Tomica93 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 da ne pisem previse https://www.facebook.com/groups/SekoRejsingJDMteam/permalink/1219414748079237/ evo link di se sve moze iscitati niti je odradio upola posla od dogovorenog, ono sto je i odradio izgleda kao da su se djeca igrala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 nije jedini kojeg je zavaljao ,dosta ih je popusilo foru poliranja i kromanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 pa ti radi nesto kod nas i daj nekom misleci to je to odradit ce ljudi....istu situcaiju imo za usisnu,nakraju ju odradio sam od svih vrsnih kretena /majstora koji su rekli da je gospon to preskupo ili nemozemo mi to napraviti,ma mrs u pm....fakat jadno,a ovom pederu blic-drkicu bi se najebo majke za tu love da me preveslo...nista na fino odma u picku Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 3800kn btj al sto jest jest mogo je te rubove barem povarit kak se spada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 3800 ? pa ti s pun ko brod kada dajes pare unaprijed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted September 22, 2016 Author Share Posted September 22, 2016 nije moje ali sam mislio njemu slat da odradi jedne felge nakon ovoga nije mi ni na kraj pameti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 cuo sam svasta o njemu, zapravo ono kaj sam vidio nije lose bilo ali po samom dopisivanju tj odgovaranja vidi se da je ovo sve preko kurca shvaceno i odradeno. je li decko dobio novce natrag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Poznaniku je sjebo Fuchsice od stare porše...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted September 22, 2016 Author Share Posted September 22, 2016 cuo sam svasta o njemu, zapravo ono kaj sam vidio nije lose bilo ali po samom dopisivanju tj odgovaranja vidi se da je ovo sve preko kurca shvaceno i odradeno. je li decko dobio novce natrag? naravno da nije, niti mu se ne javlja vise, i dobio je block na fejsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 jadno, bas jadno. treba prijavt udrugi potrosaca ako je to moguce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Zato Romanu das i dobijes ogledalo nazad. +385 91 792 5386, reci da te Pekx poslao da te ne odjebe jer ima posla preko glave kod Krune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted September 22, 2016 Author Share Posted September 22, 2016 tnx na savjetu budem ga kontaktirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 I mi imali cirkus za neke rubove , sarafe i kvake jedno 2 mjeseca natezanja poslao je , pa se ne javja , pa je u Njemačkoj itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Meni prije par godina sjebao poklopac ventila.Jedno 3 mjeseca mi je tebalo da to riješim sa njim i nabavi mi drugi poklopac.Jer je moj sjebao,nisu ga pročvrstili u stroju pa sve rubove izjebali.Onda su ga probali varit pa napravili još veće sranje. Sramota i ne profesionalnost neviđena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 pa sta ga ne popljujete na fejsu i gotova priča s takvim likom jednom za vazda Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Zato Romanu das i dobijes ogledalo nazad. +385 91 792 5386, reci da te Pekx poslao da te ne odjebe jer ima posla preko glave kod Krune. uz napomenu da voliš dečkiće , onda dobiš i dodatni rabat ( al što je,je malac radi ko veliki ) - - - Updated - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Platiti unaprijed 3800kn za poliranje rubova i farbanje srca i to još u Hrvatistanu. Jako hrabro moram priznat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Placanje unaprijed prihvacam jedino ako za to sta hocu taj koji radi ima investiciju u nesto, znaci opruge eibach i popratne gume i ostalo za moj auto kojih ima par kod nas ok, jasno mi je ali za nesto di su skoro samo ruke nema sanse do obavljenog posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Poznaniku je sjebo Fuchsice od stare porše...... Demianov Porsche 912 ili 914...i to baš nažalost u 16" verziji (rijetko). :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Ja poznam tog tipa i je, voli zavaljat ljude..ni prvi ni zadnji.. Čudi me kak nitko nije primjetio da tip koji je dao felge na sređivanje moli njega da ako netko pita da ne govori tko je vlasnik felgi..WTF?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 To je normalno kod rjeđih felgi. šta misliš da je za uređenje felgi od 100 eura dao 500 eura ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted September 23, 2016 Author Share Posted September 23, 2016 Platiti unaprijed 3800kn za poliranje rubova i farbanje srca i to još u Hrvatistanu. Jako hrabro moram priznat. Nije poliranje rubova, neho komplet poliranje bubnja + bezbojna plastifikacija, sirenje centralne rupe i plastifikacija srca Sto se tice placanja unaprijed, da, jako hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 To je normalno kod rjeđih felgi. šta misliš da je za uređenje felgi od 100 eura dao 500 eura ? ne kužim..kaj je normalno? Ja sam dobio dojam da je tip maznuo felge i ako netko pita da ne želi da se njegovo ime spominje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 ne kužim..kaj je normalno? Ja sam dobio dojam da je tip maznuo felge i ako netko pita da ne želi da se njegovo ime spominje.. Zabrijo si Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 ne kužim..kaj je normalno? Ja sam dobio dojam da je tip maznuo felge i ako netko pita da ne želi da se njegovo ime spominje.. mozda covjek ne zeli da ga hrpa lesinara maltretira sa 100 eura ponudama za felge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now