Jump to content

Popravak rezervoara


Recommended Posts

Ekipa ima li ko ideju kako popravit ovaj puknuti ventil na plasticnom rezervoaru od Audija RS6 C5. Ima par dana da mi curi gorivo pa danas skinuli rezervoar. Inace radi se poznatoj gresci na svim 4.2 Audijima A6 C5 linije. U americi je bio i opoziv i mjenjali su rezervoare. Dok u EU nije. A cijena novog je 3000eura.

Ovo je sa gornje strane iza vozaca. A radi se o rollover ventilu. Puklo je di pokazuje odvijac. Mestar koji je skidao nema ideje kako rjesit i prijatelj mu koji radi epoxijem isto kaze da se ne moze napravit tj zalijepit.

 

ff6e3bb33fe2b162b93a8f04385a6309.jpg

 

aba18cd34006e8a86d74f79d4d42edb4.jpg

 

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

pukla plastika? varenje plastike?

Mozda. Samo neznam kome odnit to za radit. Kaze mi ovaj mestar da je pitao jednog isto i da nije htio radit. Valjda je komplicirano i nece trajat dugo

 

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ja znan za onog kraj policije u Solinu, odma iza križanja kuća uz cestu s desne strane.

Bi li se moga napravit navoj u plastici (otkinit dio koji je napuka) pa u tokara napravit metalni dio sa navojen na jednoj strani a prihvaton za crijevo na drugoj?

Link to comment
Share on other sites

ii jos ti je bolja Polyurea ak ti treba posalji mi Pm da ti vidim di je u sloveniji najbavljiva

 

 

 

od nje ti se rade recimo industrijski podovi s recikliranom gumom... tak da treba vidjet jel se prima na masnu plastiku.

Edited by ToMMeK
Link to comment
Share on other sites

ako se nemoze ubaciti neka cijevcica unutra,provaj nabaciti crijevo izvanka,malu turpijicu i zaokruzi ,napravi mjesta tih 10mm i nabaci crijevo sa gornje strane

pogledaj prvo kad skines crijevo kako izgleda iz unutra ,omas li mesa za takvo sto ,a da ne probijes

Link to comment
Share on other sites

ako ima mesa ,poglodati oprezno novi prikljucak,jedina kemija,mozda ako nije bitan protok,pokusati napraviti navoj u plastici i navidati neku cicu nek ti ttokar napravi,nikakvo lijepljenje i zavarivanje,puknit ce

Link to comment
Share on other sites

Radili kod kolege na nekom rezervoaru,narezan navoj u plastici našarafljena malo duža cijev s vanjskim navojem na početku u to,prije toga još stavljen loctite za navoje unutra i kad se osušilo dodali tekuceg metala (u biti dvkomponentni epoxy "metal" ) oko spoja i to je to bilo.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...