Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam kenwood radio 4x50 i sad koje zvucnike uzeti a da su u orginalnim panelima od auta..???

Da je bolje od osnovnog serijskog zvucnika a opet da nije skup poput harman kardon

Koje su preporuke

Posted

za takav fušarsko-jednostavan setup, bilo šta polovno do 500 kn od hertza, alpinea, jbl-a će biti ok. neka budu komponentni i bok

Posted

ja sam nedavno kupio zvučnike za kokpit da promjenim serijske malo boljima,uzeo sam hertz i kad sam ukopčao,shvatil sam da ode još 230kn u vjetar jer sviraju isto ko i tvornički

Posted (edited)

znači trebal bi jedno 1500kn za taj setup ili 500kn po vratima:huh:

ono imam klasiku, vrata ima 4 i u svakom panelu ima 2 zvučnika i tak bi htio da ostane, nikakvi novi paneli ili slično, da izgleda ko orginal

Edited by Red Devil
Posted

Bojane, ti imas 10 cm zvucnike u armaturi i da ne znam koje zvucnike da stavis 10 cm nece davati ono sto bi htio.

U vratima, ako je vw u pitanju onda najvjerojatnije ima 16 cm i to ce mi dobro svirati ako uzme nesto tipa Hertz.

Posted

Da, ali ne ko ovaj specijalac gore za 200 kn nove :D i to 10cm, nego nešto višu klasu što je koštalo 600-700-800 kn nađeš za 400-500 (par :D ), ništa im nije, a sviraju

s time da zadnje ne bi ni mijenjao

Posted
Bojane, ti imas 10 cm zvucnike u armaturi i da ne znam koje zvucnike da stavis 10 cm nece davati ono sto bi htio.

U vratima, ako je vw u pitanju onda najvjerojatnije ima 16 cm i to ce mi dobro svirati ako uzme nesto tipa Hertz.

pa ne očekujem fresh island ozvučenje,ali barem malo bolje sam se nadao..

Posted

Ja sam davno sa Focalom uvijek bio zadovoljan od acess serije do na kraju Utopie koju sam imao, sad je trenutno u Bravu nista u Alfi sve Oem u ormaru Alpine 9855 :lol:

Posted
Red devil, koji auto je u pitanju? treba oprezno, jer bez pojačala u pravilu nebude ništa bolje od serijskog

istina, ali i bez pojačala će biti bolje jer neće distorzirati kad pojača, a u principu bi trebalo biti i više basa i izraženijih visokih tonova

Posted

i trenutno u autu imaš sve OEM? pretpostavljam 4 srednjetonca u vratima + 4 visokotonca na originalan radio?

ako budeš mjenjao sa nekim aftermarket radijem i kupio neke zvučniek bez pojačala, gotovo ti sigurno mogu reći da nećeš biti oduševljen, osim možda sa malo izraženijim visokim.

Koji je uopće kenwood u pitanju?

Posted

ako je to onaj kenwood 2din, čini se dobar odabir, ali ja onda nebi previše štedio na sistemima, vidi koliko ti je maksimalni buđet i dal mijenjaš samo prednji set ili i zadnji set zvučnika

Posted
Passat 2011-2014 b7

Ostavi serijala zvučnike i samo zmenjaj kazić ... meni je u Audiju OEM HU bio naspram Pioneer HU-a za kitu...

Posted (edited)

Ja mislim da je taj kenjvud oem, moglo ga se naručiti s autom umjesto rcd/rns, nebi ja to niš mjenjao. A zvučnike eventualno makar teško da će biti neka bitna razlika ako se ne ide baš na ozbiljan sistem s pojačalom itd.

Ako na ovog misliš

Kenwood-DNX521VBT-CAN-Passat-B7--v-8bHGzdB-M1k.jpg

Edited by BM0021
Posted (edited)

Dynaudio je 10ak k kn ako narucujes uz auto tako da je ovo sasvim pristojna cijena. Jedino kaj mislim da tu kablovi fale...

Kod mene su vrata skroz zatvorena, kad skines unutarnju oplatu doceka te lim koji ih kompletno zatvara s unutarnje strane.

Edited by BM0021

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...