Veki Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 (edited) Trebao bi kupit nove gume , a u Furlanu su mi nudili jednu od ove dvije po ne lošim cijenama.. dimenzija je 215/35/18 , a auto ima nekih 1100-1200 kila.. dosad sam imao Fuldu Exelero i meni je guma blaga katastrofa..startovi 0,nikak grip uhvatit,duplo više gripa sam imao s 195 gumom na 15" nekim bridgestone potrošenim gumama.. držanje u zavojima isto ništa, sam klizi van..a niš pretjerano ne radim , uglavnom nikak mi ne paše..pa bi na nešto drugo.. jel imao ko neku od ovih , pa može naka iskustva s njom napisat dunlop pirelli EDIT: i jel zna netko možda dal ove gume imaju onaj zaštitni rub u tim dimenzijama? na fuldama sam imao i dobro dođe Edited January 30, 2009 by Veki Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 o sport maxx sam cuo jako dobre stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 ja imam sport maxx vec godinama, tocnije cetiri i necu voziti nista drugo osim sport maxx nadam se da sam pomogao ha ha ha... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 ajd ak može nek mod poll ubaci ,tnx :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Znam da nije ista dimenzija ali evo jedan test s obje gume koje si naveo. I još mnoge druge:lol: http://www.autoklub.hr/novi_modeli/testovi/clanak/art-2008,4,1,TRAZI-SE-NAJBOLJA-LJETNA-GUMA,3206.auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Trenutno na Astri imam P Zero Nero, 215/40 ZR 17, prije toga sam imao GY F1 GSD-3. Moram priznat da mi se čini da je F1 bila bolja guma, a s njom sam bio zbilja prezadovoljan. Ova mi se čini malo nestabilnijom pri kočenju na malo lošijem asfaltu sa velikih brzina. Inače, kod kretanja mi se čni da Pirelli malo bolje "hvata". Inače, po testovima je P Zero Nero uvijek u prve 3, zajedno sa GY, Bridgestone... Objektivno, mislim da sa niti jednom od te dvije gume nećeš fulat. btw: imao sam u međuvremenu i "kineske" GY F1, to je zadnje smeće... svakako izbjegavat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 ja sam imo 205/40/17 zero nero i SP maxx i mogu rec da je Dunlop puno puno bolja guma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 ja sam imo 205/40/17 zero nero i SP maxx i mogu rec da je Dunlop puno puno bolja guma ja to tupim ovdje vec godinama ha ha a nitko ne slusa... a cak me niti ne placaju za to iz Dunlopa :lol::lol: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Samo pohvale imam za Dulop SportMaxx:thumbsup: Što se ovih testova tiče, svi su različiti, vjerojatno tko im više plati ima bolje rezultate:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 ja sam svoje sport maxx lani potrgao na grobniku pa cu na proljece uzet cetiri nove ali ove nove asimetricne sport maxx gt, cujem da su "do jaja" :lol::lol: ne mogu biti losije od sport maxx vulgaris... steta sto ove najhebenije sport max tt ne rade u 19" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Zanimljivo je sto dvije razlicite gume ( zbog svog oblika i dizajna ) pogotovo one bočne strane..drukcije izgledaju na istoj felgi... Npr guma koja ima veliki onaj rub koji kao stiti felgu od slajvanja i ima krupnije rubove vecinom izgleda ruznije od one koja to nema. Naravno t nisu ukljucene gume koje se navlace na neku siroku felgu jer to promjeni onda kompletni look... Znam da niej vezano za ovu temu ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Znam da nije ista dimenzija ali evo jedan test s obje gume koje si naveo. I još mnoge druge:lol: http://www.autoklub.hr/novi_modeli/testovi/clanak/art-2008,4,1,TRAZI-SE-NAJBOLJA-LJETNA-GUMA,3206.auto Citam ovaj test i ne vjerujem sta novine rade...slicnu dimeziju ( 215/45/17 ) ima buraz na cliu i Conti3 je uzasna guma, totalni promasaj sto se svega tice, suho, mokro, drzanja totalni promasaj.. Ja pak imam Pilot sport 2 koji smo probali na cliu i meganu i guma je stvarno predobra sto se svega tice... Testovima nikako ne vjerujem, tako da ti je moj savjet ako u tvojoj dimenziji postoji pilot sport 2 to je moja preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Ja sam jako zadovoljan sa pzero nero, iako sam čuo dosta loše o njoj. No meni se čini da je dobra za starteve... Ima vrlo malo šara, tako da ima puno dodirne površine za start. Ali baš nije za puno vode prilikom kiše... Ali opet nemogu uspoređivati sa drugima kad druge nisam vozio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 P Zero Nero je smeće, Sport Maxx je jebena guma. Sport Maxx TT je još bolja, zapravo predobra ali je dosta bučna ! Jedno od većih smeće kaj sam vozio je Conti sport contact 2, to imam na S3u, jedva čekam da je potrošim i da stavim nekaj bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 samo da napomenem da sam jos i vozio na Cooper Zeon XS gumama i mogu rec da su u rangu SP maxx-a ,prezadovoljan sam bio sa gumom i definitvno cu ju stavit i na Golfa ,a jeftinija je od Dunlopa za 20ak posto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 P Zero Nero je smeće, Sport Maxx je jebena guma. Sport Maxx TT je još bolja, zapravo predobra ali je dosta bučna ! Jedno od većih smeće kaj sam vozio je Conti sport contact 2, to imam na S3u, jedva čekam da je potrošim i da stavim nekaj bolje. conti 2 je mila majka naspram conti 3, vjeruj mi... @Veki - potenza te ne pali il ti je preskupa? Meni su to do sad bile najbolje gume (Pirelli nisam nikad imao).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 imao p zero nero i f1, obje nove. o f1 samo rijeci hvale, a pirelli poprilicno razocarao s obzirom na cijenu i testove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Najgore mi je kod Conti 2 što je katastrofalna na dionicama di je poznati hrvatski izlizani asfalt gdje auto naprosto samo klizi po cesti ko da je na kiši. Užas od gume. I na kiši je loša. Ne znam u čem je uopće dobra osim na dobrom asfaltu gdje je dobra bilo koja guma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted January 31, 2009 Author Share Posted January 31, 2009 conti 2 je mila majka naspram conti 3, vjeruj mi... @Veki - potenza te ne pali il ti je preskupa? Meni su to do sad bile najbolje gume (Pirelli nisam nikad imao).. previše para..skoro pa duplo u ovoj dimenziji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 p zero nero na a4 u 17 i na puntu u 16 nisu bas nesto...onak li-la Dunlop sp maxx na 5ici e60 dooobra guma, potenza re050a jos bolja od nje... Yokohama parada na autu od 1000-1100kg i prednji pogon i dimenzija 17 guma je ODLICNA:) Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Ja mislim da se P Zero mora dobro ugrijat da bi drzala kako treba.. ali da ne razmisljas previse uzmi Sport Maxx kad je vecina rekla da su bolje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 P Zero imam trenutno na autu 205 40 17, i prezadovoljan sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now