mr_G Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Tražim nekoga tko bi mi mogao prodati nekoliko komada pleksija određenih dimenzija u dvije debljine (recimo 3mm i 10mm)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ja u firmi narucujem iz http://www.tehnoguma-zg.h Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Probaj u firmi Nova Forma, u Selskoj, blizu Pastora...Doduše, bolje nazovi prije da vidiš jel su tamo još uopće :lol:, prošlo je par godina otkako sam ja tamo uzimao plexi....Sjećam se da su imali dosta debljina, i izrezali su mi sve kako sam htio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ajde ako je netko zvao da kaze jel ima i kolika je cijena za taj komad tj po metru Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Ja riješio u scenografiji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 hebo ga paso imam u firmi komade aluminijumske 0.8 mm deble... i abkanticu, pa smo mogli nes smisliti .. ali os bit sminki pa nek ti bude.... opet bus za chevape i gemist lotal.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Dižem temu iz mrtvih... Trebam komda pleksija (420 x 300 mm). Zna tko gdje se može doći, reći dimenzije i odmah dobiti komad? Treba mi hitno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 kolko debel? imam ja neku plocu tak nekih dimenzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 kolko debel?imam ja neku plocu tak nekih dimenzija Nije pretjerano bitno. Samo da nije baš pre tanka... Dimenzije koje sam dao su cca, trebam sutra izmjeriti koliko mi točno treba. Možeš to onda malo skratiti ako bude trebalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 (edited) ova je cca 3mm. a gle probo sam jednom sa ubodnom rezat pa je poceo pucat imam jednog frenda koji nema sta nemoze od plexija napravit, al njega ulovit da ima 5min slobodnog vremena je nemoguce. ajd napisi sta ti treba pa cu ga pitat kad bi to mogao rijesit... Edited October 18, 2009 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 ova je cca 3mm. a gle probo sam jednom sa ubodnom rezat pa je poceo pucat imam jednog frenda koji nema sta nemoze od plexija napravit, al njega ulovit da ima 5min slobodnog vremena je nemoguce. ajd napisi sta ti treba pa cu ga pitat kad bi to mogao rijesit... Napravio sam bateriju za jednog klijenta. Sa gornje strane je neka elektronika i konektori koji se nebi smjeli dirat pa bi stavio pleksi iznad. Pričvrstio bi ga sa nekoliko šarafa po rubovima. Baterija ima 42 kile i nositi će se okolo pa ako slučajno negdje zapne pleski nebi smio biti pre tanak da ne pukne. Na žalost nemam sliku. Budem ujutro uslikao. Btw. Bateriju bi trebao isporučit u srijedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 ok, napisi tocne dimenzije pa ti javim kad to moze bit gotovo, jer je stalno na terenu. ak je u firmi onda nema frke Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Možeš ubodnom rezat, al mora bit gore pilica za željezo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ok, napisi tocne dimenzije pa ti javim kad to moze bit gotovo, jer je stalno na terenu. ak je u firmi onda nema frke Gore dolazi još par kablova i elektronike ali dimenzije ostaju iste. Sa strane bi na inox okvir zavario 4 cijevi sa navojem i pleksi pričvrstio maticama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ova ploca sta imam doma je 590x800x32mm, a idem sad zvat frenda da vidim kad bi ti ovo mogo slozit Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Moj savjet ti je da staviš Lexan (polikarbonat) jer iz njega možeš raditi sta hoćeš, a da ne puca jer je jako žilav. Imaš ga u firmi "Polikarbonat", Donje Svetice 40 - tel. 2317-238 u raznim debljinama i bojama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now