Jump to content

Audi a8 2006 problem


Recommended Posts

Auto je stajao oko 6mj bez da ga je itko dirao. Neki dan ga idem upaliti, upali se na 2 sek i odmah izgasi te se pali alarm. Promjenio akumulator i baterije u daljinskom. Sada se vise ne moze ni upaliti, samo alarm nakon 30ak sek pocne tuliti. Nece se ni spojiti preko vag coma. Uopce ni kontakt ne mogu dati. Koji vrag se dogadja s autom? Auto je a8 2006 4.2

 

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 65
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

:thumbsup:

 

FYI idem provjerit i na svom kakvo je stanje LOL

 

provjeri svakako, masovno se to dogadja, ili ti popliva kabina jer se zacepi mala rupa ispod akumulatora pod sajbom, i onda se voda digne i skupi i kroz filter kabine procuri unutra.

 

meni je poplivalo jer su debili u Audiju kad su mijenjali sajbu slomili kopce na onoj plastici sto dosjeda na sajbu, i voda se podlijevala i drito u filter. Jedva su priznali pogresku. Reko tu je racun na 1500$ za promjenu sajbe i ne dolazi u obzir da neces priznat zajeb.

Link to comment
Share on other sites

Zato jer ekipa nema naviku stalno dizat haubu i tražit lišće i smeće. I nema bas naviku pazit gdje parkiraju. Meni to nije nis cudno, cudnije mi je da si proizvođač dozvoli takvu konstrukcijsku grešku da najbitniji elektronski dio u autu može završit u 10 litara vode

Link to comment
Share on other sites

Mene ekipa ujutro gleda ko najvecu budalu kad vide da u 6 ujutro (da, svako jutro ako je pod drvom) kupim lisce sa one plasticne resetke ispod šajbe. Nakon sto su mi se dva auta natopila unutra (među njima A6 C5 i samo mi je tepih suvozaca bio natopljen vodom) zbog tog zastopanog kanala, redovno to cistim.

Link to comment
Share on other sites

@ Dex > mislim da te ne gledaju zbog toga, već se zgražavaju koliko si ružan....

 

:D

 

Moze biti :D

 

2 Vucko: Drugi auto na kojem mi se to dogodilo je bas Alfa 156. :D

Isto je ispred suvozaca bilo vode. Nasrecu sto je to jednostavno za sredit. Jedino se kod A6 treba vaditi akumulator, a kod Alfe ne.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

Announcements


×
×
  • Create New...