Jump to content

Recommended Posts

Posted

Već kad imate problema s montiranjem. . Treba netko?

Drugi tjedan su gotovi. Imat ću par komada

Ovi pašu na golf rallye i identične rukavce

Za npr polo 9n i slične je raspored rupa navodno isti Al bi trebalo poglodat adapter da dubina odgovara. Nemam kljesta inače bi isprobao i prilagodio

dd23201c85b145f867d36fc6529b368d.jpg

63840b04578f5ea750305a4a546f0e6b.jpg

• Replies 90
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Inace kad se radi pravi posao da to bude kako spada onda se skinu obje glavcine sa auta NA koji idu kljesta i onda se uz diskove, plocice, kljesta i glavcine sve ukomponira, izmijeri i rade adapter, da se izbjegne nepravilno trosenje plocica, nalijeganje na disk itd itd..

I meni je to glupo zvucalo dok mi frend koji se bavi time nije lijepo objasni sto, kako i zasto..

Posted
Inace kad se radi pravi posao da to bude kako spada onda se skinu obje glavcine sa auta NA koji idu kljesta i onda se uz diskove, plocice, kljesta i glavcine sve ukomponira, izmijeri i rade adapter, da se izbjegne nepravilno trosenje plocica, nalijeganje na disk itd itd..

I meni je to glupo zvucalo dok mi frend koji se bavi time nije lijepo objasni sto, kako i zasto..

Na stolu je puno lakse raditi ali treba zavidat i homokineticki da stisne glavcinu na lezaj.... kako bi ptavilno centrirao disk u centar celjusti

Posted

Ima nesto sta se zove ''ET diska''

5×100 diskovi su plitki i rijetko koja normalna felga ima krakove na rubu da ima 60 mm od diska do kraka .

kod na 5x112 autima , golf 5 je disk dublji za 15mm i idu dosta sire felge pa svakakve celjusti stanu

Posted (edited)
15mm distanca mi treba majku joj

Na taj setup moje superlegerre 8x17 et 35 su isle bez distance..

Edited by Beli
Posted

Moze biti 20cola ako je veliki et zapinjat ce.

Meni et 38neide gore dok 35 i 37 ide...

Meni na ultraleggere ide na et 37 al knap l je bila 7jota

Posted

taman su debeli krakovi prema unutra di je celjust i zapinje...

proslo bi i 12mm, ali necu toliko naknap ic

a i taman tolko mi fale distance da to izgleda na nest jel su kotaci previse unutra

Posted (edited)
Jednoklipna orginal kljesta?

4 klipa ona kolko sam skuzio u prici ,cek idem ga zvat

edit : evo kataloskih od cejusti ,na skolovanju je pa ce slikat u srijedu (6KL615123 lijeva 6KL615124 desna )

Edited by Dario
Posted

Ide 16 na to? Jer inače ne dolazi u obzir..

A i sad su pare rezervirane za mapu.. još da nađem tjunera koji se drži dogovora.. svaka čast izuzecima

Posted

Zašto Delphi kočiona tekučina?

Imam dojam da pločice na 288mm kao zadnje neće dobro držati jer klješta jedva drž pola dio površine. Pritisak neće biti ravnomjeran.

Otkuda su zadnje klješta?

Posted

Zasto ne ta tekucina... tak mi svejedno... dot 5.1

Sumnjam da budem nesto specijalno dobio drugom tekucinom

A sto se tice zadnjih celjusti, sa v6 golfa su za samoventilirajuci disk, a iza su mi prednji diskovi koji imaju puno vecu kocionu povrsinu pa sam slozio ove plocice si da mi nehrda pol diska di nebi kocilo da su org plocice

I svjestan sam toga da nece tiskat istom silom, ali opet nebude se potkoso pojela plocica u 500km tako da me boli k

Ak jednom godisnje nemogu promjenit te plocice koje me 200kn kostaju onda u k

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...