Jump to content

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Prije cca 1mj bili na driftu u Krskom i ulaz 5€ (40kn) tako da ne vidim gdje je problem.

To je ocito neka cijena da se pokriju troskovi i ostane par kn za trud

Posted

Ljudi, koliko potrošite na odlazak u kino?

Ja ne mogu u shopping centar otići da mi sin ne izbije 20 kn na konjiće i aute koji se ljuljaju, btj...

Ne znam di su to drift natjecanja besplatna?

Možete si to jednostavno predočiti da i sa 40kn upada i sa ovo malo sponzora budućnost drift natjecanja u HR na JAKO klimavim nogama.

Tako da dalje uopće nema smisla raspravljati.

Posted

ja ne virujen šta čitan majkemi mile..ako mi je vrhunska ekipa, zajebancija, miris spaljene gume, VRHUNSKI vozači, scena u usponu, da bi i 100kn za ulaznicu bez grča..

jebate led!!!!!!

Posted

ja ne kazem da je to puno, tko voli dat ce i vise, samo mislim da je dizanje cijena samo da si netko više napuni dep jer se pokrivalo natjecanje i s manjom cijenom ulaznica, ali to je moje osobno razmisljanje :rolleyes:

Posted (edited)

40 kn nije puno.

Meni nije, a ne plivam u lovi. kolko je bil upad na SR?

u svakom slučaju više akcije nego na sr-u, + kaj sam dobil okladu :D

btw, onaj dečko sa e36 4 vrata(tamnoplavi), kladil sam se da nebu završil nijedan krug i dobil :D

Edited by woo
Posted
  MeaCulpa said:
... samo mislim da je dizanje cijena samo da si netko više napuni dep jer se pokrivalo natjecanje i s manjom cijenom ulaznica..

Ne laprdaj.

Nemaš niti okvir za raspravu o troškovima, a zaključuješ da organizator ima extra profit, jer je ulaz 10kn skuplji nego lani.

A u kurac.

Posted
Ljubitelji Nutelle, loša vijest: Omiljeni namaz znatno će poskupjeti, evo i zašto!

Vijest o lošem urodu lješnjaka u Turskoj zabrinula je mnogobrojne ljubitelje čokoladnog namaza Nutelle. Naime, stručni časopis The Grocer ističe da bi loš urod lješnjaka itekako mogao utjecati na cijenu Nutelle koja bi mogla porasti i za više od 66 posto. Međutim, Nutella nije jedina za koju se predviđa poskupljenje. Poskupjeti bi mogli i ostali proizvodi na bazi lješnjaka, osobito oni u kombinaciji s čokoladom jer je cijena kakaa već porasla za nimalo neznatnih 9,2 posto.

Izvor je uvijek vjerodostojni dnevno.hr

Posted
  Rockatansky said:
Lijepo, jako lijepo...vidimo se na jesen, ponijet ću 100kn da pokrijem ovih 20 od mea culpe da ne bude u minusu ;)

hvala ti ko bratu :rofl: rade tebi platim pivu

Posted (edited)
ponijet ću 100kn da pokrijem ovih 20 od mea culpe da ne bude u minusu

Ajde, platim i ja pivu, pa ćeš taman bit tu negdje s troškom.

Jer potegnuti iz Podgore u ZG na CDC je pizdin jebeni dim i kurčev trošak.

Edited by Toninho
Posted
  Toninho said:
Ajde, platim i ja pivu, pa ćeš taman bit tu negdje s troškom.

Jer potegnuti iz Podgore u ZG na CDC je pizdin jebeni dim i kurčev trošak.

A ono, produžim s kave i paf eno me na Mićevcu :D

Posted

sljedeci event dodem sigurno ovo po slikcama mnogo dobro izgleda..do tad nadam se da necu imat posla oko auta/garaze tolko...jopa placam ja ulaznicu a ti pivu :) rockatansky si naiso na koji poklopac ventila od mazge ak se sjecas kaj sam trazio:)

Posted
  Miataoldschool said:
sljedeci event dodem sigurno ovo po slikcama mnogo dobro izgleda..do tad nadam se da necu imat posla oko auta/garaze tolko...jopa placam ja ulaznicu a ti pivu :) rockatansky si naiso na koji poklopac ventila od mazge ak se sjecas kaj sam trazio:)

nemoj ga sad, pocinje mu sezona, apartmani ovo ono

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...