Jopa Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Gledam malo po njuskalu i vidim neku Superbicu 3.6 FSI iz TRCZ-a za nikakvu lovu (vjerojatno s njom nekaj ne valja jer je fakat jeftin) pa me zainteresirala ideja jačeg FSI motora sa plinom. Kakva je šema sa FSI motorima i plinom? Neki vele nebu dobro, dok su drugi ugradili i prezadovoljni. Vele da svejedno treba ubrizgavat odredeni postotak benzina radi hlađenja injektora. Koliko je taj sistem isplativ? Koje su mane tog sistema? Di se to može ugraditi i po kojoj cijeni? I koliko bi cca ispalo kn/km? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Nedavno sam bio tamo, pa sam i tog nabrzaka pogledao. Dosta elemenata je uspricavano i gori mu check engine, a auto radi na 5 cilindara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spex Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Superb za razliku od Octavie fakat slabo drži cijenu, kad pogledaš malo bolje vidiš da ih ima još koje su dosta povoljne s obzirom što nude. Još je ovaj najjači benzinac, pa im je valjda jasno da je nikako ne mogu prodati osim ako je cijena jako dobra A pogotovo ako nešto nije u redu s njim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Frend je za bagatelu uzeo combi 3.6 v6 fsi sa brutalnom opremom i mogao sam je dobiti za relativno male novce. Zvao sam zama tech u vezi plina. Vlasnik mi je rekao sljedece. Nabodno je najnoviji sistem da plin koristi istu pumpu goriva kao i za benzin i na iste dize se plin uspricava kao i benzin. No problem je sto je plin dosta zmazaniji od benzina pa pocinju problemi sa dizama i to jako veliki. Navodn su u poljskoj poceli s ugradnjom istog Prins sistema i imaju jako velikih problema. Tako da mi je rekao da za fsi plinska instalacija koja radi i koju bi mi on preporucio definitivno ne postoji. Ja sam odustao (za sad). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Problem je što se plin za direktaše neda mapirati niti bilo što prčkati po njemu, dobiješ gotov ecu, poštekaš i nema diranja, ako radi radi, ako ne jbg, više sreće drugi put. Te probleme ima moj frend na Mazdi CX7, davno je već poludio od plina ali je uporan Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Problem je što se plin za direktaše neda mapirati niti bilo što prčkati po njemu, dobiješ gotov ecu, poštekaš i nema diranja, ako radi radi, ako ne jbg, više sreće drugi put. Te probleme ima moj frend na Mazdi CX7, davno je već poludio od plina ali je uporan Tako je, i zbog toga zna koštati i po 2000EUR jer ide po narudžbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Upravo tako. Problem je što u slučaju male greške prilikom mapiranja ode motor jer se rastale čela klipova jer su ionako preopterećena a kad još smjesa ne valja to ode u trenu. Svi direktno ubrizgavani motori imaju problema s pregrijavanjem klipova i tome su proizvođači uglavnom doskakali hlađenjem klipova smjesom. Kad ta smjesa ne valja odeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Frend je za bagatelu uzeo combi 3.6 v6 fsi sa brutalnom opremom i mogao sam je dobiti za relativno male novce. Zvao sam zama tech u vezi plina. Vlasnik mi je rekao sljedece. Nabodno je najnoviji sistem da plin koristi istu pumpu goriva kao i za benzin i na iste dize se plin uspricava kao i benzin. No problem je sto je plin dosta zmazaniji od benzina pa pocinju problemi sa dizama i to jako veliki. Navodn su u poljskoj poceli s ugradnjom istog Prins sistema i imaju jako velikih problema. Tako da mi je rekao da za fsi plinska instalacija koja radi i koju bi mi on preporucio definitivno ne postoji. Ja sam odustao (za sad). bjez od zamatech-a, nisu znali izmapirat obicni 1.8T a kamoli sta drugo. naravno uvijek je nesto drugo na autu bilo krivo, sve dok nije dosao auto do covjeka koji zna sta radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Ma zamatech sam zvao jer frend ima njihov plin vec godinama i nikad problema... no nebitno za cijelu pricu. Uzeo bih taj 3.6 v6 superb combi da ima mogucnost plina, posto sam okolo citao i pitai i svi vele da nije neka sreca onda sam odustao iako bi auto mogao dobit za smjesne novce ali nemrem mu tocit 15 l min svakih 100km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 bi auto mogao dobit za smjesne novce ali nemrem mu tocit 15 l min svakih 100km ...eto, sad ti je jasno zasto je auto tako jeftin. Kako razmisljas ti - tako razmislja i X drugih ljudi. Kad nema potraznje odnosno kad auto nitko ne zeli onda cijena ide dolje. Jos ako je tu check engine i jos nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Ma nije... ovaj auto je vrh samo je imao smjesnu ulaznu cijenu u jedan auto salon uzet je na sprehu staro za novo. Ali servisna knjiga, velki servis, 2 seta novih guma... ma ono, auto je beba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Beba koju nitko neće... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Bas tak uzeo bi je ja da imam jedno 5000kn vecu placu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Onda bi uzeo novog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Na kredit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted September 3, 2015 Author Share Posted September 3, 2015 Hvala ekipa! Bas ste me razocarali Full mi se dopala ideja jaceg, modernog benzinca sa DSGom Nisam se ja raspitivao za bas tu superbicu iz trcza, ona mi je nekako neisplativa pored passata sta prodaje Ivan sa foruma. Taj bi mi i bio izbor da postoji kvalitetno rijesenje za plin. Jer ipak tocit 3.2 motor za svakodnevnu voznju mi je preskupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Šogor ima plin u Mazdi CX-7 od jesenas i super zadovoljan je....motor koristi 30% benzina i kad sve zbroji potrošnja mu je kao na adekvatnom dizelu a ima 260 benzinskih turbo konja na raspolaganju...ugrađivao je u Cepelinu i cijena je bila oko 10k Kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Ja sam bio gledao jedan S5 4.2fsi i isto su mi rekli da bolje da ne razmisljam o plinu na tom motoru. Nije plin bio nesto od presudne vaznosti za kupiti/ne kupiti jer radim 8-9 tisuca km godisnje pa mogu tankati V8 benzinca...ali eto, pitao cisto informacije radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now