Jump to content

koji Autolakirer - s iskustvom u plastikama

Recommended Posts

Posted

Trebam preporuku nekog dobrog auto-lakirera u zagrebu. Htio bi pofarbati zadnji branik, no također htio bi i pofarbati donji dio branika na GTI-u koji je serijski crni ( crna plastika hrapava).

Kod javora kazu da ne mogu garantirati kvalitetan rad na takvoj povrsini - donjem dijelu branika, budući da se radi o plastici, kao postoji mogućnost pucanja boje, pa ono kao ne zele da budem nezadovoljan :huh:

Budući da sam vidio previše GTI-ijeva s lakiranim tim elementima, zasigurno ima neki dobar lakirer koji to moze rjesiti.

Kod javora čekam termin kao javiti se za 2 tjedna, do tada sve bukirano..pa htio se ipak onda raspitati prvo tu :)

zahvaljujem :)

Posted

Ja sam sam pripremao kod sebe donje dijelove branika, plastika je bila onako rebrasta točkasta, sve sam dobro odmastio, ošpricao plastik primerom, filler, izbrusio i gore boja i lak. Drži se već par godina bez problema. Ne vidim zašto ne bi to odradili :)

Posted

Ovo je već 10post (u nazad 5dana) oko Javor-a da nešto neće odradit ili ne gantira... ne razumijem problem! Nemam ništa protiv čovjeka ali očito se nekome ne da radit. :/

Posted

Ja sam kod Javora furao allroada 2008 na lakiranje 2 puta jer je lakirao 4-5 elemenata + one plastificirane blatobrane

Isto ih nije mogao odradit i nije mogao popravit

2/4 blatobrana su izletile neke bijele fleke,a auto crn i crni blatobrani

Cudno skroz

Prije cc 5 god

Posted

Najsss Pekx!!!!

Boky slazem se sa ekipom, ja nebi lakirao na tvom mijestu ili bi probao naci rabljeni branik i njega polakirati, a ovog sacuvati u foliji dok ti ne dosadi taj polakirani, a i kad budes prodavao auto biti ce originalno stanje.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...