jobuljan Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Mali OT. Mario tebi je često auto parkiran u Tršćanskoj ili viđam slično auto?
MarioST Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Mali OT. Mario tebi je često auto parkiran u Tršćanskoj ili viđam slično auto? Tek sam uzea auto ima 7 dana, tesko , a i zivim na Bacvicama tu bas i ne prolazim
HCC-R Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Moji problemi sa DPF-om su izgleda riješeni :whistling: Vozimo se vec par mjeseci bez dpf-a i za sada je sve super... Posao mi je na kraju odradio majstor u Varazdinu jer se sa kolegom sa foruma nisam uspio dogovoriti. Za sada zadovoljan !!!
Fran_Zgb Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 neki DPF-i uopce nemaju tu tekucinu kao moj npr.inace se nafta ubrizgava. a u VW se zove mislim blue motion ili tak nes. ma šit uglavnom... jos i na to moras mislit... uzas... pitanjce. imam 2.0 tdi blue motion. kaj moram točit unutra osim dizla i di se uopće toči?
maredo Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 pitanjce. imam 2.0 tdi blue motion.kaj moram točit unutra osim dizla i di se uopće toči? Vidi jel u prtljažniku imaš mjesto za točenje adblua...
killercivic Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 pitanjce. imam 2.0 tdi blue motion.kaj moram točit unutra osim dizla i di se uopće toči?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now