Ziga Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Nitko nis ne pise, novi cup krenuo.. http://akk-zanatlija.hr/kup/ Jel ko bio na grobniku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 jel ovo nas Rajmond vozi? ali ova ekipa se zabija ko luda, wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Da citiram Radolu: Kojim smjerom ide autosport u Hrvatskoj, mislim da je sve jasno samo nazivom novoga kupa! "BUSINESS" i "VIP" Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Popis vozača je u najmanju ruku interesantan R. Drljević, R. Terčić, legende Šepetavc, Popović, Ivan Pokos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Bas. BTW, fali ti jos i Zrinko Gregurek.:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Kup nije krenuo jos sluzbeno ovo je kakti promo nesto za nesto jer nisu svi auti spremni iz raznih razloga, svaki pokusaj neceg novog u autosportu je hvalevrijedan pa tako i ovaj, nazalost mislim da nece biti dugog vijeka, volio bih da se varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 koji gušt mora bit kad voziš nova kola i ovako se zabijaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Ne znam tko je zamislio da smo mi dovoljno veliki da si priustimo kup za starije od 40.. Bas nejasno. Ja npr po ovim uvjetima bi vozio i znam ih 6-7 sigurnih koji bi isto vozili, a nisu iznad 40. Bas glupa prica Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Nisi u vip drustvu kup je slozen i rasprodan prije objave da ide. Tocka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Hoce bit jeftinih Ibiza? Vidim Rajmond ih je napeglao prvu trku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 To ne ali nikad udarena prvi lak nikad vozena ostro i na hladno i nikad trke vozene e takvih jedno 15 kom :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 To ne ali nikad udarena prvi lak nikad vozena ostro i na hladno i nikad trke vozene e takvih jedno 15 kom :rofl: Prva vlasnica, prodaja radi odlaska u inozemstvo. :lol: Svakako, pozdravljam nešto novo kod nas u autosportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Rajmond vozi opako i fascinantno je koliko ih lovi po zavojima, a vidim da Pokos jos uvijek vozi poprilicno brzo ali prljavo sto mu je zastitni znak jos od kartinga Mislio bi covjek da ce ga to popustiti nakon 40-te Ako je kup... nejasno mi je kako su po ravnim toliko brzi od Rajmonda... valjda nije drzao gas do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Možda mu se tepih podvukao pod gas? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Ako je kup... nejasno mi je kako su po ravnim toliko brzi od Rajmonda... valjda nije drzao gas do kraja Da, jer inače su na kupovima motori uredno plombirani i ecu-i neprobojni i redovito pregledavani. Bit će da mu je tapet zapeo pod gas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Fino pegla Rajmond...svaka cast. A u ovog kaj se zabija u njega bi sa tako s gustom zavario nakon 3-4 kontakta da bi mi bio gust popravljat auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Fino pegla Rajmond...svaka cast. A u ovog kaj se zabija u njega bi sa tako s gustom zavario nakon 3-4 kontakta da bi mi bio gust popravljat auto. to je kup natjecanje i nemaš se kaj puno čudit nemreš očekivat od nekog tko je odradil xxyy utrka da će postupit drugačije al sve u svemu snimka izgleda skroz obečavajuče nadam se da će u skorije vrijeme i drugi zastupnici shvatit da se tak najjeftinije može do reklame Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Nisi u vip drustvu kup je slozen i rasprodan prije objave da ide.Tocka. I sam naziv sve govori.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Rajmond vozi opako i fascinantno je koliko ih lovi po zavojima, a vidim da Pokos jos uvijek vozi poprilicno brzo ali prljavo sto mu je zastitni znak jos od kartinga Mislio bi covjek da ce ga to popustiti nakon 40-te Ako je kup... nejasno mi je kako su po ravnim toliko brzi od Rajmonda... valjda nije drzao gas do kraja Rajmond se vozi doktorski :thumbsup: Pogledaj mu samo ruke na volanu odrađuje sve skoro vrhovima prstiju da čim manje gubi u zavojima, a kočenju u 2. je brutalno koliko je kasniji i brži u zavoju... E sad, voziti kup je točno ovo što se radi guranje, lupkanje, zatvaranje itd., been there done that Ali da mu je auto spor na ravnicama je i to jako pogotovo u drugom dijelu utrke onda je full to evidentno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Fala bogu da se vozi, pa covjek je na stazi par puta tjedno...! Bas mi je zao da nisam bila dole za vikend i vidla te voznje bez rollbara i u karting rukavicama...strogo vip i bussines Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ali da mu je auto spor na ravnicama je i to jako pogotovo u drugom dijelu utrke onda je full to evidentno... Vjerovatno ste i vi primjetili da dosta tih novijih auta koji su "isti" su jako različiti...jedan ide jako,drugi tak tak a trece ne ide nikako i to je prilično nezahvalno u ovakvom kupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Fala bogu da se vozi, pa covjek je na stazi par puta tjedno...! Bas mi je zao da nisam bila dole za vikend i vidla te voznje bez rollbara i u karting rukavicama...strogo vip i bussines Gledam ja tu snimku i ne vjerujem da su auti BEZ roll bara i da je netko to dozvolio da se utrkuje :doh: Pametnom dosta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Koliko vidim to je privatna utrka za ekipu koja to može platiti pa ako žele plate da se voze bez roll bara i šibaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Gledam ja tu snimku i ne vjerujem da su auti BEZ roll bara i da je netko to dozvolio da se utrkuje :doh: Pametnom dosta.... Da nemoj ti bar jebat Ajd kad pleskaju ovi kaj citaju i gledaju o trkama na forumima i YT, nego ti Ni ga covik stigal metnut, polako, upasat ce ga Radje lovi Kizu da ti tu kocku zavrsava Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Koliko vidim to je privatna utrka za ekipu koja to može platiti pa ako žele plate da se voze bez roll bara i šibaju Malo je ipak drugi problem, to je voženo u sklopu međunarodne kružne auto utrke, vozila se utrka sa vozilima koja ne zadovoljavaju osnovnu sigurnosnu opremu, pa bio to i space shuttle kup, što da se bilo kakva pizdarija dogodila?! Mislim s obzirom tko je bio direktor natjecanja baš me zanima na koju foru je to prošlo?! Da se napravila promocija OK, ali ne utrka.... Grdi ne pizdi nego plutaj i odmaraj i spremaj se za Bistricu I ajd ti probaj ne jebat :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now