mrlakis Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 je li moguce da se je vec potrosila lamela ? mislija sam da su ove lamele dugotrajnije od oem jel moze biti neki drugi problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 (edited) ako klizi onda je lamela eventualno ako si prao motor pa je bilo i puno masnoce pa je kroz neki otvor otislo po korpi i svemu unutra ali sumnjam da je to slucaj, ili da se nekim cudom zastekao cilindric(probaj odzraciti) sto isto sumnjam Edited June 8, 2016 by Tomica93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Moze. Npr. Losa razrada. Vec sam 20tak puta objasnjavao kako i zasto, ali ljudi i dalje po svom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 ^^a koliko bi trebalo trajat, da je razradjeno kako treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Moze. Npr. Losa razrada. Vec sam 20tak puta objasnjavao kako i zasto, ali ljudi i dalje po svom... daj molim te neki link ili nešt za razradu kvačila samo nekužim kaj imaš razrađivti ako stavitš novi zamašnjak , novu lamelu i novi potisni eventualno ako stavljaš novu lamelu na stari potrošeni zamašnjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Zato jer nijedna nova ne nalijeze potpuno paralelno na zamasnjak. Pa da je najnovija u svemiru. Zato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 poliješ coca-colom, bude držalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Mrle - imao istu stvar na Ibizi (bio je Helix sa 6 pera)... Lamela mi potokarila korpu i počelo klizati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 daj molim te neki link ili nešt za razradu kvačila samo nekužim kaj imaš razrađivti ako stavitš novi zamašnjak , novu lamelu i novi potisni eventualno ako stavljaš novu lamelu na stari potrošeni zamašnjak kod mene je bio polovni zamasnjak i korpa,nova lamela i potisni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Pa dobro je i izdrzala Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 je li moguce da se je vec potrosila lamela ?mislija sam da su ove lamele dugotrajnije od oem jel moze biti neki drugi problem? Moje ima 50k km i radi ko prvi dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Mrle - imao istu stvar na Ibizi (bio je Helix sa 6 pera)... Lamela mi potokarila korpu i počelo klizati... mislim da kod mene nije lamela sa perima,a i auto nije nesto snazno ,iako to nema veze,mislija sam da je do zene,ali dva puta sta me je vozila nije bilo lose. cak sam pomislija da je do esp,jer meni na 3000 giri auto podivlja,brutalno ga esp rusi ,tu jos imam sumnje onako logicne da spojka tu mora patiti koji su mi daljni koraci kad skinem sve? da poravnam bazu zamajca i korpe? lamelu uzmem novu ili da ovu posaljem na reparaturu ? di? koji materijal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Pa dobro je i izdrzala kako to mislis? korpa i zamajac bi trebali trajati dok je auta,a ne nekih recimo 100000km Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 "Trebalo" i real life su drasticno razlicite stvari. Pogotovo kad koristis rabljene stvRi. A ne nove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Moje ima 50k km i radi ko prvi dan Samo ti se lampica od ESP-a na gasi :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 a moj helix ima... cekaj da zbrojim... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Samo ti se lampica od ESP-a na gasi :rofl: hhehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 "Trebalo" i real life su drasticno razlicite stvari. Pogotovo kad koristis rabljene stvRi. A ne nove. nemam love za nove stvari,pa kupujem polovne i posto je tako mene sad zanima kako najeftinije rijesiti problem a da zadrzim ovo sto imam kako znati koliko je potrosen zamajac,a koliko korpa,postoje li nekakve mjere,debljine istih? da ne kupujem lamelu ako su ove dvi druge stvari potrosene pa ako su potroseni,baciti cemo ih u smece a ne prodati kolegi forumasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 kako to mislis?korpa i zamajac bi trebali trajati dok je auta,a ne nekih recimo 100000km Ha ha ha....Da bar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 (edited) Ha ha ha....Da bar... ne vozim nikakve utrke ,skroz normalna voznja za auto od 200ks,helix kupljen jedino radi olaksanog zamajca,jer meni jaca korpa i lamela ne trebaju(mozda kasnije,kad dodem do viska love) dapace mislio sam da su ove stvari pojacane da duze traju nego oem Edited June 9, 2016 by mrlakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 ajmo,kako provjeriti ispravnost korpe i zamasnjaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 mislim da kod mene nije lamela sa perima,a i auto nije nesto snazno ,iako to nema veze,mislija sam da je do zene,ali dva puta sta me je vozila nije bilo lose.cak sam pomislija da je do esp,jer meni na 3000 giri auto podivlja,brutalno ga esp rusi ,tu jos imam sumnje onako logicne da spojka tu mora patiti koji su mi daljni koraci kad skinem sve? da poravnam bazu zamajca i korpe? lamelu uzmem novu ili da ovu posaljem na reparaturu ? di? koji materijal? prodji korpu i zamasnjak i tamo di sjeda korpa prodji da ima potisak bolji prenitas lamelu i gas ako se tako brzo pojela nema onda ni lufta ni nisata samo nov material gore i bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Toliko ti one i traju. Potrošila se. Moja preporuka, ZF Sachs racing set kvačila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 ok,hvala na savjetima Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Da se mene pita stavi original(ili zamjenski "oem" kvalitete) kuplung set i uzivaj u voznji, ako nemas nekih planova oko motora za skoru buducnost Sent from my iPhone 7s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now