Coupe VD Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Pitam da i ja gledam te stvari Ma ne trebas...ljudi su ok, pitas njih, dobis slike, izvadis 50 kila eura i eto auta za 2 dana doma. Uostalom...sta moze bit autu starom 2-3 godine...i to iz Njemacke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perovk_1988 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 (edited) Ti se sad rugas, ja te pitam sta to ti mozes vidjet? Jel ne mozes nista vidjet ili si škrt i ne zelis podjeliti iskustvo Ja ne kupujem takve aute od 50+ t€ ali kad ih budem kupovo necu puno gledat kao sto ni sad ne gledam u 3 km vidim jel valja ali ja kupujem 5-6 god aute sa 200+ tkm pa se vec moze nesta desit na njima iako i tu ako ti je sudjeno popijes kavu Edited February 21, 2016 by perovk_1988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Ti se sad rugas, ja te pitam sta to ti mozes vidjet? Kako god okreneš - mogu vidjet više nego na slikama preko maila. Ako ništa drugo - mogu upaliti auto, sjesti unutra, vrlo vjerojatno ga i izvesti na voznju. Ako cu kupovati auto izvana - definitivno to nece biti preko slika. To i toliko sam siguran. 95% tih preprodavača su ljudi kojima ne smijes povjerovati kad ti kazu da je danas nedjelja a kamoli da im dam novce da mi kupe i dovezu auto bez da ga vidim. Cast iznimkama...ali malo ih je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Ako je auto gore npr bmw-u,mercedesu,audi-u.....znaci ko da je kod nas kod tomica rabljena,weltauto i slicno onda nemas apsolutno nikakve brige.....dakle sve se provjeri odavde po broju sasije.Znam 5 auta od frendova koji su tako dosli u zadnjih godinu dana....520d je bio u bmw munchen....provjeris vidis sve.....jedan mercedes je dosao i onoj nekoj junge sterne dodatnoj garanciji....sve se provjeri Naravno ne bus ovom ko ti dovozi rekao da ti auto dofura tam iz nekog salona koji drzi turcin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Naravno ne bus ovom ko ti dovozi rekao da ti auto dofura tam iz nekog salona koji drzi turcin.....ili Srbin...ili Bosanac...ili Hrvat:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Ako je auto gore npr bmw-u,mercedesu,audi-u.....znaci ko da je kod nas kod tomica rabljena,weltauto i slicno onda nemas apsolutno nikakve brige.....dakle sve se provjeri odavde po broju sasije.Znam 5 auta od frendova koji su tako dosli u zadnjih godinu dana....520d je bio u bmw munchen....provjeris vidis sve.....jedan mercedes je dosao i onoj nekoj junge sterne dodatnoj garanciji....sve se provjeri Naravno ne bus ovom ko ti dovozi rekao da ti auto dofura tam iz nekog salona koji drzi turcin. Razumijes problmatiku... Nadjes auto vecinom sam preko oglasa, godinu-godinu i pol star, sa 20-30k km(takve si ja gledam), izgubio je onaj incijalni veliki pad vrijednosti novog auta. Iz ovlastene kuce, znaci ako vec gledas BMW - iz BMW auto kuce, vjerovatno se auto vratio iz lizinga nakn godinu dana i tih 25k km. Auto je jos uvijek u tvorncikom medjunarodnom jamstvu, preko broja sasije/VIN-a se odrzavanje i ostalo sve provjeri tu od nas. Ako ti se svidja izgubis 2 dana da si umiris savjest i zaletis se do gore pogledat auto u zivo, da te slike ne zavaravaju, jer nisu bas mali novci u igri. I to je to.. a preko ovih iz Varazdina ili nekog drugog kojij se time bavi, si rijesis uvoz/lizing/dovoz auta, ili sta god ti vec treba (ako ti treba). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 I to je to.. a preko ovih iz Varazdina ili nekog drugog kojij se time bavi, si rijesis uvoz/lizing/dovoz auta, ili sta god ti vec treba (ako ti treba). Kazem ti probaj Kikija... Foxu je dofurao auto na slepi... ne znam kakav je deal bio... To moras sa njima vidjeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Cu probat, kad si nadjem auto si nadjem i tko ce mi uvest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Razumijes problmatiku... Nadjes auto vecinom sam preko oglasa, godinu-godinu i pol star, sa 20-30k km(takve si ja gledam), izgubio je onaj incijalni veliki pad vrijednosti novog auta. Iz ovlastene kuce, znaci ako vec gledas BMW - iz BMW auto kuce, vjerovatno se auto vratio iz lizinga nakn godinu dana i tih 25k km. Auto je jos uvijek u tvorncikom medjunarodnom jamstvu, preko broja sasije/VIN-a se odrzavanje i ostalo sve provjeri tu od nas. Ako ti se svidja izgubis 2 dana da si umiris savjest i zaletis se do gore pogledat auto u zivo, da te slike ne zavaravaju, jer nisu bas mali novci u igri. I to je to.. a preko ovih iz Varazdina ili nekog drugog kojij se time bavi, si rijesis uvoz/lizing/dovoz auta, ili sta god ti vec treba (ako ti treba). Tako se to radi. Preporuka za kikija. Od njega sam uzeo auto da ga nisam vidio ni na slikama. Vec to dovoljno govori Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Cu probat, kad si nadjem auto si nadjem i tko ce mi uvest. Javi se inji u autokliku,sto ti je i uros rekao par frendova od urosa i mene je uvezao auto jeftinije nego sto bi si sami to odradili i iz pouzdanih izvora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 I da se odabere auto od 70k eura koji je u njemačkoj nekome tko je ozbiljan ne bi trebao bit problem sjest u auto i odvest se 700-800km pogledat vozilo koje kupuje da vidi jel to ono što želi. Nema nikakve potrebe napamet kupovat auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Cu probat, kad si nadjem auto si nadjem i tko ce mi uvest. Ima nas dva odemo fino sva tri na jedan dir do gore i nazad i dovezemo ti igracku bolje da platis nama drustvo nego nekome dovoz i uvoz koga neznas :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 Ima nas dva odemo fino sva tri na jedan dir do gore i nazad i dovezemo ti igracku bolje da platis nama drustvo nego nekome dovoz i uvoz koga neznas :rofl: Nas tri ako odemo gore... pa znas ti kolko welnessa ima usput :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Nas tri ako odemo gore... pa znas ti kolko welnessa ima usput :lol: :lol: definitivno je onda jeftinije platit nekom drugom što se uvoza tiče , nikakva mudrolija to ti može obavit bilo tko da se iole kuži u aute i naravno da mu vjeruješ jedan dan na putu, drugi dan homologacija i carina, kasnije tehnički ak se stigne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now