Jump to content

2.0 TDI 16V pomoc

Recommended Posts

motor mi je zvonio sve jace i jace i kreno rastavljat... prvo skino karter da vidim da nezvoni zbog osovine uljne pumpe, skinem karter u karteru iglicasti sasut

iglicastui nema od kud drugdje doc nego iz glave, pa ajmo glavu rastavit

rastavim glavu kad ono veselje, glava zaribana cijela... lezajevi crveni od bregastih, osovine od klackalica cupo s pajserom van, zaribale... ali sve rolice na klackalicama dobre sto bi se reklo da je onaj iglicasti od neceg prije ostao dolje

slozim ja to sve, kupim novo sta treba, lezajeve bregaste nove, stegnem bregaste s onom konzolom i bregastu nebi okreno nema tog boga

nekon hrpe kemijanja i svega skuzim da je vjerojatno nekad prije puknuo zupocasti na motoru, i ostetila se konzola ta gornja koju su promijenili, stavili s druge glave i to je sljakalo sa starim poderanim lezajevima, a sa novima nikako, konzola je cvikala bregaste prema unutra

i tako ja kupim drugi motor da uzmem glavu, svaka brtvica, gumica, sarafic, sve sve sve novo, glava obradena, uljna nova, cilindri vrhunski, lezajeve glavne i letece sam provjerio dobro sve, sastavimo auto, auto radi ko sat, ni necujes ga, reko super

nakon dva dana lagane voznje da to sve malo sjedne na svoje, danas ga odo malo stisnut kad ono novi problemi

osjetim da je puuno slabiji auto (uzrok tome je mozda dihtung s tri rupe?? dali bi se stvarno osjetila toliko razlika?? org je s dvije bio)

potrosnja nece past ispod 11 litara na otvorenoj iz neznam kojeg razloga

a najvise me brine to sto motor iznad 3500 okretaja ima uuuzasne vibracije da te stopala skakljaju, tolko vibrira da imam osjecaj da nesto van bude izletilo

i danas mi je na laganom gasu dok je hladan bio u prvoj i drugoj trzo motor

faza 99% siguran sam da je dobra (tesko ju fulat s alatom)

znaci prije ovog svega motor je zvonio jako, ali je isao kak treba ic 140ks i nije bilo vibracija

a sad kad je sve slozeno i sve novo, motor radi tiho ko sat, ali se pojavile te vibracije, velika potrosnja koja mi nije jasna uopce, dosta losije ide i to zacukivanje na laganom gasu

dize su sve promijenjene u ovlastenom pod garancijom

znaci ima sve uvijete da radi savrseno, a neradi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...