Iggy_R Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Šta netko u dalmaciju ne dovede valjke :doh: Pa kad ima sve skupa 15-ak auta koji bi ih koristili :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGON Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Pa kad ima sve skupa 15-ak auta koji bi ih koristili :doh: A šta je najgore u pravu si, morat ču ja nabavit neke za potrebe kluba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 A šta je najgore u pravu si, morat ču ja nabavit neke za potrebe kluba A ništa, skupit ćemo tih 15 ljudi i kupit valjke :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 nevidim razloga da vam se investicija ne isplati :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Uglavnom kod proklizavanja kotača je problem što se auto ne zaveže kak treba. Treba ga čim jače pritisnuti prema dolje. A u CVH su sigurno dobri valjci - isprobano. I ako nešto ne valja onda je stvar u onome ko s njima upravlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 moze jedno pitanje , neam pojima o tome al me samo zanima .... svi pricatie valjci su super, ali onaj koji mjeri -" u njem je stvar " ja kolko sam bio po tim dyno day-ima nisam stekao dojam da onaj koji mijeri moze nesto krivo napraviti ?!? kolko sam ja zakljucio : on sjedne u auto i malo ga vozika po valjcima dok se valjda neki uvjeti ne dobe da bi auto , odnosno valjci bili spremni za "run" ... Nakon toga on da gascinu do poda i do crvenoga ga stera ... i kaj tu on moze krivo napraviti ? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 raptore zast ovi intervali 200-300 km "Vrijeme prilagodbe" kako bi to naši čuneri (tjuneri) rekli...neka se malo "prokuri" auspuh, ECU prilagodi boljem ispuhu , usisu i remapu danas sutra... Čisto da znam da je sve "sjelo na svoje mjesto".:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 moze jedno pitanje , neam pojima o tome al me samo zanima .... svi pricatie valjci su super, ali onaj koji mjeri -" u njem je stvar " ja kolko sam bio po tim dyno day-ima nisam stekao dojam da onaj koji mijeri moze nesto krivo napraviti ?!? kolko sam ja zakljucio : on sjedne u auto i malo ga vozika po valjcima dok se valjda neki uvjeti ne dobe da bi auto , odnosno valjci bili spremni za "run" ... Nakon toga on da gascinu do poda i do crvenoga ga stera ... i kaj tu on moze krivo napraviti ? :huh: a kaj mislis tko podesava parametre na kompu? Ni ja se u to ne kuzim al mi je jasno da se moze na vise strana nekaj sje*at sa strane operatera.. i jos jedna stvar - da je to samo: "stisne gas do poda", onda ti ljudi ne bi isli na obuku/e nego bi svaki Mujo mogao tamo radit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 kaj nije u auto tim-u kad smo bili bilo nekih problema dinac? neka špreha je bila da je zaboravio uključit nekaj , ili nije znao kaj nekaj znači ? za zadnji pogon ..ne sjećam se točno više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Imaš milijon parametara koje možeš ostaviti po defaultu ili sam mjenjati. Recimo ako ispadnu različiti rezultati pri različitim temp u prostoriji onda znači da korekcija ne valja. Zato korekcija nije ista ako se radi o N/A motoru ili turbaku ili nećem tećem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Imaš milijon parametara koje možeš ostaviti po defaultu ili sam mjenjati.Recimo ako ispadnu različiti rezultati pri različitim temp u prostoriji onda znači da korekcija ne valja. Zato korekcija nije ista ako se radi o N/A motoru ili turbaku ili nećem tećem Znam da je gosp. spominjao da software sam anulira vanjsku temperaturu, vlažnost - korigira rezultate prema rezultatima koji bi se dobili pri 20°C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 i to je neka nauka da se moze fulati pri ubacivanju parametara ? cccc pa postoji neka "špranca" valjda jeboga . jasno mi je da ako radis prvi/drugi/peti put mozese neki qurac fulat, ali ako radis vec neko vrijeme pa neznams za zadnji pogon ili nesto sasvim trece ??? LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 Ja sam prije 3 god. mjerio u Dasteku auto koji ima deklariranih 177KS i zmjerili smo 174KS... Sada su ti valjci u autotimu i lažu malo žešće,meni su izmjerili 206ks:doh::rofl: a u CVH 182,nije puno 24KS,valjda su se rukovdili onim od viška glava ne boli:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Rudy ajd ti obidji sad sve valjke, pa da znamo napokon neku referencu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 a svi po forumu pišu da imaju clio 197 :lol: otkud im samo to :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Rudy ajd ti obidji sad sve valjke, pa da znamo napokon neku referencu :lol: Bio sam i gumimarketu,tamo smo izmjerili 138 na kotačima ili ti ga 175 na radiljic:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 "Vrijeme prilagodbe" kako bi to naši čuneri (tjuneri) rekli...neka se malo "prokuri" auspuh, ECU prilagodi boljem ispuhu , usisu i remapu danas sutra... Čisto da znam da je sve "sjelo na svoje mjesto".:thumbsup: buahahahahahaaaa :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Bio sam i gumimarketu,tamo smo izmjerili 138 na kotačima ili ti ga 175 na radiljic:lol: iiii ? jel se slazes ili ne? jer je meni istu konjazu izbacilo u gummiju i u AMC pa mislim da su precizni... a tebi ispada 20 i kusur konja razlike.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 taj renol ima manje konja, prevarili su ga ovi iz renola, ja nebi nikad kupio auto koji ima manje konja od deklariranih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 taj renol ima manje konja, prevarili su ga ovi iz renola, ja nebi nikad kupio auto koji ima manje konja od deklariranih I tvoj je imao isto manje konja od deklariranih(prije čuninga) jedino je S3 pokazao deklariranu snagu. Nažalost niti jedan 197 nije pokazao preko 187KS bilo gdje u svijetu:no2: Doći od brojke od 200ks:auspuh s sportskim katom,bregaste i remap i ONDA tek imaš 200ks:cheer: btw zato je tvoj auto koštao 35k€ a moj 20k€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 hrvoje je svog mjerio serijskog u AMCu 244 ili tako nesto ,a tvornicki treba imat 230 ,ti je dosta ili moram jos nabrajat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 (edited) hrvoje je svog mjerio serijskog u AMCu 244 ili tako nesto ,a tvornicki treba imat 230 ,ti je dosta ili moram jos nabrajat Moram reći da u AMC nisam bio jer njihovi valjci ne mjere mjesecima,tako da ne mogu tvrditi koliko su realni???? i crniceva astra kosta 20k e, to sta tolko kosta je necini autom :rofl::rofl::rofl: Govorimo o novim autima,harambašo što crnićeva astra nije btw navedi koliko je koštao tvoj auto sa 50ks manje od clia i bez bremba(znam ali reci da drugi znaju) Edited January 30, 2009 by Rudy Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Moram reći da u CVH nisam bio jer njihovi valjci ne mjere mjesecima,tako da ne mogu tvrditi koliko su realni???? a nego di si bio prošlu subotu ? :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 mislio je na AMC ,ali isti su valjci i max odstupanje bi bilo 2-3 konja ,što je zanemarivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Moram reći da u CVH nisam bio jer njihovi valjci ne mjere mjesecima,tako da ne mogu tvrditi koliko su realni???? Govorimo o novim autima,harambašo što crnićeva astra nije btw navedi koliko je koštao tvoj auto sa 50ks manje od clia i bez bremba(znam ali reci da drugi znaju) pardon moje auto dokazano ima 1ks vise od deklariranog ! tj deklarirano je 148ks a ima 149ks i bar me niko nije pokrao za 22ks kao neke ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now