ND4SPD Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Evo, da malo obnovimo bazu podataka, a i ako nekome treba... Dinamika d.. Karlovac, g. Fudurić 098-364-490 balansiranjie staticko i dinamicko Marko Adamovic 098-969-9386 Ventilator Lučko Hyundai Birt http://www.ekovent.hr/ slobodno jos nadodate ako znate nekoga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Di si ti bio do sada??? Baš mi je to trebalo, ali sada se pokazalo da mi nije trebalo, ali htio sam to napraviti, ali nisam znao di Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Di si ti bio do sada??? Baš mi je to trebalo, ali sada se pokazalo da mi nije trebalo, ali htio sam to napraviti, ali nisam znao di Pa kaj nisi pitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brucci Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Za Dinamiku mogu potvrditi da rade vrhunski posao. Koga god sam poslao tamo, nikada niti jedan prigovor. Gazda je super, picajzla, nije skupo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 na koliko okretaja balansiraju radilice ovi u dinamici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brucci Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Pojma nemam, ali znam da balansiraju i turbine za energetska postrojenja. Zadnji puta kada sam bio kod njih balansirali su neku busilicu za stampane plocice, preko 30.000 rpm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 na koliko okretaja balansiraju radilice ovi u dinamici? Kad preracunas ispadne nekakvih 12 tisuca ako se dobro sjecam. Ne vrti on nju na 12 al kad se izracuna to je to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brane Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Još jedna adresa: ELMET iz Zagreba Dinamičko balansiranje radilica, zamašnjaka i dr. http://www.elmet.hr Branimir 098/682743 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 sve pohvale za elmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 (edited) meni kaspersky baca poruku da elmetov websajt siri trojance Trojan-Downloader.JS.Iframe.bag Edited October 24, 2009 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 meni kaspersky baca poruku da elmetov websajt siri trojance Trojan-Downloader.JS.Iframe.bag I meni AVG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Meni su u Ekoventu sje... zamašnjak. Bušili su na samo jednom mjestu i to tako da su izašli sa zadnje strane rupe gdje je navoj u koji se šarafi vijak korpe + što se razdvojio centralni dio zamašnjaka i vijenac u rupi koju je "majstor" izbušio svrdlom 10mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 meni je za frzopa radilicu i zamasnjak balansirao lik u čiću, odma prva ulica desno kad se uđe u selo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 meni je za frzopa radilicu i zamasnjak balansirao lik u čiću, odma prva ulica desno kad se uđe u selo To je Ekovent :doh: Ovi to uzmu i onda nose u Krapinu gdje je radiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Vidis. ja sam imao pozitivno iskustvo. Ali cekamo da se SLAX javi, njemu su uspjeli sjebat zamasnjak do jaja :D skidali su prsten (zubcanik za alnaser) i vratili ga na krivo mjesto, zarotirali i nabili krivo, izbalansirali a da uopce nije bio nalego svugdje kako treba, i nije se mogla zaserafit korpa jer uopce nije bilo rupa za serafe kad su iz pokrili sa prstenom A ovaj bi sredio da majmuni nisu cekicem udarali po tarnom dijelu zamasnjaka pa su ostetili na cca 12-13 mjesta I sad skidat prsten, tokarit tarnu povrsinu i opet balansirat i nadrkavat nema smisla pa je uzeo drugi zamasnjak i amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brane Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Sad sam poslao firmi koja održava stranicu mail da pogledqaju kaj je sa stranicom, dok to ne srede sve informacije možete dobiti kod mene na mob 098/682743 Branimir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brane Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Evo da malo podignem temu oz prošlosti. I dalje se u Elmetu bavimo olakšavanjem i balansiranjem radilica, zamašnjaka, remenica itd. A i web bi već duže vremena trebao raditi kako treba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now