CroDriver Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 pa trebat će ti 500 baterija od laptopa svaka cirka 300kn (kineska) i to ti je već 20k eura Da budemo točni, 7.500 Litij-ionskih baterija od A123 Systema a o cijenama nećemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Pa nije li Cro driver na svojoj inteligenciji i svojim djelima i zaradio podosta novca za svoje godine.....? Mr G kojom si ti inovacijom i radom sam sebi priuštio dva ganc nova BMW-a:naughty::lol: Dajte ljudi nemojte SRAT:rofl: Cro Driver sretno s projektom i nimalo ne sumnjam u uspjeh. Bude to svijetski poznat projekt:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 ajde optereti ga tolko na 300 km bez punjača Pa normalno da ga neću cijelo vrijeme opterećivat sa punom snagom. Ima nešto šta se zove peak current i constant current. U biti, neću ulazit u detalje jer bi onda ispisao elaborat na 10 stranica :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Pa 1000A nebi trebao biti neki preveliki problem, ak sam 400A uspio potegnut sa jednim pojacalom spojenim na jedan akumulator od 95ah. doduse to je bilo na 3-4s, a i jedan takav akumulator ima 42kg i 4000A u kratkom spoju. 1000A na 12V i 1000A na 500V nije ista stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Mr G kojom si ti inovacijom i radom sam sebi priuštio dva ganc nova BMW-a:naughty::lol: Ja sam više Tesla tip inovatora... Ovaj white zoomby izgleda impresivno... A i ovaj drugi... Nema do turbo motora, ali fakat jedan električni bi bio super za svaki dan... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 1000A na 12V i 1000A na 500V nije ista stvar... I gdje je problem? :huh: 500 * 1000 = 500 kW = 680 ks Ja radim sa baterijama koje mogu i puno više snage isporučivat uz masu manju od 400 kg. Trenutno mi je controller najveći problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ona rukavica je interesantna... Imaš negdje više o tome? Kontroler će i biti problem, ako imaš resurse za sve ostalo... Tesla je to riješio, i drugi su to riješili... Ajde, biti će fora vidjeti takav auto ako zaživi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 2woo: Upravo... :lol: Naravno da moraju biti motori većeg napona... 500-600V i opet ti na 100kw izađe 200A po motoru, puta 4, skoro 1000A!!!! A niskonaponske motore zaboravi... Jer neće krenuti sa mjesta... :lol: Jednostavno za to ne postoje baterije... Ono što bi mogao raditi je stavio nekoliko tisuća Li-ion baterija koje bi možda mogle odraditi posao. Ali 300km... :lol: Još veći :lol: Pogledaj teslu roadster... tesla Ima max 200kw i nikako u serijsku proizvodnju. A ubrzanje... Hmm... Nadmaši ga FWD turbak, a kamoli neki 4x4 turbak... :lol: a koji to ubrzava bolje od ovog? http://www.youtube.com/watch?v=4DM3WBOXTdw Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 a koji to ubrzava bolje od ovog?http://www.youtube.com/watch?v=4DM3WBOXTdw Ovo je posebna verzija, jer cestovna verzija ima 2 brzine i 5.7s do 100... Neznam jesu li riješili problem i pustili verziju bez getribe van, koja bi trebala raditi ispod 4s... Imaš gore link pa čitaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinkec Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 CrodDriver, svaka cast na trudu, uspio ili ne uspio :thumbsup: ..al komentari su :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 ..al komentari su :doh: Lako je impresionirati klince koji se ne kuže u ovu problematiku, ali treba dokazati ljudima koji su u tome... Mene je gotovo uvjerio... :thumbsup: Još da malo više napiše o svojoj podlozi, znanju, resursima i tako.. Ima ovdje još ljudi koji mu mogu pomoći u brain stormingu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ne treba meni turbo ovo su motori od hidrofora :huh: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ovo je posebna verzija, jer cestovna verzija ima 2 brzine i 5.7s do 100... Neznam jesu li riješili problem i pustili verziju bez getribe van, koja bi trebala raditi ispod 4s... Imaš gore link pa čitaj... posebna ili ne, ide, znaci moguce je, zasto onda to i netko nas ne bi napravio... jako jako malo auta ima takvo ubrzanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 jedino, ako je za SR, onda se ne moze aktivno natjecati, samo pokazno. Inace projekt vrijedan divljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 ovo su motori od hidrofora :huh: ? To je samo simbolički radi prikaza fizičkog smještaja motora. Realni će vjerojatno bit vodom hlađeni AC motori Budem napisao sve detaljno ali sad moram na put. Kad se vratim idući tjedan ću sve u detalje objasnit. Bok ljudi :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 1000A na 600V nije problem za kontroler. IGBT su dosta pojeftinili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 1000A na 600V nije problem za kontroler. IGBT su dosta pojeftinili. Misliš? Ja sam jako puno tražio po netu. Jedino spomena vrijedno je jedan controler od 100kW za 20.000 € (za AC motor) Za DC su dosta jeftiniji ali ja idem na AC Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Ako je dosta 600V onda je npr ovaj igbt dosta dobar http://www.fairchildsemi.com/ds/HG%2FHGTP12N60A4.pdf dode ispod 10kn pa se stavi oko 50-100komada u granu mosta i to drzi preko 5000A peak-a. Ako se ide na veci napon, npr 1000V http://www.fairchildsemi.com/ds/HG%2FHGTP12N60A4.pdf oko 15kn komad. Znaci na tranzistore nebi trebalo dati preko 3000kn. Treba sloziti drajvere za to(npr ir2110) i neki mikrokontroler za to koji ce kontrolirati snagu, paziti motor od pregrijavanja... Treba hladnjake sloziti i to. 20kE mi jako prvise zgleda za tako malu struju(1000A nije strasna struja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 (edited) mi smo u sklopu jednog projekta iz zajebancije paralelno mozgali oko kartinga na struju. pusiona je kad se gleda racunisa ks/kg pogonskog agregata. motor s unutrasnjim izgaranjem je uvijek nekoliko puta laksi. u elektromotoru su teski namotaji ( opcenito bakar) , ovo sve ostalo se da rijesiti. i naravno baterije kostaju. moras se ubit od posla olaksavat ostatak konstrukcije da bi nadoknadio masu elektromotora. ima cak i za kupit elektromotora integriranih u glavcine al mislim da je najaci kaj ima 66kw na kraju smo odustali zbog visoke cijene . zast kopiras izvedbe obicnih automobila kad ti to s elektricnim motorom nije potrebno , fino motor iza zajedno s ukomponiranim diffom i baterija naprijed :cheer: edit: ludi ameri imaju cak klase po voltazi http://www.nedra.com/record_holders.html 7.956s četvrt milje na struju Edited February 13, 2009 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 svaka čast na projektu i bolje zadrži ideje za sebe i smisli to sam, umjesto da svoje što znaš tu daješ kojekakvim jebivjetrima za džabe :thumbsup: sretno sa svime i ne sumnjam uopće da to neće zaživjeti, pa bar i za tih 1/4 milje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 ako si ovo ti onda si stvarno daleko veci respekt od bilo koga tu na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.A.L.A.C Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 yep, to je on. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 gledo taj intervju nekad na tv-u...stvarno respect skidam kapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 svaka cast mi smo stvarno cudan narod.umisto da se ponosimo i dajemo podrsku nekolicina je ljubomorna i pokopava covjeku ideje .... sretno s projektom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Da budemo točni, 7.500 Litij-ionskih baterija od A123 Systema a o cijenama nećemo Trenutno najbolje a i najskuplje, jel tako?? Nemoraju se praznit do kraja da bi ih punio, nego se mogu dopunjavat kad hoćeš i nakon 3 mjeseca ako ih ne koristis one ne izgube nista struje,... Svaka cast na projektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now