tommy Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Radi se o bmwu e46 xi ovako to izgleda: Na prvu bih rekao da je potisni lezaj, ali onda bi valjda to stalno radio, a ovo nekad hoce, nekad ne. Događa se samo kad je pedala do kraja stisnuta i cini mi se da se malo osjete trzaji pod nogom. Kuplung normalno odvaja gdje i treba, ne djeluje potrosen, a auto normalno salta i vozi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 potisni propao kroz korpu vjerovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 skini to dolje dok se veca pizdarija nije dogodila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Meni je takav zvuk radio dvomaseni zamasnjak. Zacvikao je (kad se na ruku proba) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted November 13, 2015 Author Share Posted November 13, 2015 Evo skinuli smo. Izgleda da je ona jabucica, ili kako se vec to zove, pukla pa vilica strugala po korpi. Sve u svemu, ne izgleda da je neka veca steta napravljena, osim te vilice koja je pretpostavljam malo spigana i onaj plasticni vrh na pomocnom cilindru se rastalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Obavezno korpu vratiti u pocetni polozaj! Ne znam dali znas to, ali cist da se ne zajebes Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted November 13, 2015 Author Share Posted November 13, 2015 Nisam znao do neki dan, ali zna mehanicar koji mi radi to frend mi je pa me malo i educira dok mu dodajem alat hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Pravi meho Ja sam se nedavno spremao zamijenit zamasnjak i sva sreca da me copilo u ledjima pa nisam mogao nista. Dogovorim se sa frendom da bu mi on to zamijenio ja cu mu samo alat dodavat. Da nije bilo njega ja bi to vratio tak kak je, prvi puta u zivotu sam vidio takvu korpu.. fino bi se zaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurić Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 meni se cini da je jedno pero strgano od korpe. ovo gornje uvučeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted November 13, 2015 Author Share Posted November 13, 2015 da, bas cudno izgleda. budem pogledao sutra, makar sam svakako mislio zamijenit sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now