mario328i Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 Kiler nov,cijeli sistem nov jer je radi zamjene motora slagan od 0. Filter mjenjan prosle god... Jbt otkud pocet i gdje:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Onaj tko ti je punio neka ti provjeri da nema previše plina u sistemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 To bum se zaletio do deckiju u Var, svjeze su slozili sve Znaci to moze pomoci Grga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Nema veze sto je filter nov ako je sistem stajao otvoren... Ista stvar se meni desila... ispustali su mi 150grama plina a problem je bio u filteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Ako je previše plina, nabija visoki tlak i presostat gasi kompresor da ga ne sjebe... Ili što kaže nix da je nešto zaštopano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 Ok filter klime kupujem,trebao netrebao.. Nije bed. A sad sam se isto malo raspitivao i kaze mi vecina radi viska plina.. To cu sto prije rjesiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Ok filter klime kupujem,trebao netrebao..Nije bed. A sad sam se isto malo raspitivao i kaze mi vecina radi viska plina.. To cu sto prije rjesiti. Sasvim je normalno da se kompresor gasi ako se radi o automatskoj klimi. Kada se postigne zadana temperatura kompresor se ugasi zbog ekonomicnosti i ustede na gorivu. Cim senzori ocitaju razliku u zadanoj temperaturi kompresor se opet pali. Kod rucne klime kompresor uvijek radi pa nekada postane neugodno da moras grijanje rucno dodavati. O ekonomici kod ovakvoga tipa klime nema ni govora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 Ne postigne se zadana temp,to sam provjerio. jbt svau min se ugasi i upali za cca, 10 sec otprilike.. Padaju/dizu se okretaji ko da trokira izgleda na semaforu recimo :fear2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Ohladjeni zrak bi trebao biti cca. 7-10 celzica. Ako je puno topliji od toga imas problem. To sto se gasi i pali svako malo je normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted July 7, 2015 Author Share Posted July 7, 2015 stajao je auto jucer pop na 35C i kad se slozila klima upalio sam ju i nije moguce da je za min (max)uspio ohladiti.. I otpocetka je tako palio gasio kompresor. Jednostavno nemoguce Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 (edited) Izmjeri koliko je hladan zrak koji izlazi iz ventilacije i sve ce ti biti jasno. Nema potrebe da kompresor radi stalno jer kod automatskih klima ako je dovoljna kolicina plina stlacena onda se kompresor gasi. Cilj je usteda goriva. Edited July 7, 2015 by GonzoT5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Gonzo ja imam rucnu klimu i kompresor se pali/gasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Gonzo ja imam rucnu klimu i kompresor se pali/gasi. Super onda. Ja sam duzio sluzbenog renaulta gdje se kompresor nije nikada gasio. Klima je doslovce ubijala da sam morao uredno grijenja dodavat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted July 8, 2015 Author Share Posted July 8, 2015 Gonzo ja imam rucnu klimu i kompresor se pali/gasi. jesi to sada svježe napunio ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 jesi to sada svježe napunio ili? Jesi li mjerio temperaturu ohladjenog zraka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted July 8, 2015 Author Share Posted July 8, 2015 Nisam, sutra pop idem za KA s njim pa cu sutra usput kod majstora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 jesi to sada svježe napunio ili? Samo provjera ove godine,prosle sam punio..uvijek se pali/gasi kompresor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now