotića od par tisuća kuna, hoćeš da ima jebene zvučnike i šta ti ja znam koje gluposti koju većinu ljudi ne zanima i nije im bitan faktor kod kupovine mobitela. Tako i dodatna oprema, ako nekog veseli da ima razno razne pizdarije i feature-a u autu zašto to ne bi uzeo? I ne kužim tu izjavu da li se isplati dodatna oprema. Pa ne biraš dodatnu opremu po tome da li se isplati ili ne nego da li ćeš to koristiti ili da li te to veseli. Zašto ljudi kupuju bmw-e, mercedese, audije kad i običan yugo ih može odvesti od točke A do točke B. Ja bi prvi natrpao sve od opreme u auto da si mogu priušititi, ne zato jel mi isplativo ili nije nego zato što me veseli, isto ko što tebe veseli 128Mpix kamera i 7123p snimanje videa na jebenom mobitelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 (edited) gabre, tebe nista ne impresionira ni od mobitela, ni auta, ni dodatne opreme, ti ces nac gresku u svemu impresionara me svako malo nesto, ali sam alergican na precjenjena govna Svatko ima svoje preferencije. Ja recimo više ne bi kupio auto bez tempomata (ako pare dozvoljavaju, ofkors). slazem se, neka oprema je stvarno korisna, ali to su stvari koje postoje vec desetljecima i zaista su pomakli komfor voznje i pomazu svaki dan... no recimo elektronsko zatvaranje vrata da se sama privuku je ono smijeh... @cyber - pricamo o autima gdje jedan set tepiha kosta ko cijeli mobitel, halooo o cemu ti brijes Edited March 25, 2015 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Pa isti je qrac samo su cifre malo veće. Ako nekog veseli da ima tepih od 10 000 kn šta tebe to jebe? Čovjeka to veseli i čovjek si to može priuštiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 A nasli ste raspravljati sta je kome komfor... jebiga netko voli visoke plave sisate i nikakve druge a nekome dovoljno samo da je zensko... tako i sa autima i opremom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Neka opremice neka, da mogu natrpao bi more toga. Bolje jedna stvar viška nego manjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 kako besmislena rasprava... ja hocu dvozonsku klimu jer kad moju curu opizdi pms pa joj je cas vruce cas hladno onda cu radije roknit jos parsto eura gore i imat svoj komod. a zasto? zato jer mogu, komodan sam i dize mi se kurac :lol: nekome je dovoljna i ona obicna klima na žgance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 A nekome ni ne treba klima... svatko slaze auto po sebi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Koja glupost,da li se dodatna oprema isplati....pa naravno da se ne isplati....ne isplati se ni kupiti auto skuplji od 3 soma eura,pa ko god moze si kupi.... Moj 330d ima onak dobru opremu,a da sam mogao natovario bih gore jos ko zna kaj,ali dosao sam do neke max cifre koju sam u glavi imao da bih platio trojku..... Sad da je to potreba naravno da nije,al nije ni 330d potreba kad i 316d normalno vozi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 baš me zanima: bolji motor i manje opreme slabiji motor i više opreme što bi vi? ja bi slabiji motor i više opreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 motor uvijek prije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Ja sam izabrao slabiji i više opreme, tj slabiji/oprema/noviji. Jer sam za iste pare mogao imat 3l motor ali stariji bar 2god ili npr bez kože, velike navi ili da je saltung itd... Moji neki uvjeti su standard dvozonska klima bar, koža s grijanjem, automatic, navigacija a ovo ostalo je samo + , jer danas velika većina auta ima el podizace, servo, abs, zračne itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Ja bi to ukratko ovako...radije bi "nakrcani" Polo/208/Clio, nego goli Golf/308/Megane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bolji motor, a manje opreme. Lako poslije retrofitat ako zafali opreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Mene je prošlo drkanje po semaforima, a jurenje po billi me nikad nije ni zanimalo tako da bi sigurno uzeo slabiji motor i bolju opremu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 I motor i opremu....stariji auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bolji motor, a manje opreme. Lako poslije retrofitat ako zafali opreme. Nije lako. Neke stvari se ne mogu baš lako naknadno ugraditi. Neke naknadno ugrađene čine auto ilegalnim. I tak... Ja bi uvijek slabiji i ekonomičniji motor sa više opreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Radije bih Urošev 330d nego fully loaded 318d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 A dobro ti si billa rejser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 bolji motor za sobom vuce bolje kocnice, ovisno cak i bolji ovjes, uglavnom ne mozes ni uzet bazni model sa jacim motorom itd... uzet napucan 318d ili "standardni" 330d.... odluka nije teska ako se smao to gleda a ne kasnije odrzavanje, troskovi osiguranja/servisa itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now