MarinRi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Fakat vam je mjesto u sumi.:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Doso ti na nase brda su u sumi a prvaci tamo evo i ja ti platim pivu kad se vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Doso ti na nase brda su u sumi a prvaci tamo evo i ja ti platim pivu kad se vidimo SVA su brda u sumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 SVA su brda u sumi. Znas i gotovo sad si ti duzan gajbu :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Nek smo se mi utrkivali tu po forumu, ali i dalje velim da je disel kita :lol: Btw bas sam se cuo sa Rajmondom, track day je 24.-25.09. Kimi, Miki ili kako vec, oces punto ili twingo da rezerviram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Nek smo se mi utrkivali tu po forumu, ali i dalje velim da je disel kita :lol: Btw bas sam se cuo sa Rajmondom, track day je 24.-25.09. Kimi, Miki ili kako vec, oces punto ili twingo da rezerviram? Opet se ti guras u ponudu koju sam dao drugom "svjetskom" prvaku aka medicu. Ne kuzim sta pokusavas dokazati? Da si sigurno bolji/brzi od mene jer ja nikad nisam nista vozio? Ajmo ovako, ja cu voziti svog keca dizela tzv "kitu" a ti uzmi neki adekvatni auto obzirom da su dizeli za k...c. Jel moze? Nemam pojma sta si vozio od 2012, ali znam da nisam nikad cuo za tebe.:huh: Imas neke rezultate da ne trazim po HAKSU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Neces ti nista jer si forum trkac, bla bla bla, nadam se bar da znas/mozes pit :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Sve si rekao :rofl: A sto se cuganja tice, nisam bas istreniran i brzo se povlacim, ......sto se za autohtone ogulince ne moze reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 (edited) Neces ti nista jer si forum trkac, bla bla bla, nadam se bar da znas/mozes pit :drink: ajmo rentan auto 10 plus ljudi pa da se mjeri koliko ko ide forum kup ja imam svega 15 krugova u rx8 i početnik sam na grobniku al me loži i bolje da trgam nekaj rentano nego Z-a valjda bude rajmond napravil neku cijenu za forum trkače dopišite se kom nije greda 1.13DM 2. 3. 4. 5. Edited August 20, 2016 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Onda ti je najbolje voziti 4h endurance race, 4 vozaca po twingu. Mi smo 31.07 vozili i bilo je super. Iduci gir 12.-13.11. Nekih 500€ po vozacu. Sve drugo je od Leme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 A nemojte se ljutit ali oni twingaci na grobniku stvarno nisu fora. To ko apne nece ulovit 3 kruga ovog ispred Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Probaj, bilo je dobrog nabijanja, 10timova pa je super fight, a juris 2:10 Prvi put sam probao kako izgleda kada te u voznji netko gura i nabija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 ajmo rentan auto 10 plus ljudi pa da se mjeri koliko ko ideforum kup ja imam svega 15 krugova u rx8 i početnik sam na grobniku al me loži i bolje da trgam nekaj rentano nego Z-a valjda bude rajmond napravil neku cijenu za forum trkače dopišite se kom nije greda 1.13DM 2. 3. 4. 5. ovo bi moglo biti jebački dobro: MyHraweb Piston Cup 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 ajmo rentan auto 10 plus ljudi pa da se mjeri koliko ko ideforum kup ja imam svega 15 krugova u rx8 i početnik sam na grobniku al me loži i bolje da trgam nekaj rentano nego Z-a valjda bude rajmond napravil neku cijenu za forum trkače dopišite se kom nije greda 1.13DM 2.MarinRi 3. 4. 5. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 ovo bi moglo biti jebački dobro: MyHraweb Piston Cup 2016 da,al na kraju će ispasti ovak nekak ... :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 i bolje da trgam nekaj rentano nego Z-a Pa nije od papira da ga trgas po grobniku... Vozis kako ti pase, ne moras vozit na limitu da izljeces vani i sl... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Btw ide sad ekipa sa ovim cuprama sada na Buzet. Biti ce zanimljivo vidjeti kako to ide uzbrdo. Jedino sta ne idu na slicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Grdi ne ide to nikako ni po ravnom kamoli uzbrdo bez spere po onim serpentinama bit ce sve samo ne zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 (edited) Pa nije od papira da ga trgas po grobniku... Vozis kako ti pase, ne moras vozit na limitu da izljeces vani i sl... Sent from my iPhone using Tapatalk Z spava zimski san nije trenutno regan čeka napet ko puška zato bi mi ovo forumsko natjecanje bilo idealno da probijem led nakon 6 godina kad sam otišek ko bogec s grobnika u RX8 ,shvatil sam tad da bi me ta igra previše koštala i nije bilo vrijeme za glupiranje sad se ima rezervnih dijelova za Z-a, zlu netrebalo : ) pa bude lakše a i nekak sam uvjerenjea da bi učenje staze bilo bolje odradit u nečem kaj neide čisto da staza legne Edited August 20, 2016 by 13DM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Koliko renta? Isao bi ja mozda da mi netko pokaze posto mi je prvi put na grobniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Koliko renta? Isao bi ja mozda da mi netko pokaze posto mi je prvi put na grobniku. 1.13DM 2.MarinRi 3.Luky 4. 5. 6. 7. 8. 9. pa jebemo , nisu majice u pitanju... hoćemo se skupit ko ljudi il ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Obavezno javite da dodjemo gledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 1.13DM2.MarinRi 3.Luky 4. 5. 6. 7. 8. 9. pa jebemo , nisu majice u pitanju... hoćemo se skupit ko ljudi il ne Zainteresiran. Moze vise info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Ako idu svi idem i ja Gesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now