semper Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Onda mozes i auto na play stationu slagat da ne bacas pare na pravi auto bezveze
Bmwlik Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Prije cca 1mj bili na driftu u Krskom i ulaz 5€ (40kn) tako da ne vidim gdje je problem. To je ocito neka cijena da se pokriju troskovi i ostane par kn za trud
MeaCulpa Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Pa ako se s 30 kn s manje natjecatelja i manje gledatelja moglo pokrit ne razumijem dizanje cijena onda :naughty:
Toninho Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Ljudi, koliko potrošite na odlazak u kino? Ja ne mogu u shopping centar otići da mi sin ne izbije 20 kn na konjiće i aute koji se ljuljaju, btj... Ne znam di su to drift natjecanja besplatna? Možete si to jednostavno predočiti da i sa 40kn upada i sa ovo malo sponzora budućnost drift natjecanja u HR na JAKO klimavim nogama. Tako da dalje uopće nema smisla raspravljati.
Vila Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 ja ne virujen šta čitan majkemi mile..ako mi je vrhunska ekipa, zajebancija, miris spaljene gume, VRHUNSKI vozači, scena u usponu, da bi i 100kn za ulaznicu bez grča.. jebate led!!!!!!
tigar_87 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Drugi put ostanite doma, i necete potrošiti ni kune... Strašno, problem je dva puta godišnje dati 40kn za upad na drift
MeaCulpa Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 ja ne kazem da je to puno, tko voli dat ce i vise, samo mislim da je dizanje cijena samo da si netko više napuni dep jer se pokrivalo natjecanje i s manjom cijenom ulaznica, ali to je moje osobno razmisljanje
woo Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 (edited) 40 kn nije puno. Meni nije, a ne plivam u lovi. kolko je bil upad na SR? u svakom slučaju više akcije nego na sr-u, + kaj sam dobil okladu btw, onaj dečko sa e36 4 vrata(tamnoplavi), kladil sam se da nebu završil nijedan krug i dobil Edited June 8, 2015 by woo
Vila Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 bezvezno ti je razmišljanje..to "dizanje" cijena je sigurno s razlogom i opravdano, bez obzira na išta
semper Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Istina, ja sam cuo da su svi drifteri slagali aute s lovom od ulaznica a organizaciju svega su dobili mukte od sv. petra
MeaCulpa Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 ako mislimo na istog to je bio kof 1.01 da nece zavrsit hahaha ma jasno da je bezveze, najbolje da svi razmišljamo na isti nacin
Toninho Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 ... samo mislim da je dizanje cijena samo da si netko više napuni dep jer se pokrivalo natjecanje i s manjom cijenom ulaznica.. Ne laprdaj. Nemaš niti okvir za raspravu o troškovima, a zaključuješ da organizator ima extra profit, jer je ulaz 10kn skuplji nego lani. A u kurac.
Toninho Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Ljubitelji Nutelle, loša vijest: Omiljeni namaz znatno će poskupjeti, evo i zašto! Vijest o lošem urodu lješnjaka u Turskoj zabrinula je mnogobrojne ljubitelje čokoladnog namaza Nutelle. Naime, stručni časopis The Grocer ističe da bi loš urod lješnjaka itekako mogao utjecati na cijenu Nutelle koja bi mogla porasti i za više od 66 posto. Međutim, Nutella nije jedina za koju se predviđa poskupljenje. Poskupjeti bi mogli i ostali proizvodi na bazi lješnjaka, osobito oni u kombinaciji s čokoladom jer je cijena kakaa već porasla za nimalo neznatnih 9,2 posto. Izvor je uvijek vjerodostojni dnevno.hr
dark_rider Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Jeb... Vas cijene karata. Ko oce ide ko nece gleda slike. Eto par slika.
Rockatansky Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Lijepo, jako lijepo...vidimo se na jesen, ponijet ću 100kn da pokrijem ovih 20 od mea culpe da ne bude u minusu
MeaCulpa Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Lijepo, jako lijepo...vidimo se na jesen, ponijet ću 100kn da pokrijem ovih 20 od mea culpe da ne bude u minusu hvala ti ko bratu :rofl: rade tebi platim pivu
Toninho Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 (edited) ponijet ću 100kn da pokrijem ovih 20 od mea culpe da ne bude u minusu Ajde, platim i ja pivu, pa ćeš taman bit tu negdje s troškom. Jer potegnuti iz Podgore u ZG na CDC je pizdin jebeni dim i kurčev trošak. Edited June 8, 2015 by Toninho
Puh Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Navodno su Foler i Šorak jutros kupili svaki po M4 za cash..
Toninho Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Da ne kenjamo oko peezdarija, evo jedna: Galerija drift slikopisa
Rockatansky Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ajde, platim i ja pivu, pa ćeš taman bit tu negdje s troškom.Jer potegnuti iz Podgore u ZG na CDC je pizdin jebeni dim i kurčev trošak. A ono, produžim s kave i paf eno me na Mićevcu
Miataoldschool Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 sljedeci event dodem sigurno ovo po slikcama mnogo dobro izgleda..do tad nadam se da necu imat posla oko auta/garaze tolko...jopa placam ja ulaznicu a ti pivu rockatansky si naiso na koji poklopac ventila od mazge ak se sjecas kaj sam trazio:)
MeaCulpa Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 sljedeci event dodem sigurno ovo po slikcama mnogo dobro izgleda..do tad nadam se da necu imat posla oko auta/garaze tolko...jopa placam ja ulaznicu a ti pivu rockatansky si naiso na koji poklopac ventila od mazge ak se sjecas kaj sam trazio:) nemoj ga sad, pocinje mu sezona, apartmani ovo ono
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now