Coupe VD Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 dođi s tmaxom na motosusret Yebeš motosusrete! ...i to što te bajkeri ne pozdravljaju kad se mimoiđete na cesti, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 motor? dođi s tmaxom na motosusret Dodem na moto susret, i sta onda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 (edited) Yebeš motosusrete! ...i to što te bajkeri ne pozdravljaju kad se mimoiđete na cesti, lol. Mene pozdravljaju neki kad sam na Sportcityu :lol: Edited March 1, 2016 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 (edited) Dodem na moto susret, i sta onda? Isprebijaju te ili te gledaju prijeko jer imaš variomat :lol::doh:. Vjerojatno onda niti DCT od Honde ne prolazi . Edited March 1, 2016 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 (edited) Navodno da se Akrapovići ne kradu jer imaju serijski broj ili tako nešto? Pitam jer onak auspuh košta 7000kn a skine se u 15 min valjda. Edited March 1, 2016 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rupy Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Prvi put čujem za to :unsure:... a i tko bi se išao zajebavat sa skidanjem auspuha ak mogu maznut cijeli motor, pa ga i tako poslije negdje rastave ako baš žele. Kaj ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Navodno da se Akrapovići ne kradu jer imaju serijski broj ili tako nešto? Pitam jer onak auspuh košta 7000kn a skine se u 15 min valjda. Briga te.....upises auspuh na kasko i plate ti ak ti ga maznu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Briga te.....upises auspuh na kasko i plate ti ak ti ga maznu Kasko za motor?? Jel ima to uopce ijedno Hr osiguranje u ponudi? Znam da toga nije bilo...ne znam jel se promjenilo sta u zadnje vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 (edited) Ma odustajem od kaska, skuplji mi je od kaska za S3... (jedino Allianz nudi, nitko drugi). Skuter je ionako uvijek ili u garaži ili pod videonadzorom pa nemam baš previše brige oko toga... Edited March 1, 2016 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Kasko za motor?? Jel ima to uopce ijedno Hr osiguranje u ponudi? Znam da toga nije bilo...ne znam jel se promjenilo sta u zadnje vrijeme. Neki dan pricao s pugijem o tom. Ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rupy Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Meni su nudili prošle godine u UNIQA osiguranju kasko za motor, mislim da su rekli nešto oko 4000kn. Ne znam kakvo je sad stanje kod ostalih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Meni su nudili prošle godine u UNIQA osiguranju kasko za motor, mislim da su rekli nešto oko 4000kn. Ne znam kakvo je sad stanje kod ostalih. Za Tmax Iron bi bilo preko 6000kn. Fakat mi se nedaju toliki novci, ne rastu na drveću Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rupy Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Za Tmax Iron bi bilo preko 6000kn. Fakat mi se nedaju toliki novci, ne rastu na drveću Dobro bi ga bilo imat, ali opet... previše je to novaca. Ja sam si o kasku razmišljao punih 5 sekundi i odustao. Rađe te novce uložim u nešto drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Dogovorili smo kupnju testnog x-maxa. Kažem da za dva dana dolazim sa kaparom (vikend je bio). Dođem u ponedjeljak i prodavač me gleda u čudu i kaže da se nismo niš dogovorili i da bi on ipak morao još malo biti kao testni. Gledam ga i mislim si jesam ja mladi mulac, al kaj je pak ovaj? Znači sve se dogovoriš i onda banana. Još mu kažem da imam ponudu iz P&B Splita za ganc novi 0 km još parstokuna jeftinije od ovog njegovog testnog al da nije problem da ću ga rađe kupiti tu u ZG, da ću ga servisirati kod njih. Naravno lik ne jebe živu silu, štoviše onako ignorantski odnos. Na kraju sam kupio u P&B Split. Trošak slanja na njihov račun. S Jokom (Joškom) sam se sve dogovorio bez ikakvih problema. Štoviše i oko kredita je pomogao, nisam morao u Split na potpisivanje nego sam to rješavao maltene kod kuće. Naravno da Raiffeisen službenice u Zaboku nisu imale pojma da se to može tako napraviti pa je on to sve odradio s njima i s kolegicom RFB-a iz Splita. Na kraju kad mi je stigao skuter otišao sam se do TM-a pogledati kofer. Prvo me lik gledao u čudu i prvo što me pitao dal sam ga zbilja kupio za te novce??? Rekoh da, a sad vas molim da mi pokažete kofere. Kad mi ih je pokazao pitao sam za cijenu i eventualni popust. Naravno opet ništa. Nazvao sam Joku dobio popustić i dogovorio s njim. Je Joke "glasan" na motori.hr al sve što sam s njim dogovorio i tražio riješio je bez problema. Citam i ne vjerujem... Kakvi debili rade u prodaji, to nisu istine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Meni samo nisu jasne te cijene jer sam u P&B i tu u ZG dobio istu ponudu, čak mi je tu u Zagreb povoljnije za dodatnu opremu. Tak da mi se stvarno ne isplati uzeti u P&B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Kasko za motor?? Jel ima to uopce ijedno Hr osiguranje u ponudi? Znam da toga nije bilo...ne znam jel se promjenilo sta u zadnje vrijeme. Normalno da ima, nama su svi novi skuteri za rentu pod kaskom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Mariola javi kad kupiš Tmax-a da dođem to malo probat. Znaš da te moram slijedit u stopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Mariola javi kad kupiš Tmax-a da dođem to malo probat. Znaš da te moram slijedit u stopu ok (kad ga razradim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now