Jump to content

T: auto klima ,iskustva

mario328i

Recommended Posts

Imate li nekoga za preporuku,ali uz punjenje da ima ispitivanje sistema i naravno ako koju gumicu treba na lajtunzima zamjeniti da obave odmah?

pitam jer je komplet sistem nov i vec vidim da ce nesto trebati,tj zapet

Gdje ste bili najzadovoljniji?

Ne znam za sarafljenje (s obzirom da je to i mehanicaraka radiona vjerujem da mogu i posarafiti), ali ispitivanje i punjenje radim u servisu Turek (Dacho sa foruma). U subotu sam bio sa Seatom, danas je stari isao sa Audijem. Cijene super i sa poslom sam uvijek bio jako zadovoljan.

Najbolje ti je nazvati i pitati.

+385 91 513 2714 Irena (ona je sada tamo jer sam se vec cuo s njom danas i sa njom sve dogovaras) ;)

Dobio sam na bmw forumu bio kontakt od nekog dečka,tj firme na Savskoj,odma kod Vjesnika iliti u dvorištu auto stakla-kristal.

Danijel se zove lik šta to servisira.

na prvu dečki su super,sve će napravit al sam ja k..ac na kraju napravio jer je kiler pustio na nekom spoju/lajtungu.Pušta ko lud kad ga je nadrukao pod pritiskom. Danas kiler van,novi unutra.

tak da ću opet krajem tjedna tamo. (opet branik dole :doh: )

pa javim detalje..

ali Var ostaje ako bude nekih pizd...ija. :thumbup:

to se nebi baš varilo jel? ipak je to tlak u pm :huh:

Edited by mario328i

Ovaj cas skoknuo prek do njih,Posto radim al doslovno prek puta njih, i neda mi se ic autom svom mehi,pa tamo raskopat i skinut kiler,pa vozit kiler ili krpat ili po novi ici,pa nakon toga mehi vracat na auto pa se vozit punit klimu........

Narucio sam se kod Vara za utorak ujutro pa dok sam na poslu nek se slaze i ja iza posla pokupim pilu.

Al ono radim 50m pd njih i ja nisam znao za njih tamo u dvoristu :D

Kazu da apsolutno sve rjesavaju,pa cemo vidit kak je gotov proizvod kod njih :D

Pozval sam se na tebe, docekao me luka,valjda se znate.

Uglavnom prevagnulo je to sta je sve na jednom mjestu i veli nejde složen iz garaze. To je ok ;)

ma dat ce ti ovi u varu dobru cijenu i slozit, ak je potrebno uopce mijenjat.

bus vidio sutra al korektni su sto se tice cijene i posla :thumbsup:

javi svakako :thumbup:

ak mijenjas odma stavi i veci nek se hladi kak spada :D

otpeljal ujutro kod Ziginih :D

... dugo tražim te klima majstore pa eto... bumo vidli :)

ak vrate branik i sve napred oko kilera bez luftova i sl,kak je bilo, skidam kapu... to me najviše optereti na kraju:lol::lol:

rezime popodne :D:D

• 3 weeks later...

Klima rjesena napunjena itd..

Pitanje, automatska klima,dal kad se Upali klima kompresor stalno radi dok se ne ugasi ili se upali pa kroz neko vrijeme ugasi pa opet upali i tako stalno.

Ne sjecam se bas da je tak bilo prije, meni sada kad upalim klimu sve stima pa se ugasi kompresor pa upali za 10-tak sec itd.. A ova hladi i dalje... :/

Kompresor mora raditi stalno... klapnama regulira temperatuti i brzinom ventilatora.

Kompresor se pali gasi od prevelikog tlaka u sistemu.

Ili ti je prljav kiler zna bit i od kamencica ubijen, filter na sistemu zastopan itd...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...