Jump to content

5. INA Kumrovec rally 4.-5.03.2016

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

f2rYwmt.jpg

Žuta točka.

Malo je nezgodno doć tu ako je rally u toku... nema baš neke alternativne ceste blizu koja će bit otvorena.

Mi dolazimo prije i ostajemo do kraja, pa je nama svejedno al inače...

Posted

Bio danas popodne na otvorenju u Tuheljskim toplicama...baš su se fino peljali, pogotovo dečki sa dva AX-a, jedan Civic je imao prekrasan drift ali je u drugom prolasku izuo prednju desnu gumu..E30 M3 je lijepo vozio...nove Fieste su brutalne...bilo zabavno

Posted
f2rYwmt.jpg

Žuta točka.

Malo je nezgodno doć tu ako je rally u toku... nema baš neke alternativne ceste blizu koja će bit otvorena.

Mi dolazimo prije i ostajemo do kraja, pa je nama svejedno al inače...

Thnx :thumbsup:

To je ono, što manji auto to je veće srce.

Ima nesto i u tome, ali i u cijeni ovih jacih automobila...

Posted (edited)

Rally je proso tak-tak za nas... Prvi brzinac jako sklisko. Da smo stavili druge gume koje smo imali bilo bi malo bolje. Ovjes se pokazao katastrofa no odpeljali smo solidno vrijeme ako uzmemo u obzir našu kanticu i mene kao nekog kvazi vozača... 7.25 !!! Nakon toga organizator je morao stisnut satnicu zbog povećeg broja vozila pa je sve sigurnosne aute uključujući i nas puštao od jednom u vlakiću a predvodijo nas je Safety Car koji je išao jako polako... Tako smo odpeljali 2. i 3. brzinac a 4. nam se vise nije dalo tako bez veze mrljavit pa smo otišli doma ženama ... I da karter je puko odmah na 1. brzincu ali nismo htjeli odustat nego smo dolijevamo ulje :)

Edited by Seb

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...