Jump to content

Seat cupra vip business cup

Ziga

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Pa ti si organizator i stavil si listu :lol:

24.-25.09 je track day. Kontaktiraj Rajmonda na Grobnik Track Day na FB i dogovori.

Ocete vrtiti jedan te isti auto pa se usporedjivati ili juriti 4-5 auta odjednom, kako vam odgovara.

Buduci da nis od Raikonen utrke ja cu doci sa svojim autom i malo protegnuti konjicu...

Pa ti si organizator i stavil si listu :lol:

24.-25.09 je track day. Kontaktiraj Rajmonda na Grobnik Track Day na FB i dogovori.

Ocete vrtiti jedan te isti auto pa se usporedjivati ili juriti 4-5 auta odjednom, kako vam odgovara.

Buduci da nis od Raikonen utrke ja cu doci sa svojim autom i malo protegnuti konjicu...

Onda nek se kolege dopisuju na listu pa cu provjerit s njim šta i kak se moze ponudit da svima odgovara.

1.13DM

2.MarinRi

3.Luky

4.Fredy

5.GoranE46

6.Sasaa

7.

8.

9.

..

Mislim samo da bi bilo " transparentnije " da se Rajmond očituje kakve varijante moze ponudit pa da se to i dogovori a ne da bude tresla se brda rodio se mis

Edited by 13DM

Pozdrav ekipa nakon nesto duze vremena,

Track day je 24. i 25.09. Uz track day odrzat ce se PH, Ibiza Kup, utrka Predator's formula i Myhraweb Cup 2016. :) Vrlo sadrzajan vikend.

Mogu vam ponuditi Twinga ili vise Twinga, a mozete i Clia uzet. Bitno da se dogovorite koliko krugova vozite. Sto se mene tice mozemo napraviti leteci start sa 10 Twinga.

Nemojte zaboraviti da tko razbije placa!

Nadovezao bih se na Ibiza Kup,

u utrci je startalo 7 pripremljenih automoboila i moja N1 Cupra koja je bila ful nova i stok. Naime, u petak u 20 sati dosle su dvije Ibize, ali niti jedna nije bila sasije koju sam platio. Razocaranje na vrhuncu dok drugi treniraju i testiraju aute. Nakon nesto alkohola i klope, na veceri u Fuzinama, oko ponoci pada dogovor da vozim tu N1 Ibizu koja je taj dan izasla iz Lagermaxa i dovedena je na Grobnik, a kroz naredne dane stici ce i moja.

Subotu izlazim na kvalifikacije, radim dva kruga za sta imam kocnice i postavljam pole position. Ljudi nevjeruju da dostavna Ibiza tako ide, vise od 1sec od IP i kopmanije. :)

Pobjeda u prvoj utrci, u drugoj utrci sam vodio u zadnjem krugu, vodstvo sam preuzeo u Rijeckom zavoju, bio sam prvi na lijevoj pasici zavoja, a cetvrti na desnoj pasici zavoja...Ibiza je odlucila upaliti EPC i baciti u safe mod. Dok sam resetirao auto, ekipa koja mi se vozila u braniku me pretekla. Nije bilo vremena za popraviti plasman.

Ibize su opremljene rollcageom, opm sjedalom, torra 6 tocaka pojasom, vatrogasnim aparatom, sklopkom za off struje, gewinde B14, ferodo DS2500 plocice, kocione cijevi i ulje DOT5

Grobnik smo vozili na gumamam 215/40/17 marke Riken nepoznatog modela i modelara. Najbrzi krug utrke je od moje malenkosti 1:53.400

Odlucio sam se na Kup iz ona tri razloga sto je napisao Marin, nadam se da ce kup biti zanimljiv, ne pretendiram na prvo mjesto, necu voziti sve utrke, auto dijelim sa Viperom.

14040136_10206844926673936_325363058392193222_n.jpg?oh=b1a562e5ccb8a152af452bf6a3623167&oe=584AA827

Edited by Rajmond

Dajte se dog radije za clia, pomrijet cemo u tim twingacima

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

mislim da bi bilo najbolje nabacit neku matematiku i koliko dugo se vozi

tak da se lakše priključe ostali potencijalni kolege koji žele probat

a ne da radimo popis pa da od 20 ljudi na kraju odemo trojica

mislim da bi bilo najbolje nabacit neku matematiku i koliko dugo se vozi

tak da se lakše priključe ostali potencijalni kolege koji žele probat

a ne da radimo popis pa da od 20 ljudi na kraju odemo trojica

Ja i dalje cekam neke konkretnije info prije odluke

Clio je prebrz za pojedince koji nisu puno vozili na Grobniku. Nece iskoristit auto, a platit ce ga duplo

pošteno:

ima još kakvih pitanja ?

znači 20minuta

120 eura

pa ko hoće nek se dopiše

1.13DM

2.

3.

4.

5.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...