Jump to content

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Pa kad ima sve skupa 15-ak auta koji bi ih koristili :doh:

A šta je najgore u pravu si, morat ču ja nabavit neke za potrebe kluba :D

Posted

Uglavnom kod proklizavanja kotača je problem što se auto ne zaveže kak treba.

Treba ga čim jače pritisnuti prema dolje. ;)

A u CVH su sigurno dobri valjci - isprobano. I ako nešto ne valja onda je stvar u onome ko s njima upravlja ;)

Posted

moze jedno pitanje , neam pojima o tome al me samo zanima ....

svi pricatie valjci su super, ali onaj koji mjeri -" u njem je stvar "

ja kolko sam bio po tim dyno day-ima nisam stekao dojam da onaj koji mijeri moze nesto krivo napraviti ?!?

kolko sam ja zakljucio : on sjedne u auto i malo ga vozika po valjcima dok se valjda neki uvjeti ne dobe da bi auto , odnosno valjci bili spremni za "run" ...

Nakon toga on da gascinu do poda i do crvenoga ga stera ... i kaj tu on moze krivo napraviti ?

:huh:

Posted
raptore zast ovi intervali 200-300 km

"Vrijeme prilagodbe" kako bi to naši čuneri (tjuneri) rekli...neka se malo "prokuri" auspuh, ECU prilagodi boljem ispuhu , usisu i remapu danas sutra...

Čisto da znam da je sve "sjelo na svoje mjesto".:thumbsup:

Posted
moze jedno pitanje , neam pojima o tome al me samo zanima ....

svi pricatie valjci su super, ali onaj koji mjeri -" u njem je stvar "

ja kolko sam bio po tim dyno day-ima nisam stekao dojam da onaj koji mijeri moze nesto krivo napraviti ?!?

kolko sam ja zakljucio : on sjedne u auto i malo ga vozika po valjcima dok se valjda neki uvjeti ne dobe da bi auto , odnosno valjci bili spremni za "run" ...

Nakon toga on da gascinu do poda i do crvenoga ga stera ... i kaj tu on moze krivo napraviti ?

:huh:

a kaj mislis tko podesava parametre na kompu? Ni ja se u to ne kuzim al mi je jasno da se moze na vise strana nekaj sje*at sa strane operatera..

i jos jedna stvar - da je to samo: "stisne gas do poda", onda ti ljudi ne bi isli na obuku/e nego bi svaki Mujo mogao tamo radit

Posted

kaj nije u auto tim-u kad smo bili bilo nekih problema dinac? neka špreha je bila da je zaboravio uključit nekaj , ili nije znao kaj nekaj znači ? za zadnji pogon ..ne sjećam se točno više

Posted

Imaš milijon parametara koje možeš ostaviti po defaultu ili sam mjenjati.

Recimo ako ispadnu različiti rezultati pri različitim temp u prostoriji onda znači da korekcija ne valja. Zato korekcija nije ista ako se radi o N/A motoru ili turbaku ili nećem tećem

Posted
Imaš milijon parametara koje možeš ostaviti po defaultu ili sam mjenjati.

Recimo ako ispadnu različiti rezultati pri različitim temp u prostoriji onda znači da korekcija ne valja. Zato korekcija nije ista ako se radi o N/A motoru ili turbaku ili nećem tećem

Znam da je gosp. spominjao da software sam anulira vanjsku temperaturu, vlažnost - korigira rezultate prema rezultatima koji bi se dobili pri 20°C.

Posted

i to je neka nauka da se moze fulati pri ubacivanju parametara ? cccc

pa postoji neka "špranca" valjda jeboga . jasno mi je da ako radis prvi/drugi/peti put mozese neki qurac fulat, ali ako radis vec neko vrijeme pa neznams za zadnji pogon ili nesto sasvim trece ??? LOL

Posted
Ja sam prije 3 god. mjerio u Dasteku auto koji ima deklariranih 177KS i zmjerili smo 174KS...

Sada su ti valjci u autotimu i lažu malo žešće,meni su izmjerili 206ks:doh::rofl:

a u CVH 182,nije puno 24KS,valjda su se rukovdili onim od viška glava ne boli:cool:

Posted
Rudy ajd ti obidji sad sve valjke, pa da znamo napokon neku referencu :lol:

Bio sam i gumimarketu,tamo smo izmjerili 138 na kotačima ili ti ga 175 na radiljic:lol:

Posted
"Vrijeme prilagodbe" kako bi to naši čuneri (tjuneri) rekli...neka se malo "prokuri" auspuh, ECU prilagodi boljem ispuhu , usisu i remapu danas sutra...

Čisto da znam da je sve "sjelo na svoje mjesto".:thumbsup:

buahahahahahaaaa :rofl:

Posted
Bio sam i gumimarketu,tamo smo izmjerili 138 na kotačima ili ti ga 175 na radiljic:lol:

iiii ? jel se slazes ili ne?

jer je meni istu konjazu izbacilo u gummiju i u AMC pa mislim da su precizni...

a tebi ispada 20 i kusur konja razlike....

Posted
taj renol ima manje konja, prevarili su ga ovi iz renola, ja nebi nikad kupio auto koji ima manje konja od deklariranih :D:P

I tvoj je imao isto manje konja od deklariranih(prije čuninga) jedino je S3 pokazao deklariranu snagu.

Nažalost niti jedan 197 nije pokazao preko 187KS bilo gdje u svijetu:no2:

Doći od brojke od 200ks:auspuh s sportskim katom,bregaste i remap i ONDA tek imaš 200ks:cheer:

btw zato je tvoj auto koštao 35k€ a moj 20k€:P

Posted (edited)
hrvoje je svog mjerio serijskog u AMCu 244 ili tako nesto ,a tvornicki treba imat 230 ,ti je dosta ili moram jos nabrajat ;)

Moram reći da u AMC nisam bio jer njihovi valjci ne mjere mjesecima,tako da ne mogu tvrditi koliko su realni????

i crniceva astra kosta 20k e, to sta tolko kosta je necini autom :rofl::rofl::rofl:

Govorimo o novim autima,harambašo što crnićeva astra nije

btw navedi koliko je koštao tvoj auto sa 50ks manje od clia i bez bremba(znam ali reci da drugi znaju):D

Edited by Rudy
Posted
Moram reći da u CVH nisam bio jer njihovi valjci ne mjere mjesecima,tako da ne mogu tvrditi koliko su realni????

a nego di si bio prošlu subotu ? :doh:

Posted
Moram reći da u CVH nisam bio jer njihovi valjci ne mjere mjesecima,tako da ne mogu tvrditi koliko su realni????

Govorimo o novim autima,harambašo što crnićeva astra nije

btw navedi koliko je koštao tvoj auto sa 50ks manje od clia i bez bremba(znam ali reci da drugi znaju):D

pardon moje auto dokazano ima 1ks vise od deklariranog !

tj deklarirano je 148ks

a ima 149ks

i bar me niko nije pokrao za 22ks kao neke !

:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...