Tomica93 Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Gdje bi se mogla odraditi podloga za satove želim sve u originalu(ili što približnije), ali skala za okretaje bi trebala bit do 9k rpm to mi izgleda ko naljepnica na plexiglasu debljine cca 1mm slike table slika kako podloga izgleda (donja) hvala na odgovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Osvjetljenje ti je iza ili ispred podloge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted October 5, 2016 Author Share Posted October 5, 2016 iza, i prolazi kroz sve sto je narančasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 (edited) To sam bas htio pitat jel su skale i brojke translucentne. Po meni onda bijeli plexy, a na njega sitotisak. Sitotisak ce te kostat jebi ga jer radis samo jedan kom.. Ali samo ce ti sito moc napravit full crnu podlogu bez da prolazi svijetlo od iza. A onda na kraju konturno izrezat na CNC-u ili laseru.. Ovisno kak bi skale i brojke izgledale cak bih ja mogao nekaj skemijat s cutterom i folijama. Pripremu imas? Edited October 5, 2016 by vjeko Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Ja sam svoje za Brava dao raditi u Bugarsku. Xtuners je bila stranica, poslao sam im slike table od 8c competizione i rekao da hocu takve za Brava. Dogovor je bio da ce biti gotove za 15-20 dana ak se dobro sijecam, a stigle su mi na vrata kroz 7 dana. Ljudi su vise nego fer, kod montaze sam pokidao 1 plazmu i poslao mu na Skypeu kako da to popravim i likovi mi poslali gratis plazmu, a ja sam naglasio da sam je JA sam pokidao. Na kraju sam plazme izvadio i ostavio samo bijele ubodne ledice u originalna kucista. Iskustvo je vise nego dobro i za svaku preporuku, premda neznam kako je sada, jel sam ja to radio pred nekoliko godina. Cijena je bila nekih 110€ sa dostavom na kucni prag, pa ako ti to odgovara, javi se njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioST Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Moman.pl davno sam tu kupova plazme, pa ih probaj kontaktirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Moman je meni tada izgledao ko pravi cirkus u odnosu na Xtuners, ok bili su i osjetno jeftiniji, al svejedno, ovo sa Xtunersa izgleda kao original Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 ak ne nades kod nas bum pito onog lika sta sam ti na cugi pokazivo kak izgledaju oldschool cuke kaj bi uzeo.. evo i za forumase da vide kak ce to sesi izgledat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Vrlo Oldschool, izgledat će super ! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 2doktor : falja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Ovo izgleda bolesno dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Ne kužim kako si mislio riješit hod kazaljke kad na skali nema mjesta da bi uopče išla do 9k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Ak ide na SA elektroniku možda moze podesit kazaljku kako da pokazuje. 9000 dode na mjesto 8000 a ostale razmjesti ozmeđu Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 (edited) moze se slozit da kazaljka pokazuje i 10 ako auto tolko ide ..sve je stvar kako, a sad o tom bumo na temi mog projekta.. mogu i bit naopacke kazaljke..znaci kaj god vam srce zeli, gt40 kazaljke,mustang....ideje su beskonacne te vrste iluminacije od oem ubodnih,led,amber... Edited October 6, 2016 by Miataoldschool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Sve se može složit ali govorim o onoj gore čukici od pokretača topica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted October 7, 2016 Author Share Posted October 7, 2016 Ne kužim kako si mislio riješit hod kazaljke kad na skali nema mjesta da bi uopče išla do 9k. Kao sta je i Logic napisao. Moze se namjestiti izlaz signala za rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Dosta sličnosti sa VW-om i Porscheom... VW: Porsche 356: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 i dalje trazim ako netko ima ideju gdje napraviti ovo je vrlo vjerojatno sitotisak sve sto nije crno , tuda prolazi svjetlost Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Xtuners Bugarska, ako jos rade. Ja njima poslao sliku i strumenata Alfe 8c Competizione i rekao da hocu takve za Brava. Ljudi rekli rok isporuke cca 3 tjedna, za 10 dana bili kod mene. 110€. Kvaliteta, kao prva ugradnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 55 minutes ago, KA2001MR said: Xtuners Bugarska, ako jos rade. Ja njima poslao sliku i strumenata Alfe 8c Competizione i rekao da hocu takve za Brava. Ljudi rekli rok isporuke cca 3 tjedna, za 10 dana bili kod mene. 110€. Kvaliteta, kao prva ugradnja Stavi koju sliku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Uff nisam dugo slikao interijer, neznam jesu u mojoj galeriji jos slike na zivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 18 minutes ago, KA2001MR said: Uff nisam dugo slikao interijer, neznam jesu u mojoj galeriji jos slike na zivotu Samo pazi koje slike stavljas 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 2 hours ago, KA2001MR said: Xtuners Bugarska, ako jos rade. Ja njima poslao sliku i strumenata Alfe 8c Competizione i rekao da hocu takve za Brava. Ljudi rekli rok isporuke cca 3 tjedna, za 10 dana bili kod mene. 110€. Kvaliteta, kao prva ugradnja njih sam kontaktirao prijepodne, izgleda da rade poprilicno dobro, preporucio mi ih je i Matthias Boldt cekam njihov odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Rade vrhunski i ako jos rade, netrebas traziti dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 23, 2018 Share Posted February 23, 2018 ja bas jučer završio sa kolegom Adamom oldskul unikatne podloge za cukice samu ploču cu još morat prilagodit i napravit konverziju na led kad dođu cukice...no vise o svemu ce bit na temi projekta, evo kako izgleda prije rezanja na stroju finalni dizajn. i sad evo kako slicne koje je radio za us-tržiste izgledaju gotove te konverzija na led ima stvarno širok asortiman gotovih podloga no na zahtjev radi i custom kao u mom slucaju ....jedva cekam da stignu jer ovo ce vec bolesno brutalnoj unutrašnjosti dat prejebacki završni tač.... od ovog decka nema boljeg na tržištu ,ali nažalost samo radi za prave aute rx7 i miate no šibnite upit možda bi odradio i za vašu kantu,kak se veli money talks 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now