BM0021 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Pa imaju oni motoriće, samo ne rade sami na zaključavanje nego ručno na gumb, tak je meni na jednoj 7ici bilo. Ako nema opcija može se povući signal s brave na taj gumb koji to odrađuje kad ga stisneš, vjerujem da ima načina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Tak je, mi imamo na prekidač sklapanje te bi htjeli na pritisak gumba da se sklope Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Ja mislim da to Jens odradi al nek se on javi To ženin 407 ima i za čudo još uvijek radi bez greške haha Edited April 15, 2015 by BM0021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Grga samo malo bolje procitaj post. Kako BM kaze, vec imamo el. sklopljive retrovizore, samo bi htjeli automatski sa zakljucavanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Dex, bolje čitaj, to sam i ja napisao već 2 posta iznad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Da, sad sam vidio... Evo sram me je što ne čitam s razumijevanjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Velim, nek Jens kaže ali vjerojatno i ako nema opcije za uključiti bi se mogao složiti relej da baci signal na taj gumb za sklapanje kad dobije signal s brave ili nešto tog tipa... Šta smo mi sve izrelejali već po mojim autima ni sami neznamo :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Javite kad saznate nekaj ... Moram prvo popraviti motorić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 tko mi to slozi preko teamviewera i laptopa moram nabavit kabel... ja bi ovo otvaranje i zataranje prozora na daljinski, zaklapanje retrovizora je fora, mogao bi i to ali da imam mogucnost ugasiti zimi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Otvaranje i zatvaranje na daljinski imam na Astri, super fora...po danu se auto otvoren lufta u dvorištu a na večer s prvog kata zatvorim i zaključam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now