Jump to content

VAG rukavac + 312 disk + Alfa celjusti = situacija

Recommended Posts

imam problem

ibiza fr 130ks, nabavio 312 diskove , čeljusti 4 klipa brembo od alfe i nejde gore mamu mu

nemoze sjest celjust na disk do kraja jel se nosac čeljusti sudara u nosač čeljusti na rukavcu i nedozvoljava mu da sjedne dolje jos kojih 1cm cca

sto mi je ciniti??

diskove imam vrlo dobre, zao mi ih mijenjat

jedina solucija je ici na diskove od leon cupra r 323mm, koji ''mozda'' stanu pod felgu s ovom celjusti, s tim da ni tih pola cm veci disk nebi sjeo skroz unutra u celjust, ali onda bi mogao jos malo pobrusit nosac na rukavcu, nosac na celjusti pa bi sjelo mozda knap knapova

ovo je najblize sto moze sjesti na disk celjust

20150325_173403.jpg

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo, slika tih celjusti na rukavcu kao mom na 334 disku... a ja imam 312 pa vam bude odma jasno u cemu je problem

699-1%201_2046.jpg

al me opet jebe jedna stvar, ovaj je na s3 2002 god stavio te celjusti na org 312 disk... kak??? rukavci bi trebali biti isti? ili ne?

11034295_10204800273545156_5817003797584218748_n.jpg

Pa ne šrafite valjda čeljusti na glavčine direkt bez adaptera???????

Ja sam sebi stavio ista klješta na HGT koji je i k tome talijan pa je bilo potrebno napraviti adaptere,i potokariti čeljust da to sve fino sjedne...

Ajd kontaktirajte Belog,on je to radio sa istim klještima na razne vw

Pa ne šrafite valjda čeljusti na glavčine direkt bez adaptera???????

Ja sam sebi stavio ista klješta na HGT koji je i k tome talijan pa je bilo potrebno napraviti adaptere,i potokariti čeljust da to sve fino sjedne...

Ajd kontaktirajte Belog,on je to radio sa istim klještima na razne vw

zašto da ne zašarafim bez adaptera kad sve paše skoro? samo ću ja sebi morat disk malo potokarit obujami sve bi trebalo bit dobro..jer fali sitnica da sjedna..

Ja sam belog zvao neku večer i pitao za lajtung i odgovor je bio izmjeri sam.. hvala lijepa.. ;)

Ostavio sam lajtung Jadri u kutiji sa klještima pa se dogovori snjime da napravi i tebi kad bude sebi radio...

A gle čovjek je ziher u gužvi ziher mu se da sad mjeriti lajtunge....

ovo bez adaptera neću komentirati uopće jer je bedastoća totalna....

DA ne kažem kak je nabolje skinuti i rukavac i sve i dati čovjeku da ti napravi baš po tvom rukavcu sve i siskovima da sve 100% paše...

Evo slika mojih vidi se kak su iza "skinute"

20140624_145746_zps6d5cfabe.jpg

20140624_145749_zps95f097e9.jpg

Ostavio sam lajtung Jadri u kutiji sa klještima pa se dogovori snjime da napravi i tebi kad bude sebi radio...

A gle čovjek je ziher u gužvi ziher mu se da sad mjeriti lajtunge....

ovo bez adaptera neću komentirati uopće jer je bedastoća totalna....

DA ne kažem kak je nabolje skinuti i rukavac i sve i dati čovjeku da ti napravi baš po tvom rukavcu sve i siskovima da sve 100% paše...

Evo slika mojih vidi se kak su iza "skinute"

20140624_145746_zps6d5cfabe.jpg

20140624_145749_zps95f097e9.jpg

Ovo si brusio celjusti za koji auto?? Mislim da mebi nije dovoljno tako malo zabrusit

jednom prilikom su mi se navoji sjebali,i imao sam druga klješta doma ista,al nisam mogap zašrafiti na adaptere jer klješta nisu bila poglodana ...

Zbogq cega da ne stavim bez adaptera? Nisam te skuzio razlog.

Ja cu u skorije vrijeme stavljat vece diskove i za njih cu onda radit adaptere.. za 312 mm nisam planirao..

Ma zna se k.. dok sam ne napravim nis od toga..

Koga god pitas nitko nis ne zna.. a kad napravis onda svi sve znaju..

Jebiga da znas engleski i koristit google i google translate, znao bi sve. Druga stvar je sto bi ti sve na gotovo i da kosta sicu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...