Pekx Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 je zicer. Bas moram pitat kuma kako on onda prolazi tehnicki i dal ga jebu za ksenone, jer je kod jensa stavio lece na A3 Ne prolazi bez veze ili vezice sto posto, nema vise divljih xenona, plasticnih visokih pragova, neatestiranih ili neupisanih felgi itd, osim u nekim STP koje su debelo van grada i nemaju puno prolaza dnevno, a sa time i kontrola, policijskih patrola koje nekoga mogu vratiti na tehnicki i slicno. Hvala bogu da je i kod nas to zazivilo, ne sjecam se kad sam vidio xenon 12k zadnji put i da bljesti na sve strane. A bome i ove godine ne vidim stojadine, jugice, keceve, duje, opele opcenito i ostale hrdjave krsine, valjda su i neki naputak za to dobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Dex kako si ti jak :lol: samo kupuješ aute i ulažeš pare u njih :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 (edited) Naravno. Zato mi je svaki auto mehanicki 1/1 bez obzira kaj je stara krama. Jedino ne kuzim zakaj je cudno da netko redovno odrzava svoje aute? :huh: Edited July 16, 2015 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 U Splitu prolazi sve zivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 U Splitu prolazi sve zivo Ne zadugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Naravno. Zato mi je svaki auto mehanicki 1/1 bez obzira kaj je stara krama. Jedino ne kuzim zakaj je cudno da netko redovno odrzava svoje aute? :huh: Ne uklapaš se u većinu hrvata :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 (edited) Ne uklapaš se u većinu hrvata :lol: Ali se uklapam u vecinu na forumu. Vidim da vecinom decki maze i paze svoje aute. Ti si soderas, pa ne ulazes tolko u svoje aute jer ti se ne isplati. Morat ces ih pocet povoljnije nabavljat. Edited July 16, 2015 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Ahahaha jebo te šoderaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Ajde Mario da te ovdje pitam ,jel imas Osram night breaker unlimited h7 i koja je cijena ?hvala Imam, 188kn! http://www.mk-led.hr/shop/osram-night-breaker-unlimited-do-110-vise-svjetla-do-20-bjelije-3900k/?attribute_pa_tip-grla=h7&attribute_pa_pakiranje=duo-box Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now