Jopa Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Malo za diskusiju Sigurno vas ima sta se radili drugaciji dovod ulja u turbinu od originala, ili kad se montira turbo na N/A motor ista je stvar. Di ste se spojili, na sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 najbolje sa senzora pritiska ulja ja sam zbog manjka mjesta uzeo sa glave, turbo je živ oko 10tkm a nije bio baš u bajnom stanju kad sam ga uzeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Meni ne igra sa senzora jer je sa zadnje strane motora a turbo mi je naprijed. Razmisljao sam da bi ga povukao odmah poslije filtera ulja, na kucistu pumpe izbusit rupu i nasarafit, navarit nastavak za crijevo. Na glavi bi prvo trebao izmjeriti pritisak posto imam restriktore u kanalima na vrhu bloka, makar za moj turbo preporucaju 3AN crijevo i mislim da je taj restriktor taman te velicine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Zašto ne bi mogao sa senzora? Jednostavno napraviš dulji lajtung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 da, ako je s kontra strane onda je glupo tako složiti sa metar lajtunga modernije turbine trebaju dosta manje ulja nego ova stara krama kakvu ja imam, najjednostavnije bi bilo izmjeriti na glavi i od tamo uzeti ulje ako ima dovoljan pritisak. e sad kolko najmanje mora bit budu napisali oni koji znaju više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Ma ne, nema šanse da ću metar i pol lajtunga vuc oko motora. Pogotovo ne tako tanki lajtung. Najviše bi ga volio prije radilice spojiti. Samo ne znam dali je to opasno za radilicu i lezajeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Očigledno nikada nisi čuo za rear mount turbo. Npr.: Što misliš, čime se taj turbo podmazuje i hladi? Koliko je kod njega dug lajtung? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 Kako ne. Ali te turbine nisu samo zasarafljene pa da to radi kak treba. No da ne odemo u krivom smjeru. Nebum koristio senzor pritiska kao izvor za turbo. Ne odgovara mi to Imaš iskustva sa spajanjem prije radilice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Ja serijski imam naprijed di je filter pa do iza na turbo lajtung. Bas neki dan uzeo drugi lajtung za drugi turbo. 1m duzine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Kako ne. Ali te turbine nisu samo zasarafljene pa da to radi kak treba. No da ne odemo u krivom smjeru. Nebum koristio senzor pritiska kao izvor za turbo. Ne odgovara mi to Imaš iskustva sa spajanjem prije radilice? Zašarafljene jednako kao i bilo koja druga turbina. Razlika je jedino u odvodu ulja, obzirom da su turbine nisko, potrebna je pumpa za povrat ulja. Dovod je goli dugi lajtung i ništa drugo. Na mom autu je lajtung oko 2m duljine i nema problema. Ja nebi uzeo ulje sa radilice. Edited March 4, 2016 by tcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Imas na glavi čep imbus od magistrale za ulje možeš tamo ukrast ako ti tlak odgovara... sa desne strane iznad termostata ako pričamo o 20v... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now