_DEX_ Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Znaci imam veliki display na komandnoj ploci, ali samo pokazuje vanjsku temp. i greske. Htio bi aktivirati board comp ako je moguce. Znam da trebam rucicu sa komandama za BC, ali me zanima da li je moguce to aktivirati jer znam da VAG koncernu hrpu toga jednostavno aktiviras. Isto to me zanima i za tempomat. Ajde znalci za VW/Seat, pomagajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Jesi bas ziher da je to veliki display? Recimo na GV je ovak, ako je taj gornji dio "blank", to nije veliki display.. Pa mozda samim time ni ne mozes imat te informacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Ak ti je to tolko bitno naruci si s ebaya onaj sto se u obd steka, vjerojatno ti je jeftinije od ruckice s tipkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 13, 2015 Author Share Posted April 13, 2015 (edited) Xman, ovaj gore dio nije blank nego nema nikakve greske, pa ne javlja. Recimo ak je na rezervi onda se taj gore dio zazuti i nacrtana benzinska. Danas ce se mozda upalit rezerva, pa cu poslikat. Lev, nebi to, hocu bas ovo OEM. Ak se moze cu slozit da bude oem, ak ne onda nista. Edit: Ovo bi htio imat i to je isti moj display. Gornji tamniji dio sluzi za graficko javljanje gresaka. Edited April 13, 2015 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Gornji dio ti prikazuje i stanice kad imaš original radio... Ovako to kod mene izgleda: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Ak ćeš ići kod Jensa za park senzore spojite dijagnostiku pa vidi dal se može aktivirati. Ako ima opcija vjerojatno se vidi samo ju neće htjet aktivirati bez ručice s gumbima, tak je meni davno na G V bilo kad smo tempomat stavljali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Bez ručice s gumbima nećeš ništa moći napraviti. Što se tiče tempomata, ako ima throttle by wire, trebaš ručicu, nešto kablova i aktivirat preko VAG-Coma (VCDS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 13, 2015 Author Share Posted April 13, 2015 Znam da mi treba rucica za BC samo sam htio pitat dal se to sve moze jednostavno aktivirati da ju ne kupujem bezveze. BM, bas sam poslao Jensu PM za xenone i lece, pa ak cu ic k njemu budemo odmah pogledali za senzore i BC. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 14, 2015 Author Share Posted April 14, 2015 Da ne otvaram drugi topic, pitat cu tu. Da li se moze samo "aktivirati" preko VCDS-a da mi se retrovizori automatski zaklope kad zakljucam auto. Inace imam sklapanje tako da okrenem onaj gumb za rihtanje retrovizora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Ovako to kod mene izgleda: zasto jos nisi cekao 59 minuta?? bilo bi savrseno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 (edited) je... može se aktivirati... trebaš ručicu i složit instalaciju do table 4 žice ako trebaš imam ručicu za MFA, a tvoja tabla je full fiss takod a možeš imati sve na njoj i ako trebaš da ti to složim, reci.:thumbsup: Edited April 14, 2015 by Beli Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 zasto jos nisi cekao 59 minuta?? bilo bi savrseno! Da sam uspio doć do dvorišta, bih... Taman mi je falilo 100 m... Al' nema veze, malo sam je doradio: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 zasto jos nisi cekao 59 minuta?? bilo bi savrseno! i vozio se 222km/h pritom Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 a mogao si cekat do 22.2.2222 godine.. dignut potrošnju na 22,22 l bacit ga u neku grijanu garazu na 22,22°C.. a mislim stvaaaarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 garažu na 22 katu,a gle i topic je na 2/2 stranici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 :lol: vristim :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Moram si sve zapisat da nešto ne zaboravim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Na kraju price o babama vracarama, da li se preko VCDSa moze aktivirati da mi se retrovizori automatski zatvaraju kad zakljucam auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Samo kod toga ako će se automatski sklapati, razmisli je li ti to pametno po zimi kad se zalede pa se krenu automatski otklapati (ako auto nije u garaži)... Kad ćete već prčkat sa vcds-om, složite odmah i dizanje/spuštanje stakala preko gumba za otključavanje (ako nemaš već to). Jer inače moraš držat ključ u bravi okrenut za zaključat da bi stakla išla gore, bar je tak na Ibizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Zajebi to :lol: Prtljam ja na 2.katu jednu večer po ključu stavljam neki privjesak i ujutro auto stoji sa svim prozorima i krovom na pola otvorenim, srećom nije pala kiša ali bilo je još hladno tako da su bili vlažni sicevi lagano Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Zajebi to :lol: Prtljam ja na 2.katu jednu večer po ključu stavljam neki privjesak i ujutro auto stoji sa svim prozorima i krovom na pola otvorenim, srećom nije pala kiša ali bilo je još hladno tako da su bili vlažni sicevi lagano Ti se isto sa svačim igraš... E vidiš ovo za sklapanje i mene interesira dal se može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Ak se nemre preko dijagnostike može Jens sigurno hardverski to složit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Zajebi to :lol: Prtljam ja na 2.katu jednu večer po ključu stavljam neki privjesak i ujutro auto stoji sa svim prozorima i krovom na pola otvorenim, srećom nije pala kiša ali bilo je još hladno tako da su bili vlažni sicevi lagano :lol: :lol: Stavi slabiju bateriju, da ne lovi sa 2. kata već tek sa 2 metra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Ak se nemre preko dijagnostike može Jens sigurno hardverski to složit Da, kad izađeš sam ih sklopiš...hahahaha.. Još moram vidjeti zakaj ne dela mi lijevi kak spada...neće zatvarati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Ne možeš aktivirat nešto što ne postoji. U prijevodu, fale ti motori u retrovizorima koji bi ih sklapali. Ak se ne varam paše sa passata 3B/3BG motor, ali ga treba presložit u retrovizor koji je fizički drugačiji. Treba nešto žica povuć i prekidač da ga možeš iznutra preklopit. Tihi je, ako se ne varam slagao nekome na G4. Prozori na daljinski se ne daju na toj generaciji iskodirat preko VCDSa. Ja sam sebi morao s nekim kablom i softwareom koji u promijeni nešto u EEPROMU Comfort Unita. Također se moglo promijenit jedna znamenka u kodiranju EEPROMA preko nekog DOS based programa koji se zvao VDS Commander ili VDS Pro ili nešto tome slično. Ali je zahtijevao isključivo OBD kabel koji radi rpeko COM porta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now