Jump to content

Recommended Posts

Posted

frend ima passata 98g. i prednji farovi su pozutjeli skroz (oni mutni), veli on da je sa prednje strane, a ne iznutra. ja se sjecam da je netko uredivao takve farove. po meni bi ih trebalo sa finim smirglom na vodu ispolirat pa sa bezbojnim lakom. jel radio tko to?

Posted

potpisujem ja isto to radio ! i izvana je

kroz moje se jedva vidjelo ja posmirglo i ispoliro i ko novo !

ima male risove izbliza ali zanemarivo kak su bili !

Posted
jura - ovo je ispalo odlično, svaka čast :)

samo izvana si polirao? ili si rastavljao cijeli far pa si čistio i iznutra?

iznutra sam očistio sa onim za pralje stakla, a izvana ispolirao. nije bilo potrebe za šmirglanjem jer nije bilo prevelikih oštećenja, a ako ih ima trebalo bi malo sa 2000 ošmiglat i zapolirat....

Naravno govorim o plastici, sa staklenim farovima ne vjerujem da bi se ovako postigao ovaj efekt....

Posted

jura sa cim si polirao? kod njega mislim da treba malo osmirglat jer se pod psrtom osjete sitne rupice, boli ga briga za izgled, nego vise ne vidi nis po mraku :lol:

Posted
jel postoji neko sredstvo za poliranje sajbe tj stakla. prednja sajba je malo izgrebana vjerojatno od prasine i brisaca

to i mene zanima....

Posted

ja sam poliro na a3... izgledaju ko novi, poliro sam najprije sa grubljom pastom za poliranje auta, i kasnije sa finom... imas i neke polirke za stakla...tj. plastike...

Posted

nema nigde...ja imam par uzoraka,ostavili mi kad smo imali prezentaciju jer sam trebao postati njihov uvoznik za hr....pa je sad 3M kupio sve koliko sam čuo....

• 1 month later...
Posted

Ovako ekipa.

Pošto sam ja lijen, a stari još jedno 50 puta gori zanima me tko mi za koliko novaca (ruke + materijal + kava) može ispolirati farove od Audija A6 C5..

Eto i ako ne ispadne kako treba plaćam materijal + kava + jednu ruku :thumbsup:

• 3 months later...
Posted (edited)
Ovako ekipa.

Pošto sam ja lijen, a stari još jedno 50 puta gori zanima me tko mi za koliko novaca (ruke + materijal + kava) može ispolirati farove od Audija A6 C5..

Eto i ako ne ispadne kako treba plaćam materijal + kava + jednu ruku :thumbsup:

U ST-u za 250kn (lorena), vjerujem da ima i u ZG i da je vjerojatno jeftinije.

Btw., moji su tek počeli žutjeti po rubu pa mi se nije plaćalo 250kn već naručio s ebaya pastu za to, jedinu koju šalju u HR (meguiars ne šalju, pitao na email), jedva našao na uk ebayu.

http://tinyurl.com/mjsl2o

..8 funti + 6 funti poštarine (cca. 120kn). NE KUPUJTE, ničem ne služi. Sitna bočica od 1dcl, jedva za dva poliranja, ali ništa ne skida, polirao ko luđak, ostalo još malo pa cu probat s mašinom (iako kažu ne), ali sumnjam da će biti išta bolje. :thumbdown:

Edited by darko_st
  • 4 years later...
Posted

Da ne otvaram bzvz novu temu.,

trebal bi spolirati farove al sam čuo da ako ih samo ispoliram da če se brzo vratit na staro stanje poslije pranja ili kiše neg da bi ih trebal i polakirat z bezbojnim lakom.jel to istina ili ne? Radinse o plastičnim farovima

Posted

Skine se jedan sloj, a na nekima i UV filter....

Pogledaj po ebayu, ima prozirnih folija samo s UV filterom, to stavis nakon poliranja i trebalo bi biti ok....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...